Finansbank Enpara'dan Memnun Olanlar?
-
enpara gerisi hikaye
-
Enpara kullanıyorum,
diyebileceğim tek şey 10 numara.
- Hesap işletim ücreti yok. ve ilerde de olmayacağı garantisi var.
- Altın/doviz alıp satarken en düşük komisyon
- Her işlemde alınacak herhangi bir ücret vergi vs varsa Açık ve net bilgilendirme (hesap açarken videolu anlatım falan böle)
- Havale ücreti yok
- Dönem dönem özellikle internet alışverişleri için paranızın bir kısmını geri ödeme kampanyaları. mesela bi ara yemek sepetinden %20 iade alıyoduk, şimdi bu senenin sonuna kadar apple app storedan yaptığın alışverişlerin %50 si iade.
- Hesap açarken şubeye fln gitmiorsun, bazı bankalar işlerine gelmeyen şeyler istediğinde şubeye gidin dilekçe yazın fln diyolar, enparada hesap açarken bile adam ayağına gelior orda imzalıyon sözleşmeyi, birkaç tane de hediye not defteri kalem veriyor gidiyor.
Eksileri
Bunlar benim için keisnlikle eksi değil ama şunları bilmende fayda var. kredi kartı bankada vadesizde paran varsa çalışıyor, kredi hesabından alışveriş yaptırtmıyor (ama 50.000 tl falan koyarsan hesaba izin veriyor bir problem yok o konuda)
Bankamatiği yok sanırsam bankamatikten para çekerken yada yatırırken finansbank dışındakilerden küçük bi komisyon alınıyor. ama emin değilim başka bankadan havale çalışıyorum o hesabıma, hiç yapmadım öle.
HolyOne tarafından 25/May/14 19:35 tarihinde düzenlenmiştir -
livane bunu yazdıElixiron bunu yazdı
Simde ben lise sonum atmden para yatirip netten alisveris yapmak istiyorum hangi hesabi acmam gerek bunda
en para tam senlik dostum. bide ininal var ama o nasıl bilmiyorum araştırmadım duydum sadece
hangi hesabı açıyım hocam ? ne hesabı açacağım şimdi
-
arkadşlar faiz büyük haramların içerisinde yer alır müslüman isek aklımızın bir köşesinde durmasın sadece
-
mqstar bunu yazdı
arkadşlar faiz büyük haramların içerisinde yer alır müslüman isek aklımızın bir köşesinde durmasın sadece
Doğrudur kardeşim o zaman birikim hesabi değil vadesiz kullanirsin problem olmaz :)
-
Piyasada daha iyi bir hizmet yok...
-
4-5 aydır vadesiz olarak enpara kullanıyorum. sık sık havale/eft online alışveriş yapıyorum. hiçbir ücret kesmediler, ücretsiz herşey. üstelik steam google play gibi yerlerde de %50 iade var. gayet memnunum ben.
-
Abi harika bir şey ya. Yani şikayetvar a bakıyorum da doğru dürüst şikayet yok.
adamları eleştiren kimse yok :)
bu arada ben de kullanıyorum altın hesabım var ve gayet mutluyum :)
-
ben
-
HolyOne bunu yazdı
Enpara kullanıyorum,
diyebileceğim tek şey 10 numara.
- Hesap işletim ücreti yok. ve ilerde de olmayacağı garantisi var.
- Altın/doviz alıp satarken en düşük komisyon
- Her işlemde alınacak herhangi bir ücret vergi vs varsa Açık ve net bilgilendirme (hesap açarken videolu anlatım falan böle)
- Havale ücreti yok
- Dönem dönem özellikle internet alışverişleri için paranızın bir kısmını geri ödeme kampanyaları. mesela bi ara yemek sepetinden %20 iade alıyoduk, şimdi bu senenin sonuna kadar apple app storedan yaptığın alışverişlerin %50 si iade.
- Hesap açarken şubeye fln gitmiorsun, bazı bankalar işlerine gelmeyen şeyler istediğinde şubeye gidin dilekçe yazın fln diyolar, enparada hesap açarken bile adam ayağına gelior orda imzalıyon sözleşmeyi, birkaç tane de hediye not defteri kalem veriyor gidiyor.
Eksileri
Bunlar benim için keisnlikle eksi değil ama şunları bilmende fayda var. kredi kartı bankada vadesizde paran varsa çalışıyor, kredi hesabından alışveriş yaptırtmıyor (ama 50.000 tl falan koyarsan hesaba izin veriyor bir problem yok o konuda)
Bankamatiği yok sanırsam bankamatikten para çekerken yada yatırırken finansbank dışındakilerden küçük bi komisyon alınıyor. ama emin değilim başka bankadan havale çalışıyorum o hesabıma, hiç yapmadım öle.
Biraz ekleme yapayım şeyhim.
1. altın döviz vs an itibari ile gerek garanti gerek iş bankasından daha fazla komisyon kesiyor ve daha pahalıya satıyor. Kesinlikle bu iş için uygun degil ama kilo kilo altın almayacaksanız da o kadar da etkilemez.
2. Kendi ATM si zaten finansbank atmleri , oda türkiye nin her yerinde var , ha oldugun yerde yokmu ? dert degil , cep telefonunun uygulamasından gir parayı olan atm ye yatır ( bende iş bank , garanti , yapıkredi , ve finans hesapları var ) bide ptt. Birinden biri ilaki oldugunuz yerde vardir.
3. Enpara candır kullanmayan kullanmasın bırakın , bir çok kurumsal firmaya cepten ulaşmaya çalıstıgınızda yok şuna bas buna bas , enparada çat açıyorlar telefonu.
4. Diğer firmaların veremdiği kadar fazla avantaj saglıyor kız arkadaşıma aldıgım çiçekte %25 ini geri almıştım mesela paranın itunes , play store vs %50 parayı iade ediyor ve bunun gibi fırsatları devam ettirecekleri kesin.
Enpara hesabıma baktım sırf enpara kullandıgım için suan 404 TL kârdaım