folder Tahribat.com Forumları
linefolder Fotografçılık ve Digital Fotograf Makineleri - Video Kameralar
linefolder 50 Adet 12 Saat Kayıt Yapacak Kameraya İhtiyacım Var

50 Adet 12 Saat Kayıt Yapacak Kameraya İhtiyacım Var

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Çömez
    underzero
    underzero's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek

50 kamera lokasyonu birbirine yakin ise isin kolay,

Ama biri üsküdar, biri ankara vs mi?

pist bak bi ! - Ban Golu Canavari
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bonibon
    Bonibon's avatar
    Erkek

Hacı ip kameraların İnternete ihtiyacı yok güzel kaliteli 50 tane ip kamera alırsın sd kart destekleyen. Ne nvr dvr ne de İnternet gerekli. Kurulumu yaptıktan sonra elektriği ver gitsin. Lazım oldukça sd kartları sokup pcye aktarır geri takarsın go pro falan gereksiz pahalı senin istediğin iş için 

Edit: hatta güneş enerjili pilli vs çözümler de olabilir güç kablosuyla uğraşmak istemezsen ama wattini güneş gören saatini vs hesap kitap edip ona göre panel ve düzenek kuracak bir miyendis lazım beni aşıyor o kısmı ama bir fikir olsun sana. 

Bonibon tarafından 27/Eyl/24 00:18 tarihinde düzenlenmiştir

om mani padme hum
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    yolbulucu
    yolbulucu's avatar
    Homo

hocam 50 kamera 50 kayıt cihazı lazım o zaman bana

bi de bunların görüntü über sikko olmayacak mı ?

@underzero lokasyonlar farklı. 

29.99cm, titanyum kaplamalı, çift damarlı, su ve yağ soğutmalı.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    yolbulucu
    yolbulucu's avatar
    Homo
    Bonibon bunu yazdı

Hacı ip kameraların İnternete ihtiyacı yok güzel kaliteli 50 tane ip kamera alırsın sd kart destekleyen. Ne nvr dvr ne de İnternet gerekli. Kurulumu yaptıktan sonra elektriği ver gitsin. Lazım oldukça sd kartları sokup pcye aktarır geri takarsın go pro falan gereksiz pahalı senin istediğin iş için 

Edit: hatta güneş enerjili pilli vs çözümler de olabilir güç kablosuyla uğraşmak istemezsen ama wattini güneş gören saatini vs hesap kitap edip ona göre panel ve düzenek kuracak bir miyendis lazım beni aşıyor o kısmı ama bir fikir olsun sana. 

örnek bi tane atabilir misin hocam ?

korkum biraz şu : şimdi bu aleti dışarıya koyacağım yüklenecek kamyona doğru bakacak. gün ışığında kamyonun içi daha karanlık olacak. orayı bana kap kara vermesin ?

youtube da doğru düzgün önek videolarını da göremedim. zaten hep duyulmamış markalar

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    tarzan
    tarzan's avatar
    Erkek

Raspberry pi veya orange pi(pinleri ters pinli işlerde kanser olursun) modellerinden alıp ister kamera soketine uyumlu bir kamera tak. İster USB desteği sayesinde bir web kamerası bağla. Yazılım olarak hepsine motion kurulacak. 

Raspberry pi + adaptör + kamera modülü veya web kamera + hafıza kartı. 

Motion hareket olduğunda çekim yapıyor devamlı kayıt yapıyor muydu hatırlamiyorum konfigürasyonuna bakabilirsin. Kamera devamlı aktif görüntü de değişim olursa kayıt eder görüntüyü. Ama muhakkak sürekli kaydı vardır diye düşünüyorum. Stream yayın yapanlar vardı.

İş sonunda bu konfigürasyonu satabilirsinde. Tabi görüntü kalitesi için birşey söylemek zor. Raspberry pi kamera modülünü hiç test etmedim. Ama web kamerasında bilgisayarın karşısında olduğumuz için lensi ona gore sanıyorum lens 90 derece oluyor. Geniş açı olarak 720p kameralar iş görür mü bilemiyorum.

Son çare aklinda olsun diye yazdım. Motion yazılımını iyice kurcalaman lazım. İhtiyacını görmüyorsa boş yere masraf etme baştan söyleyeyim.

Çalışmadan, yorulmadan, öğrenmeden rahat yaşama yollarını itiyat haline getiren milletler; önce haysiyetlerini, sonra istikballerini daha sonra da hürriyetlerini kaybetmeye mahkumdurlar. M. Kemal Atatürk
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    esinti
    esinti's avatar
    Erkek
    yolbulucu bunu yazdı
    esinti bunu yazdı

Hocam ip kamera alacaksın sd kart destekli.

Hikvision yada dahua öneririm sana.

Fiyat konusunda da yardımcı olurum sana.

internet yok diyorum ip kamera diyon hacı abi :D

konuyu okusaydın bari

Hocam sen beni anlamadın aslında.

İnternet olmayınca ip kamera kayıt almıyor mu?

İçine hafıza kartını  takarsın istediğin kadar kayıt alır hem  gece hem gündüz. Maliyet açısından en uygunu bu bence.

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    yolbulucu
    yolbulucu's avatar
    Homo
    esinti bunu yazdı
    yolbulucu bunu yazdı
    esinti bunu yazdı

Hocam ip kamera alacaksın sd kart destekli.

Hikvision yada dahua öneririm sana.

Fiyat konusunda da yardımcı olurum sana.

internet yok diyorum ip kamera diyon hacı abi :D

konuyu okusaydın bari

Hocam sen beni anlamadın aslında.

İnternet olmayınca ip kamera kayıt almıyor mu?

İçine hafıza kartını  takarsın istediğin kadar kayıt alır hem  gece hem gündüz. Maliyet açısından en uygunu bu bence.

ne bilim abi ip kamera diyon :P bu dediğin normal kamera oluyo. 

marka model atabilirsen bakayım hacım ?

fiyat çok önemli değil güvenilir olması ve düzgün çekmesi daha önemli benim için. gopronun fiyatı da okay.

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Martech
    Martech's avatar
    Erkek

villaya almıştım 5 adet mi nin 2k ip cam ini içlerinde 128g kart var hareket algılayinca kayita geciyolar internete gerek yok elektrik yoksa powerbank is gorebilir. gopro maliyetli olacaktir. 

Martech tarafından 27/Eyl/24 08:13 tarihinde düzenlenmiştir
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Çömez
    underzero
    underzero's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek

Her lokasyon farkli ise her lokasyon icin 1 kamera + 1 kayit cihazi + 2-4tb disk alman gerekiyor.

SD kartlar bu tarz kayitlar icin cok uygun degil. Arizalanir kayit almaz farkinda bile olmazsin.

pist bak bi ! - Ban Golu Canavari
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    demirci
    demirci's avatar
    Erkek

sd kart destekli kamera çözümü en makul şuan bence de.

sd kartları kaliteli alırsan sorun yaşamazsın

Bir vatanin vardi da biz mi aldik elinden Bir bayragin vardi da biz mi indirdik. dedeleriniz zamaninda savasti da biz mi ellerinden aldik simdi sen neyin hakkini istiyorsun simdi sen nerenin bir karis topragini istiyorsun 30 yildir ruyalardasin birak bu siyonist gorusu birak bu ermeni dusunceyi birak....
Toplam Hit: 4641 Toplam Mesaj: 33
gopro güvenlik kamerası sürekli kayıt