Enpara %20 İndirim Kampanyası 2017
-
Cepteteb, Nuvo bunlar alternatif olarak var. Bir de Kuveyt Türk Senin Bankan şubesiz bankacılık sistemi. Şu kampanyadan steam'i çıkardıkları gün bitmişti gözümde.
-
Kardeşim beğenmeyen iptal eder varsa daha avantajlısı ona geçer. Milletimiz ölü sikici olduğundan bana bıraksalar hiç indirim yapmam. Adamlar gelmiş enpara kullanıyor + spotify ile aile üyeliği yapıp aylığı 10 tl olan şeyi 1-2 tlye getiriyor. ( adamlar iyi niyetle düşünmüşler ailedeki bireyler fazla para ödemesin diye bizimkiler bunu sömürüp sağda solda konu açıyorlar bide )
-
ulan en az 5 kişiyi enpara'lı yaptım buda göçüyor amg..
-
Açıkçası isterse kampanyası olmasın yine enpara kullanırım zaten şuana kadar hiç bir kampanyasından yararlanmadım benim için eft havale ücreti olmaması ve hesap işletim ücreti olmaması yeter zaten onun için kullanıyorum açıkçası fazlada yüklenmeye gerek yok adamlar zaten ücret almıyor bunu hangi banka yapıyor ki
-
la olm enparada hisseniz mi var neyin derdindesiniz :) iyi o zaman herkes nokia kullansın sonuçta herkes antenli telefon satarken nokia antensiz telefonla tanıştırdı bizi :)
bir de triplere girmişiniz kullanmayım falan diye
-
Apolitik bunu yazdı
Maşallah dediğimiz 3 gün yaşıyor.
-
CorretzA bunu yazdı
Kardeşim beğenmeyen iptal eder varsa daha avantajlısı ona geçer. Milletimiz ölü sikici olduğundan bana bıraksalar hiç indirim yapmam. Adamlar gelmiş enpara kullanıyor + spotify ile aile üyeliği yapıp aylığı 10 tl olan şeyi 1-2 tlye getiriyor. ( adamlar iyi niyetle düşünmüşler ailedeki bireyler fazla para ödemesin diye bizimkiler bunu sömürüp sağda solda konu açıyorlar bide )
He iyi niyetle düşünmüşler. Enpara ile bankanın müşteri sayısını bilerek arttırdılar ki Araplara yüksek fiyattan satabilsinler bankayı. Satış sürecinde kampanyalardan alacağını alan aldı. Şimdi posası kaldı Enpara'nın.
Ayrıca bankalar iyilik olsun diye hiç bir şey yapmaz bunu unutma.
-
Türkiyede nefret ettiğim kurumların başında bankalar ve kargolar gelir.Ne olursa olsun hepsinin a.kyim dersin ama bunların içinde işini en iyi yapanlardan biride enparadır.
Bankacılık işlemleri, sade ama işlevsel arayüzü , havale/eft/hesap işletim ücreti vs gibi şeylerin olmaması zaten büyük bir artı. Bunun dısında müşteri hizmetleri çalıştığım diğer bankaların müşteri hizmetlerine göre oldukca hızlı çözüm üreten ve diğerleri gibi mıy mıy konuşmayan bir ekipten oluşuyor.
Yani bizlerde bi garibiz ha, banka dediğin zaten bankacılık işlemleri için kullanılır, hiçbir kampanya olmasada yine enparayı tercih ederim.
Bunların dışında , garantione ve cebteteb hesabımda mevcut. Garantione hesap açılışı için evrakları göndermeme rağmen beceremediler, 3 kere şubeye gitmek zorunda kaldım. Her gittiğimde sistemde sorun var açamıyoruz dendi.
Cebteteb ise mobil ve site arayüzü başta biraz karışık gelmesine rağmen gayet iyi gidiyor, bir alışverişmerkezinde kartımı teslim aldım açıkcası işime geldi. Daha müşteri temsilcileri ile görüşmek nasip olmadı
Nuvo maceram ise başlamadan bitti, 1 yıl geçti hala kurye gelecek :D ( harbi 4 ocak saat 12:30da mail gelmiş kuryen yola çıktı diye hala ortada bişi yok )
1 hafta sonra aramıştım ne oldu benim evraklar diye, kuryeyi tekrar yönlendiriyorum efendim dediler ama hala ses seda yok. Şimdi sorgulama yapınca
"Nuvo Paketi bankaya iade edildi, lütfen 0 850 222 0 555 Nuvo Çağrı Merkezi'ni arayınız."
yani kısaca enparanın değerini bilin :D
-
Prometheus bunu yazdı
la olm enparada hisseniz mi var neyin derdindesiniz :) iyi o zaman herkes nokia kullansın sonuçta herkes antenli telefon satarken nokia antensiz telefonla tanıştırdı bizi :)
Yüzde 2 hissem var ve en para hesabımın toplarımı 425K :) yetermi bizim türk milleti herşeye celallenir ama bir şey olmaz poposuna oturur susar :) sonuç adamların kasasına sen para sokma aylık 50tl alışveriş yap sonra 25tl ger iste adamlarda açtı gözünü artık.
-
frekaze bunu yazdıPrometheus bunu yazdı
Yüzde 2 hissem var ve en para hesabımın toplarımı 425K :) yetermi bizim türk milleti herşeye celallenir ama bir şey olmaz poposuna oturur susar :) sonuç adamların kasasına sen para sokma aylık 50tl alışveriş yap sonra 25tl ger iste adamlarda açtı gözünü artık.
yazık adamlara mk. 3-5 milyon milyar dolar için ne çileler çekiyorlar. gideyim adam gibi birkaç bin liralık alışveriş yapayım enparayla da sevindireyim garibanları.