folder Tahribat.com Forumları
linefolder Fotografçılık ve Digital Fotograf Makineleri - Video Kameralar
linefolder 50 Adet 12 Saat Kayıt Yapacak Kameraya İhtiyacım Var

50 Adet 12 Saat Kayıt Yapacak Kameraya İhtiyacım Var

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Fikibok
    KaptaN
    KaptaN's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek
    underzero bunu yazdı

Her lokasyon farkli ise her lokasyon icin 1 kamera + 1 kayit cihazi + 2-4tb disk alman gerekiyor.

SD kartlar bu tarz kayitlar icin cok uygun degil. Arizalanir kayit almaz farkinda bile olmazsin.

Amcaya katılıyorum, sd kartların  ömrü kısa, ayrı lokasyonlarsa amcanın dediği şart yok tek lokasyonsa ip kamera  dvr cihazı yeter.

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    hipokondriyak
    hipokondriyak's avatar
    Erkek
    yolbulucu bunu yazdı

selam gençler

50 tane lokasyon var. bu lokasyonlarda internet yok. her bir lokasyon için 12 saat kayıt yapacak bi alete ihtiyacım var.

kamyonlara mal yükleniyor, bu yüklenme işini kayda alması lazım. sonra gidip bunu sd kart vs ile aktarmamız lazım sisteme. ve 2 ay tutmamız lazım geriye dönük

aklıma gelen şey : 50 adet gopro alıp powerbankle birlikte koymak.

aklınıza gelen başka alternatif var mı ?

güvenlik kamerası + dvr işlerine girmek istemiyorum , çok karmaşıklaşıyor o zaman.

abı esp32cam ıle bu ıs guzel olur , seslen yaparız , 24 saat kaydderız..

https://www.komponentci.net/esp32-cam-wifi-bluetooth-gelistirme-karti-ov2640-kamera-modul-pmu6235?gad_source=4&gclid=Cj0KCQjwr9m3BhDHARIsANut04ZgrXfwjW5AwOQAzQzuhUPIDaDrWL1O-v9wCV0j56Qk35ZRRNO3NzoaAgUMEALw_wcB 

kamera 300 tl 2 tane 18650 batarya , 150 den 300 , cıhaz başına 1000 tl e fılan yapılır sanırım. hafıza kartını soker takar alınır , ya da cıhazın yanına gidip hafıza kartı ıle alana kadar ,cihazların yanına her gun bır modem vs goturulur , bu sayede gunluk olarak ınternet baglantısı verılıp goruntulerın aktatrımı saglanır abi.

hipokondriyak tarafından 27/Eyl/24 11:29 tarihinde düzenlenmiştir

Homo sapiens, yaşamak için, diğer canlıların yaşamasına muhtaç; obligat parazit türüdür. "Sen olursan boş bardak , sana olur koyan çok su. a.g."
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mchacker
    mchacker's avatar
    Erkek
    yolbulucu bunu yazdı
    esinti bunu yazdı

Hocam ip kamera alacaksın sd kart destekli.

Hikvision yada dahua öneririm sana.

Fiyat konusunda da yardımcı olurum sana.

internet yok diyorum ip kamera diyon hacı abi :D

konuyu okusaydın bari

Arkadaşın dediği kameralara 12v elektrik veriyorsun ve içine sd kart takıyorsun ve ayarlarını yapıyorsun sd karta yapacak şekilde. İnternet ile alakası yok yani. internet o sistemlerde sadece uzaktan izlemek için gerekli.

.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bonibon
    Bonibon's avatar
    Erkek
    yolbulucu bunu yazdı
    Bonibon bunu yazdı

Hacı ip kameraların İnternete ihtiyacı yok güzel kaliteli 50 tane ip kamera alırsın sd kart destekleyen. Ne nvr dvr ne de İnternet gerekli. Kurulumu yaptıktan sonra elektriği ver gitsin. Lazım oldukça sd kartları sokup pcye aktarır geri takarsın go pro falan gereksiz pahalı senin istediğin iş için 

Edit: hatta güneş enerjili pilli vs çözümler de olabilir güç kablosuyla uğraşmak istemezsen ama wattini güneş gören saatini vs hesap kitap edip ona göre panel ve düzenek kuracak bir miyendis lazım beni aşıyor o kısmı ama bir fikir olsun sana. 

örnek bi tane atabilir misin hocam ?

korkum biraz şu : şimdi bu aleti dışarıya koyacağım yüklenecek kamyona doğru bakacak. gün ışığında kamyonun içi daha karanlık olacak. orayı bana kap kara vermesin ?

youtube da doğru düzgün önek videolarını da göremedim. zaten hep duyulmamış markalar

Hocam o dediğin ışık problemini her kamerayla yasayabilirsin zaten en temizi bir tane sipariş verip denemek parlaklık ayarı falan yapılıyor web arayüzünden. baktın olmuyor iade edersin

Edit: tp linkin var outdoor sd kart destekli modelleri. Ne olduğu belirsiz çin marka malzemelerden iyidir

Bonibon tarafından 27/Eyl/24 12:51 tarihinde düzenlenmiştir

om mani padme hum
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    JpnTr
    JpnTr's avatar
    Erkek

