50 Adet 12 Saat Kayıt Yapacak Kameraya İhtiyacım Var
-
kadirozdemir bunu yazdı
Anker Eufy Security 360 Derece Dönebilen Kızılötesi Gece Görüşlü IP Kamera - 2K HD Çözünürlük - Apple HomeKit Uyumlu -T8410 (Anker Türkiye Garantili)
https://app.hb.biz/yasZAbmgqPHJ128 gb hafıza kartı taktım, son 3 aya erişebiliyorum. Görüntü kalitesi gayet iyi.
Elektrik sorunlu bir yerse bunların güneş enerjili olanları filan var. Go pro vs yerine araştırıp bir tane deneyerek toplu alım yapabilirsin.
Ben bu gönderdiğimde ev önü için memnunum. İnternete bağlı, uzaktan izleyip geri dönük vs bakabiliyorum. Hareket görünce bildiri vs gönderiyor ama sana gereksiz bu özellikler :)
hocam dışarıda olacak ya. o yüzden bunları geçtim direkt. bunların soğuğa sıcağa suya dayananları da gopro parası zaten.
-
cybermole bunu yazdı
50 adet bundan alacaksın
50 adet sim kart netgsm internet paketi
50 adet ssd kart
pmden numaranı at yardımcı olurum bayi ile görüşürsün alırsın. bu işin aldıktan sonra destek tarafı onemli cünkü bayiden alırsan destekde alırsın saglam.
sim kart falan yok hocam, öyle bi yerler değil bunlar.
bu attığın alet te iyi hoş ta bunların doğru düzgün bir demo videosunu bulamıyorum youtube da. nasıl çekiyo, gölgede nasıl, aydınlıkta nasıl, düz karşıdan güneş gelince nasıl vs bilemiyorum.
attığın şeyin markası bile yok zaten gördüğüm kadarıyla.
gopro dışında bişey yok gibi dediğim işler için. gopro nun harici diske kaydedeni gibi bişey olsa güzel olurdu. bi tane şu raidli ssd kutularına 2x 2TB nvme koyardım. 1-2 ay tutardı.
şu an planım 50 gopro + (50*30 tane 64GB hafıza kartı) almak. bi tane de nas koyayım, min ayda bir gelip boşaltsınlar ellerindeki hafıza kartlarını.
her kartada ufak bi barkod/qr falan yazar takibi öyle yaptırırım.