folder Tahribat.com Forumları
linefolder Gündem - Güncel Konular
linefolder 22 Nisan Da Telefonları Kapatıp Tepki Veriyoruz

22 Nisan Da Telefonları Kapatıp Tepki Veriyoruz

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Smirnoff
    Smirnoff's avatar
    Erkek

Hatun kısmını atlatmak için güzel bi sebep.

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Antikilller
    Antikilller's avatar
    Erkek

Tanıdıklarıma sosyal ağdan mailden gönderdim umarım işe yarar

Gerçekten durdurulmassa bu sömürülme ne olur durum bilemiyorum artık

Facede Etkinlik : https://www.facebook.com/event.php?eid=101690959918039

edit:etkinlik

Retired UCI MTB Racer DÜ Faculty of Economics and Administrative Sciences Stock Management Coordinator
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    FeRoCi
    FeRoCi's avatar
    Erkek

ana sayfada bu konu bi köşede güncel kalırsa çok iyi olur... sağ üst köşede o gün herkesin dikkatini çeker...

düşünüyorum oysa aklım var; aklım var oysa düşünmem gerek; düşünmem gerekse düşünülmesi gereken şeyler var; bazı var olan şeyleri düşünürsem zamanımı düşnmeye harcarım;harcanılan bi zaman varsa kıymeti bilinmeli; kıymeti bilinmeyen zaman tek canı kalmış süpermario ya benzer; süper marionun mantarı şirinlerin evine benzer; şirinlerin evinde bi kaltak var şirine o şirineyi bütün şirinler s*kmek ister... şirinler çok şey isterde ben hala neyi düşünüyorum anlamadım !!!!!...
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mustaphachan
    mustaphachan's avatar
    Erkek

Dünya'nın genel anlamda en pahalı petrolünü, internetini, elektriğini, doğalgazını, suyunu falanını filanını da biz kullanıyorunuz.. Bence ortaya bir tepki konacaksa bunun içeriği genişletilmelidir. GSM operatörleriyle bitecek bir iş değildir..

# birikimini önyargı ve yalanlara hizmet etmek için kullanan kültürlü bir insan olmaktansa maymundan gelmeyi tercih ederim.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    efsanemeric
    efsanemeric's avatar
    Erkek

emrimde nerden baksan 1 tabur asker gibi fabrikada çalışam işçilerimiz var bende varım

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Illegal_Character
    Illegal_Character's avatar
    Erkek

mustaphachan bunu yazdı:
    -----------------------------

Dünya'nın genel anlamda en pahalı petrolünü, internetini, elektriğini, doğalgazını, suyunu falanını filanını da biz kullanıyorunuz.. Bence ortaya bir tepki konacaksa bunun içeriği genişletilmelidir. GSM operatörleriyle bitecek bir iş değildir..

-----------------------------

Aynen abi cep telefonu ile sınırlamak yanlış 4 bi koldan geçiriyolar zaten petrol internet elektrik su doğalgaz vs.  telefondan 1 parmak geçirmişler oda cok gelio göZümüze.

Kibarlığım affedilmez bir küfürdür belki. Sen anla onu ! Kimse anlamadan ya sustum, ya suçtum. İki türlüde bana ziyandi. Ne insanlar anlayabildi derinliğimi, ne ben anlayabildim onlarin sığlığını. O yüzden hep sustum ve sustukça suç oldum. Ama hic işlenmedim...
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SpoofU
    SpoofU's avatar
    Erkek

ben yıllar önce kapadım bile =)

Sevmem yazmayı, okumayı sevdiğim kadar.
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SALDIRAY
    SALDIRAY's avatar
    Erkek

telefon bozuk zaten isabet olmuş :D

Kendi şansımı yaratırım...