Finansbank Enpara'dan Memnun Olanlar?
-
Kontörün mü bitti yaz numaranı direk cebinde, yanına da bir finansonline açarsın istersen, bu da benim portfoy;
-
glaurung bunu yazdı
Kontörün mü bitti yaz numaranı direk cebinde, yanına da bir finansonline açarsın istersen, bu da benim portfoy;
hocam kontor alma fatura ödeme vs artık her bankada var, istersen otomatik istersen manuel alıyorsun :D
-
PanxeR bunu yazdıglaurung bunu yazdı
hocam kontor alma fatura ödeme vs artık her bankada var, istersen otomatik istersen manuel alıyorsun :D
Yani bircok ihtiyac tek panelde onu belirtmek istedim =)
-
kullanıyorum çok memnunum. arayan soran mesaj atan yok. aradıgında ise 30 saniyede baglanıyosun insana.
hiç sıkıntı yaşamadım, hersey internetten uygulamadan hallediliyor, hesap isletim ucretiymis, faizmiş zartmış zurtmuş yok. odemedigim eft ucretlerinden, hesap isletim ucretlerinden kazandıklarım:
http://i.hizliresim.com/zRplb4.jpgtabii bunun içinde n11.comdan aldıgım laptobın 100 tlsinin geri verilmesi, google playden aldıgım e-bookun 2 tlsinin geri verilmesi, yemeksepetinden aldıgım sınırsız menulerin %20sinin geri odenmesi de var.