folder Tahribat.com Forumları
linefolder İş - Güç, E-Ticaret, Alışveriş
linefolder Finansbank Enpara'dan Memnun Olanlar?

Finansbank Enpara'dan Memnun Olanlar?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Mezantalac
    Mezantalac's avatar
    Erkek
    livane bunu yazdı
    Mezantalac bunu yazdı
    livane bunu yazdı

ben memnunum hocam. ilk aldığımda kampanya vardı internet harcamalarımdan 150 tl geri verdiler. %20 iade kampanyası vardı. şimdi google

playde %50 indirim var. havale ve eft ücreti almıyorlar. kart ücreti almıyorlar. istersen günlük aylık 3 aylık vs. faize koyabiliyorsun. ben günlük faize

koyuyrm %9 küsür bi faizi var ki az do olsa damlıyor. kötü bi tarafını hiç göremedim hocam valla. internetten alışverişte yapabiliyorsun. ek para v

eriyor sana ben 750 tl kullandım bir ayda 3 tl geldi faiz. 

google play de enpara hesabını kullanabiliyor musun ? kullanıyorsan nasıl ?

kredi kartını nasıl tanıtıyorsan öyle hocam. kart ekleden giriyorsun kullanıyorsun

Benimkini kabul etmedi de ondan sordum herhangi birşey yapmak gerekir mi diye müşteri hizmetlerini mi arasam

"Bundan yirmi yıl sonra, yapmadığın şeylerden,yaptıklarından daha fazla pişmanlık duyacaksın.Bu yüzden, halatlarını söküp at. Güvende olduğun limandan ayrıl. Yelkenlerini rüzgarla doldur. Araştır. Hayal et. Keşfet." (Mark Twain)
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DanLev
    DanLev's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Enpara ilk çıktığında hesap açtım. Sadece enpara'yı kullandığım için hemen hemen 1000$ kardayım. Şiddetle tavsiye ederim. Diğer banka hesap kartlarını kırıp attım. 

kontrol edebilir olduğum savaş, kontrolüm dışında ki barıştan her zaman daha iyidir...
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PanxeR
    PanxeR's avatar
    Erkek
    siyahbereli bunu yazdı

enpara yı arayıp başka bankadaki maaş hesabımdaki parayıda her ay ücretsiz transfer alın dedim. okadarınıda yapamayız dediler. e böyle olunca her ay parayı çek götür en paraya yatır bana uymadı.

hocam hangi banka böyle bişi yapabilir , başkasının hesabından para çekemezsin , fakat maaş hesabından düzenli ödmee talimati verirsin para oto enparaya geçer bu arada benim kârlarım.

screenshot-by-nimbus.png%20%28986×439%29

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Mx0TBT
    Mx0TBT's avatar
    Erkek

hesaptaki parayı faiz isletmeden kullanabiliyormuyuz yoksa kendi otomatik işletiyor mu ?

Ölümlü dünya. Yasin 38. Ayet
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RockZs
    RockZs's avatar
    Erkek

ben memnunum. enpara ya geç. işbankasındaki bütün hesaplarını kapat.

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    zeitgeist
    zeitgeist's avatar
    Erkek

arkadaşlar bu en parada aynı anda bir den fazla hesap açabilir miyiz? mesala hem altın hesabı hem birikim hesabı gibi

zeitgeist tarafından 26/May/14 00:16 tarihinde düzenlenmiştir
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PanxeR
    PanxeR's avatar
    Erkek
    Mx0TBT bunu yazdı

hesaptaki parayı faiz isletmeden kullanabiliyormuyuz yoksa kendi otomatik işletiyor mu ?

hocam vadei hesap ayrı , onun ibanı da ayrı , fakat hesaplar arası parayı aynı menüden aktarabiliyorsun atıyorum

benim 1.000 tl param var hesapta, ihtiyacm yoksa onu koyarım faize , her gece 3 de faiz yatar vergisini keser kârımı ekler.

ama vadeli hesap açmazsan ana paran kaçsa öyle durur no problem. otomatik yok yani sen vadeliye aktarmadıgın sürece.

4ZIy3Xx.jpg%20%28957×135%29

zeitgeist bunu yazdı

arkadaşlar bu en parada aynı anda bir den fazla hesap açabilir miyiz? mesala hem altın hesabı hem birikim hesabı gibi

hocam 1 normal , 1 vadeli hesap 1 dolar 1 de euro 1 birikim 1 altın 1 yatırım hapı hesabı açabiliyorsun hepsi ücretsiz ,satabiliyorsun yatırım menüsünden istediğini yapabilirsin. altın hesabı da açarsin 

HyCdzLZ.jpg%20%28731×106%29

yw3vZJ2.jpg%20%281005×604%29

PanxeR tarafından 26/May/14 00:46 tarihinde düzenlenmiştir
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tekken'deki Eddy
    Prometheus
    Prometheus's avatar
    Homo
    Mx0TBT bunu yazdı

normalde vadesiz hesap açık olarak geliyor. birikim hesabı açabiliyorsun kolayca. paranı birikim hesabında tutarsan faiz işler. vadesiz hesapta işlemez. birikim hesabına da koysan her an çekebilirsin parayı. faiz herhalde günlük olarak yansıyordu.

________ inspired by love and guided by knowledge _______
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    zeitgeist
    zeitgeist's avatar
    Erkek

@panxer  vermiş oldugun bilgiler için saol.  az once başvurumu yaptım.

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    cuneyd
    cuneyd's avatar
    Erkek

Enpara candır.

Bende şimdi baktım, 6 ayda 108 tl kârdayım ( ki öyle aman aman bi kullandığım da yok )

Genelde parayı orada tutuyorum, hangi hesaba lazımsa oraya direkt gönderiyorum havale eft ücretsiz olduğu için.

Bence enpara gibisi yok.

Başlıktaki "Finansbank Enpara'dan memnun olanlar?" yerine bi sor, Memnun olmayan var mı :)

Siz cebit"e gidin Tayyip sizi yakalicak :B adama o kadar laf sölediniz,küfrettiniz :P sizi tahribat.com t-shirtleri ile yakalicak,böle kıcınıza kıcınıza sopaylan vuracak :B Tayyip sizi ağaca vurduracak :B sonra da cemil cicek"e vericek :B / yeah Cemil cicekkk :B
Toplam Hit: 5277 Toplam Mesaj: 45