Finansbank Enpara'dan Memnun Olanlar?
-
livane bunu yazdıMezantalac bunu yazdılivane bunu yazdı
ben memnunum hocam. ilk aldığımda kampanya vardı internet harcamalarımdan 150 tl geri verdiler. %20 iade kampanyası vardı. şimdi google
playde %50 indirim var. havale ve eft ücreti almıyorlar. kart ücreti almıyorlar. istersen günlük aylık 3 aylık vs. faize koyabiliyorsun. ben günlük faize
koyuyrm %9 küsür bi faizi var ki az do olsa damlıyor. kötü bi tarafını hiç göremedim hocam valla. internetten alışverişte yapabiliyorsun. ek para v
eriyor sana ben 750 tl kullandım bir ayda 3 tl geldi faiz.
google play de enpara hesabını kullanabiliyor musun ? kullanıyorsan nasıl ?
kredi kartını nasıl tanıtıyorsan öyle hocam. kart ekleden giriyorsun kullanıyorsun
Benimkini kabul etmedi de ondan sordum herhangi birşey yapmak gerekir mi diye müşteri hizmetlerini mi arasam
-
Enpara ilk çıktığında hesap açtım. Sadece enpara'yı kullandığım için hemen hemen 1000$ kardayım. Şiddetle tavsiye ederim. Diğer banka hesap kartlarını kırıp attım.
-
siyahbereli bunu yazdı
enpara yı arayıp başka bankadaki maaş hesabımdaki parayıda her ay ücretsiz transfer alın dedim. okadarınıda yapamayız dediler. e böyle olunca her ay parayı çek götür en paraya yatır bana uymadı.
hocam hangi banka böyle bişi yapabilir , başkasının hesabından para çekemezsin , fakat maaş hesabından düzenli ödmee talimati verirsin para oto enparaya geçer bu arada benim kârlarım.
-
hesaptaki parayı faiz isletmeden kullanabiliyormuyuz yoksa kendi otomatik işletiyor mu ?
-
ben memnunum. enpara ya geç. işbankasındaki bütün hesaplarını kapat.
-
arkadaşlar bu en parada aynı anda bir den fazla hesap açabilir miyiz? mesala hem altın hesabı hem birikim hesabı gibi
zeitgeist tarafından 26/May/14 00:16 tarihinde düzenlenmiştir -
Mx0TBT bunu yazdı
hesaptaki parayı faiz isletmeden kullanabiliyormuyuz yoksa kendi otomatik işletiyor mu ?
hocam vadei hesap ayrı , onun ibanı da ayrı , fakat hesaplar arası parayı aynı menüden aktarabiliyorsun atıyorum
benim 1.000 tl param var hesapta, ihtiyacm yoksa onu koyarım faize , her gece 3 de faiz yatar vergisini keser kârımı ekler.
ama vadeli hesap açmazsan ana paran kaçsa öyle durur no problem. otomatik yok yani sen vadeliye aktarmadıgın sürece.
zeitgeist bunu yazdıarkadaşlar bu en parada aynı anda bir den fazla hesap açabilir miyiz? mesala hem altın hesabı hem birikim hesabı gibi
hocam 1 normal , 1 vadeli hesap 1 dolar 1 de euro 1 birikim 1 altın 1 yatırım hapı hesabı açabiliyorsun hepsi ücretsiz ,satabiliyorsun yatırım menüsünden istediğini yapabilirsin. altın hesabı da açarsin
PanxeR tarafından 26/May/14 00:46 tarihinde düzenlenmiştir -
Mx0TBT bunu yazdı
normalde vadesiz hesap açık olarak geliyor. birikim hesabı açabiliyorsun kolayca. paranı birikim hesabında tutarsan faiz işler. vadesiz hesapta işlemez. birikim hesabına da koysan her an çekebilirsin parayı. faiz herhalde günlük olarak yansıyordu.
-
@panxer vermiş oldugun bilgiler için saol. az once başvurumu yaptım.
-
Enpara candır.
Bende şimdi baktım, 6 ayda 108 tl kârdayım ( ki öyle aman aman bi kullandığım da yok )
Genelde parayı orada tutuyorum, hangi hesaba lazımsa oraya direkt gönderiyorum havale eft ücretsiz olduğu için.
Bence enpara gibisi yok.
Başlıktaki "Finansbank Enpara'dan memnun olanlar?" yerine bi sor, Memnun olmayan var mı :)