Enpara %20 İndirim Kampanyası 2017
-
x Prometheus bunu yazdıx frekaze bunu yazdıx Prometheus bunu yazdı
la olm enparada hisseniz mi var neyin derdindesiniz :) iyi o zaman herkes nokia kullansın sonuçta herkes antenli telefon satarken nokia antensiz telefonla tanıştırdı bizi :)
bir de triplere girmişiniz kullanmayım falan diye
Yüzde 2 hissem var ve en para hesabımın toplarımı 425K :) yetermi bizim türk milleti herşeye celallenir ama bir şey olmaz poposuna oturur susar :) sonuç adamların kasasına sen para sokma aylık 50tl alışveriş yap sonra 25tl ger iste adamlarda açtı gözünü artık.
yazık adamlara mk. 3-5 milyon milyar dolar için ne çileler çekiyorlar. gideyim adam gibi birkaç bin liralık alışveriş yapayım enparayla da sevindireyim garibanları.
sonuç kapitalizm :)para para herşey para bu dünyada en para el değiştirmesi benimde zoruma gitti ama yapacak birşey yok para kimde ise iş onda nasrettin hocanın dediği gibi parayı veren düdüğü çalar misali burada istediğimiz kadar tartışalım sonuç değişmeyecek ya temelli herkes en paradan hissesini parasını altını vs çekecek yada böyle devam edecek. He indirimlerden vs yararlanmadım kapmanyalarda dahil çünkü cazip değil yada benim sevmediğim kampanyalar var
-
ha gayret steam kampanyası da geri gelse
-
Yeni kampanya iyi olmuş, öğrenci işi Spotify alsak, 3-4 tl ye gelecek sanırım aylık :)
-
x CorretzA bunu yazdı
Kardeşim beğenmeyen iptal eder varsa daha avantajlısı ona geçer. Milletimiz ölü sikici olduğundan bana bıraksalar hiç indirim yapmam. Adamlar gelmiş enpara kullanıyor + spotify ile aile üyeliği yapıp aylığı 10 tl olan şeyi 1-2 tlye getiriyor. ( adamlar iyi niyetle düşünmüşler ailedeki bireyler fazla para ödemesin diye bizimkiler bunu sömürüp sağda solda konu açıyorlar bide )
Neyse.
-
40 yıl sırtında taşı yorul indir arkandan sırtından aşağı attı beni derler anlayana baska bişey demeye gerek yok
-
x qoqo bunu yazdı
Cepteteb kullanıyorum. Kredi kartının Bonus kampanyalarına dahil olması avantajlı. Kredi kartında ilk 50.000 kişiden aidat almayacaklarını belirtmişlerdi sayı doldu mu bilmiyorum. Ama spotify netflix vs gibi kampanyaları yok. Daha çok yemek ve giyim üzerine kampanyaları oluyor.
Bir de çiçeksepeti, cicek.com gibi kampanyaları falan oluyor ilgilenenler için.
Doldu hocam dolduu :(
-
Şu steam kampanyası gelse hazır yaz indiriminde oyunlar sadece o kampanyayı bekliyorum