folder Tahribat.com Forumları
linefolder İş - Güç, E-Ticaret, Alışveriş
linefolder Enpara %20 İndirim Kampanyası 2017

Enpara %20 İndirim Kampanyası 2017

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    twilight_flame
    twilight_flame's avatar
    Erkek

Alternatif varsa artılar eksiler yazılırsa hep beraber geçelim, ne bu arkadaş resmen billur geçmeye başladılar, hadi ayın enparası falan sorun etmedikte %20 nedir

Sevgimizin Bittiği yerde Nefretimiz Başlar...
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Kaan
    Kaan's avatar
    Erkek

Enpara sirketim kullanıyorum, çok mutluyum. 

Kredi vs kullanmıyorum ama mevduati tutuyorum, gelen bankaciya enpara deyince vazgeciyolar pazarliktan. 

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kiokhan
    kiokhan's avatar
    Erkek

Tbt olarak Enpara ya belirlediğimiz bir metin yazalım :) façalarını biz düzelltiririz :) bende kullanıcısıyım :)

Türk
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Pikacu
    Pikacu's avatar
    Erkek

Cepteteb kk başvırısı yaptık bakalım.

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PanxeR
    PanxeR's avatar
    Erkek

Çıktıgı ilk günlerden bu yana enpara kullanıyorum 

Enpara yı kullanarak bugüne kadar elde edilen kazanç ve kârlar 

1.689,80 TL 05/12/2012 ile 25/12/2016 arasındaki kullanımınız dikkate alınmıştır.

enpara.png (943×397)

bana hayatımda bu kadar çok para kazandıran başka bir banka olmadı 

+ olarak yıllardır garanti bankası bireysel müşterisi ve maaş müşterisiyim onların soktugu kadar da kimse sokmamıştır. 

Hangi banka size enpara vermiyorken tüm hizmetleri ücretsiz sunuyordu ? Hala enpara nın verdiği fırsatlara yaklaşabilen bir banka yok cepteteb , garanti one , nuvo vb. diğer kartlar sadece bir yere kadar birşeyler sunabiliyor ve neredeyse hepsinde ön koşul var. 

Steam ın kalkma sebebi insanların ihtiyacı olmasa bile steam hesabına para atabilmesi ve sonra oyun satmak için veya para biriktirmek için kullanabilmesi yani direkt olarak bir ihtiyaç karşılamak değil + olarak itunes ve apppstore gibi günlük ihtiyaçların çok daha düşük fiyata olması  evet benim de steam kütüphanem oldukça geniş ve aylarca steam kampanyasını kullanabildiğim kadar kullandım ancak adamların da bütçeleri bir yere kadar kendilerine olabilecek en iyi geri dönüşü sağlamaya çalışıyorlar. 

şuanda spotify , appstore , netflix premium gibi harcamalarım zaten 50 TL yi buluyor ve yarısı beleşe geliyor. Yılbaşından sonra %20 si beleşe gelecek yine kâr edeceğim.  Daha iyisini bulursanız haber edin :) 

+ olarak  garanti bankası hesabı olan bir arkadaşım bana garanti ATM sinden havale yapmak istediğinde 2 mizde garanti müşterisi olmamıza rağlem 9 TL ( 50 tl de 9 tl komisyon ) istedi banka. Git dedim finansbank atmsi bul bana enpara hesabıma at. 0 komisyon ile gönderdi parayı atm kartı olmadıgı halde. 

Yani hala en iyisi enpara

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Roronoa
    Kreyzi
    Kreyzi's avatar
    Erkek

eski cazibesi kalmadı artık. hele ki maaş aldığım denizbankta eft'den ücret almadığı için artık kapansada pek gözüme gelmeyecek.

sanırım adamlarda kazanamadığı için bu yola başvurdular. az ekmeğini yemedik. onlar kapatana kadar kullanmaya devam ederim ben.

Eğer hayatım bir film olsaydı, ya uyuyakalır ya da yarısında çıkardım.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    rapidhacker550
    rapidhacker550's avatar
    Erkek

garanti one da aynı tarz mı ? herhangi bir ücret var mı? onu da alayım olmadı

T.C Anayasası Madde 26 : Herkes, düşünce ve kanaatlerini söz, yazı, resim veya başka yollarla tek başına veya toplu olarak açıklama ve yayma hakkına sahiptir. Bu hürriyet resmi makamların müdahalesi olmaksızın haber veya fikir almak ya da vermek serbestliğini de kapsar. Bu fıkra hükmü, radyo, televizyon, sinema veya benzeri yollarla yapılan yayımların izin sistemine bağlanmasına engel değildir.
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    myblackworldweb
    myblackworldweb's avatar
    Erkek

arkadaslar @PanxeR in dediklerine sonuna kadar katılıyorum aynı mesajı yazmaya geldim

¯\(ツ)/¯ ฏ๎๎๎๎๎๎๎๎๎๎๎๎๎๎๎๎
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    OCEANUS
    OCEANUS's avatar
    Erkek

Kullanmayin abi kullanmayin bu kadar basit.

%50 ile basladi bu kampanyalar sonra ayin en paralisi cikti sonra %20 lanet olsun adamim.

KNOWLEDGE IS POWER!
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Rmk
    Rmk's avatar
    Erkek

Uzun yillardir bankalardan uzak biri olarak nedir bu yuzde 20 yuzde 50 olayi yeri gelmisken bankalardaki puanimi arttirmak ici  napmam gerekiyo

Koyun gibisin kardesim, gocuklu celep kaldirinca sopasini sürüye katiliverirsin hemen ve adeta magrur, kosarsin salhaneye. Dünyanin en tuhaf mahlukusun yani, hani su derya icre olup deryayi bilmiyen baliktan da tuhaf. Ve bu dünyada, bu zulüm senin sayende. Ve açsak, yorgunsak, alkan içindeysek eger ve hala sarabimizi vermek için üzüm gibi eziliyorsak kabahat senin, -demege de dilim varmiyor ama- kabahatin
Toplam Hit: 5704 Toplam Mesaj: 38
enpara