DVR istemiyorsan Lorawan ile haberleşen kamera ile halledebiliriz istersen. Kamera özellikleri vs söylersen @Easx ile bi çalışma yapabiliriz. 10km kadar mesafede çalışır Lorawan, SD kart derdiyle de uğraşmamış olursun

Bir cinayet işleniyorsa tek suçlu katil değildir
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    yolbulucu
    yolbulucu's avatar
    Homo
    Bonibon bunu yazdı
    yolbulucu bunu yazdı
    Bonibon bunu yazdı

Hacı ip kameraların İnternete ihtiyacı yok güzel kaliteli 50 tane ip kamera alırsın sd kart destekleyen. Ne nvr dvr ne de İnternet gerekli. Kurulumu yaptıktan sonra elektriği ver gitsin. Lazım oldukça sd kartları sokup pcye aktarır geri takarsın go pro falan gereksiz pahalı senin istediğin iş için 

Edit: hatta güneş enerjili pilli vs çözümler de olabilir güç kablosuyla uğraşmak istemezsen ama wattini güneş gören saatini vs hesap kitap edip ona göre panel ve düzenek kuracak bir miyendis lazım beni aşıyor o kısmı ama bir fikir olsun sana. 

örnek bi tane atabilir misin hocam ?

korkum biraz şu : şimdi bu aleti dışarıya koyacağım yüklenecek kamyona doğru bakacak. gün ışığında kamyonun içi daha karanlık olacak. orayı bana kap kara vermesin ?

youtube da doğru düzgün önek videolarını da göremedim. zaten hep duyulmamış markalar

Hocam o dediğin ışık problemini her kamerayla yasayabilirsin zaten en temizi bir tane sipariş verip denemek parlaklık ayarı falan yapılıyor web arayüzünden. baktın olmuyor iade edersin

Edit: tp linkin var outdoor sd kart destekli modelleri. Ne olduğu belirsiz çin marka malzemelerden iyidir

gopro da hdr var bunu azaltmaz mı baya ?

29.99cm, titanyum kaplamalı, çift damarlı, su ve yağ soğutmalı.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    by_todd
    by_todd's avatar
    Erkek

adam 50 ayrı lokasyon demiş, belliki bunlar birbirine çok yakın değiller bu yüzden kamera ve dvr kayıt cihazı işini görmez arkadaşın. 

bir arkadaş ip kemera demiş fakat hemen yapıştırmışsınız internet yok diye.. iyide internet olmasa dahi o kameralar içindeki sd karta kayıt yapabiliyor. 

kurarken telefonunuzun interneti üzerinden bir defa kurarsınız sonra kayıtları alırsınız..

size bu şekilde sorun olacak tek şek kayıtları almanız olur..

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    yolbulucu
    yolbulucu's avatar
    Homo
    by_todd bunu yazdı

adam 50 ayrı lokasyon demiş, belliki bunlar birbirine çok yakın değiller bu yüzden kamera ve dvr kayıt cihazı işini görmez arkadaşın. 

bir arkadaş ip kemera demiş fakat hemen yapıştırmışsınız internet yok diye.. iyide internet olmasa dahi o kameralar içindeki sd karta kayıt yapabiliyor. 

kurarken telefonunuzun interneti üzerinden bir defa kurarsınız sonra kayıtları alırsınız..

size bu şekilde sorun olacak tek şek kayıtları almanız olur..

örnek bi tane atar mısın hacım bildiğin varsa ? 

ya bu aletleri çok parlak olmayan insanlara vericem. telefon appi vs zor bi tık o yüzden.

bi tuşa basıp bip diye kaydetmelerini istiyorum , ya da enerji verince direkt kaydetsin istiyorum

29.99cm, titanyum kaplamalı, çift damarlı, su ve yağ soğutmalı.
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kadirozdemir
    kadirozdemir's avatar
    Erkek

Anker Eufy Security 360 Derece Dönebilen Kızılötesi Gece Görüşlü IP Kamera - 2K HD Çözünürlük - Apple HomeKit Uyumlu -T8410 (Anker Türkiye Garantili)
    https://app.hb.biz/yasZAbmgqPHJ

128 gb hafıza kartı taktım, son 3 aya erişebiliyorum. Görüntü kalitesi gayet iyi.

Elektrik sorunlu bir yerse bunların güneş enerjili olanları filan var. Go pro vs yerine araştırıp bir tane deneyerek toplu alım yapabilirsin. 

Ben bu gönderdiğimde ev önü için memnunum. İnternete bağlı, uzaktan izleyip geri dönük vs bakabiliyorum. Hareket görünce bildiri vs gönderiyor ama sana gereksiz bu özellikler :)

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    cybermole
    cybermole's avatar
    Erkek

50 adet bundan alacaksın

50 adet sim kart netgsm internet paketi

50 adet ssd kart

pmden numaranı at yardımcı olurum bayi ile görüşürsün alırsın. bu işin aldıktan sonra destek tarafı onemli cünkü bayiden alırsan destekde alırsın saglam.

cybermole tarafından 29/Eyl/24 09:46 tarihinde düzenlenmiştir
Toplam Hit: 4640 Toplam Mesaj: 33
gopro güvenlik kamerası sürekli kayıt