folder Tahribat.com Forumları
linefolder İş - Güç, E-Ticaret, Alışveriş
linefolder Enpara %20 İndirim Kampanyası 2017

Enpara %20 İndirim Kampanyası 2017

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Kernel_Panic
    Kernel_Panic's avatar
    Erkek

Cepteteb, Nuvo bunlar alternatif olarak var. Bir de Kuveyt Türk Senin Bankan şubesiz bankacılık sistemi. Şu kampanyadan steam'i çıkardıkları gün bitmişti gözümde.

Hvor ulvens ører er, er ulvens tenner nær...
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    CorretzA
    CorretzA's avatar
    Erkek

Kardeşim beğenmeyen iptal eder varsa daha avantajlısı ona geçer. Milletimiz ölü sikici olduğundan bana bıraksalar hiç indirim yapmam. Adamlar gelmiş enpara kullanıyor + spotify ile aile üyeliği yapıp aylığı 10 tl olan şeyi 1-2 tlye getiriyor. ( adamlar iyi niyetle düşünmüşler ailedeki bireyler fazla para ödemesin diye bizimkiler bunu sömürüp sağda solda konu açıyorlar bide )

CorretzA tarafından 27/Ara/16 08:17 tarihinde düzenlenmiştir
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DevilKingtr
    DevilKingtr's avatar
    Erkek

ulan en az 5 kişiyi enpara'lı yaptım buda göçüyor amg..

Viski var önlerinde , Ne içen dediler ? ırakı dedim ben https://www.kisa.link/QobI
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    2021 Talihlisi
    TheAvenqer
    TheAvenqer's avatar
    Erkek

Açıkçası isterse kampanyası olmasın yine enpara kullanırım zaten şuana kadar hiç bir kampanyasından yararlanmadım benim için eft havale ücreti olmaması ve hesap işletim ücreti olmaması yeter zaten onun için kullanıyorum açıkçası fazlada yüklenmeye gerek yok adamlar zaten ücret almıyor bunu hangi banka yapıyor ki  

Bot ve lisans ihtiyaçlarınız için pm atınız.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tekken'deki Eddy
    Prometheus
    Prometheus's avatar
    Homo

la olm enparada hisseniz mi var neyin derdindesiniz :) iyi o zaman herkes nokia kullansın sonuçta herkes antenli telefon satarken nokia antensiz telefonla tanıştırdı bizi :)

bir de triplere girmişiniz kullanmayım falan diye

________ inspired by love and guided by knowledge _______
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ReyiZ
    ReyiZ's avatar
    Erkek
    Apolitik bunu yazdı

Maşallah dediğimiz 3 gün yaşıyor.

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bilirkişi
    mkyb
    mkyb's avatar
    Erkek
    CorretzA bunu yazdı

Kardeşim beğenmeyen iptal eder varsa daha avantajlısı ona geçer. Milletimiz ölü sikici olduğundan bana bıraksalar hiç indirim yapmam. Adamlar gelmiş enpara kullanıyor + spotify ile aile üyeliği yapıp aylığı 10 tl olan şeyi 1-2 tlye getiriyor. ( adamlar iyi niyetle düşünmüşler ailedeki bireyler fazla para ödemesin diye bizimkiler bunu sömürüp sağda solda konu açıyorlar bide )

He iyi niyetle düşünmüşler. Enpara ile bankanın müşteri sayısını bilerek arttırdılar ki Araplara yüksek fiyattan satabilsinler bankayı. Satış sürecinde kampanyalardan alacağını alan aldı. Şimdi posası kaldı Enpara'nın. 

Ayrıca bankalar iyilik olsun diye hiç bir şey yapmaz bunu unutma. 

Yaşlandıkça 50 liralık saatin ve 5.000 liralık saatin aynı şeyi gösterdiğini fark edeceksin. 1.000.000 liralık ve 100.000 liralık ev aynı yalnızlığı barındırır. 1.000 liralık Android ile 20.000 liralık iPhone Pro kimse aramadıktan sonra aynıdır. Materyalist şeylerde gerçek mutluluk bulunmaz. Asıl mutluluk bir çift memededir. Enflasyon yüzünden bu imzayı bir ara güncellemek lazım. Bin liraya telefon kalmadı amk.
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ★★★★
    Genki
    Genki's avatar
    Erkek

Türkiyede nefret ettiğim kurumların başında bankalar ve kargolar gelir.Ne olursa olsun hepsinin a.kyim dersin ama bunların içinde işini en iyi yapanlardan biride enparadır.

Bankacılık işlemleri, sade ama işlevsel arayüzü , havale/eft/hesap işletim ücreti vs gibi şeylerin olmaması zaten büyük bir artı. Bunun dısında müşteri hizmetleri çalıştığım diğer bankaların müşteri hizmetlerine göre oldukca hızlı çözüm üreten ve diğerleri gibi mıy mıy konuşmayan bir ekipten oluşuyor. 

Yani bizlerde bi garibiz ha, banka dediğin zaten bankacılık işlemleri için kullanılır, hiçbir kampanya olmasada yine enparayı tercih ederim.

Bunların dışında , garantione ve cebteteb hesabımda mevcut. Garantione hesap açılışı için evrakları göndermeme rağmen beceremediler, 3 kere şubeye gitmek zorunda kaldım. Her gittiğimde sistemde sorun var açamıyoruz dendi.

Cebteteb ise mobil ve site arayüzü başta biraz karışık gelmesine rağmen gayet iyi gidiyor, bir alışverişmerkezinde kartımı teslim aldım açıkcası işime geldi. Daha müşteri temsilcileri ile görüşmek nasip olmadı

Nuvo maceram ise başlamadan bitti, 1 yıl geçti hala kurye gelecek :D ( harbi 4 ocak saat 12:30da mail gelmiş kuryen yola çıktı diye hala ortada bişi yok  )

1 hafta sonra aramıştım ne oldu benim evraklar diye, kuryeyi tekrar yönlendiriyorum efendim dediler ama hala ses seda yok. Şimdi sorgulama yapınca 

"Nuvo Paketi bankaya iade edildi, lütfen 0 850 222 0 555 Nuvo Çağrı Merkezi'ni arayınız."

yani kısaca enparanın değerini bilin :D

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    frekaze
    frekaze's avatar
    Erkek
    Prometheus bunu yazdı

la olm enparada hisseniz mi var neyin derdindesiniz :) iyi o zaman herkes nokia kullansın sonuçta herkes antenli telefon satarken nokia antensiz telefonla tanıştırdı bizi :)

Yüzde 2 hissem var ve en para hesabımın toplarımı 425K :) yetermi bizim türk milleti herşeye celallenir ama bir şey olmaz poposuna oturur susar :) sonuç adamların kasasına sen para sokma aylık 50tl alışveriş yap sonra 25tl ger iste adamlarda açtı gözünü artık.

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tekken'deki Eddy
    Prometheus
    Prometheus's avatar
    Homo
    frekaze bunu yazdı
    Prometheus bunu yazdı

Yüzde 2 hissem var ve en para hesabımın toplarımı 425K :) yetermi bizim türk milleti herşeye celallenir ama bir şey olmaz poposuna oturur susar :) sonuç adamların kasasına sen para sokma aylık 50tl alışveriş yap sonra 25tl ger iste adamlarda açtı gözünü artık.

yazık adamlara mk. 3-5 milyon milyar dolar için ne çileler çekiyorlar. gideyim adam gibi birkaç bin liralık alışveriş yapayım enparayla da sevindireyim garibanları.

________ inspired by love and guided by knowledge _______
Toplam Hit: 5693 Toplam Mesaj: 38
enpara