Enpara %20 İndirim Kampanyası 2017
-
Alternatif varsa artılar eksiler yazılırsa hep beraber geçelim, ne bu arkadaş resmen billur geçmeye başladılar, hadi ayın enparası falan sorun etmedikte %20 nedir
-
Enpara sirketim kullanıyorum, çok mutluyum.
Kredi vs kullanmıyorum ama mevduati tutuyorum, gelen bankaciya enpara deyince vazgeciyolar pazarliktan.
-
Tbt olarak Enpara ya belirlediğimiz bir metin yazalım :) façalarını biz düzelltiririz :) bende kullanıcısıyım :)
-
Cepteteb kk başvırısı yaptık bakalım.
-
Çıktıgı ilk günlerden bu yana enpara kullanıyorum
Enpara yı kullanarak bugüne kadar elde edilen kazanç ve kârlar
1.689,80 TL 05/12/2012 ile 25/12/2016 arasındaki kullanımınız dikkate alınmıştır.
bana hayatımda bu kadar çok para kazandıran başka bir banka olmadı
+ olarak yıllardır garanti bankası bireysel müşterisi ve maaş müşterisiyim onların soktugu kadar da kimse sokmamıştır.
Hangi banka size enpara vermiyorken tüm hizmetleri ücretsiz sunuyordu ? Hala enpara nın verdiği fırsatlara yaklaşabilen bir banka yok cepteteb , garanti one , nuvo vb. diğer kartlar sadece bir yere kadar birşeyler sunabiliyor ve neredeyse hepsinde ön koşul var.
Steam ın kalkma sebebi insanların ihtiyacı olmasa bile steam hesabına para atabilmesi ve sonra oyun satmak için veya para biriktirmek için kullanabilmesi yani direkt olarak bir ihtiyaç karşılamak değil + olarak itunes ve apppstore gibi günlük ihtiyaçların çok daha düşük fiyata olması evet benim de steam kütüphanem oldukça geniş ve aylarca steam kampanyasını kullanabildiğim kadar kullandım ancak adamların da bütçeleri bir yere kadar kendilerine olabilecek en iyi geri dönüşü sağlamaya çalışıyorlar.
şuanda spotify , appstore , netflix premium gibi harcamalarım zaten 50 TL yi buluyor ve yarısı beleşe geliyor. Yılbaşından sonra %20 si beleşe gelecek yine kâr edeceğim. Daha iyisini bulursanız haber edin :)
+ olarak garanti bankası hesabı olan bir arkadaşım bana garanti ATM sinden havale yapmak istediğinde 2 mizde garanti müşterisi olmamıza rağlem 9 TL ( 50 tl de 9 tl komisyon ) istedi banka. Git dedim finansbank atmsi bul bana enpara hesabıma at. 0 komisyon ile gönderdi parayı atm kartı olmadıgı halde.
Yani hala en iyisi enpara.
-
eski cazibesi kalmadı artık. hele ki maaş aldığım denizbankta eft'den ücret almadığı için artık kapansada pek gözüme gelmeyecek.
sanırım adamlarda kazanamadığı için bu yola başvurdular. az ekmeğini yemedik. onlar kapatana kadar kullanmaya devam ederim ben.
-
garanti one da aynı tarz mı ? herhangi bir ücret var mı? onu da alayım olmadı
-
arkadaslar @PanxeR in dediklerine sonuna kadar katılıyorum aynı mesajı yazmaya geldim
-
Kullanmayin abi kullanmayin bu kadar basit.
%50 ile basladi bu kampanyalar sonra ayin en paralisi cikti sonra %20 lanet olsun adamim.
-
Uzun yillardir bankalardan uzak biri olarak nedir bu yuzde 20 yuzde 50 olayi yeri gelmisken bankalardaki puanimi arttirmak ici napmam gerekiyo