Hadi Tahribat #Haticeyeumutolalım
-
HOCALAR HERKES AMA HERKES İYİCE OKUSUN LÜTFEN YALVARIYORUM...
ANKARA'DA OTURAN VARDIR ARAMIZDA İNANMAYANLAR LÜTFEN HACETTEPE ONKOLOJİ HASTANESİ 2. KAT 'A ÇIKSIN VE HATİCE BEBEĞİMİZİ GÖRSÜN VE TEDAVİSİ HAKKINDA VE MASRAFLARI HAKKINDA BİLGİ ALSINLAR...3 YAŞINDA GÜZELLER GÜZELİ , DENİZ GÖZLÜ AZERBAYCAN'LI BEBEĞİMİZ MAALESEF Kİ KANSERE YAKALANMIŞ VE ANKARA HACETTEPE ONKOLOJİ SERVİSİ 2. KAT'DA TEDAVİ GÖRÜYOR. TEDAVİ MASRAFI İÇİN 18 İLE 20.000 $ ( DOLAR ) GEREKİYOR. ŞİMDİYE KADAR YAPILAN YARDIMLAR SONUCUNDA ÇOK ŞÜKÜR Kİ 15 BİN TL YE KADAR YARDIM TOPLANMIŞ. LÜTFEN ARKADAŞLAR YALVARIYORUM SİZLERE BİRAZ KENDİNİZİ O AİLENİN YERİNE KOYUN BUGÜN GEREKİRSE SİGARA İÇMEYİN , ALKOL ALMAYIN , EĞLENMEYE GİTMEYİN VS. AMA YETER Kİ HERKES YARDIMDA BULUNUP BU GÜZELLER GÜZELİ KIZIMIZIN DERDİNE DERMAN OLABİLELİM. ANKARA VALİLİĞİNDEN HENÜZ İZİN ÇIKMADIĞI İÇİN AİLEYE RESMİ YARDIM İÇİN RESMİ HESAP NUMARASI VERİLEMİYOR ( AZERBAYCAN ' LI OLDUĞUNDAN DOLAYI ) VE BUNU PAYLAŞABİLDİĞİMİZ KADAR PAYLAŞALIM...
AİLENİN VE HASTANENİN TELEFON NUMARASI ;
Hatice Caferova
Ankara Hacettepe Onkoloji Servisi 2.Kat
0312 305 42 50
0534 080 28 31 Babasi Macid Caferova
0534 081 81 22 Annesi Sabira Caferova
-- ŞUBE KODU : 0682
ŞUBE ADI: 682-DIŞKAPI ANKARA/GDİŞ
İBAN : TR 380001000682429215265003
HESAP NO : 42921526 5003 / ZİRAAT BANKASI
HESAP ADI : AİDA GANBAROVA ( YARDIM KOMİSYONU ÜYESİ )*******************************************
Tariqat_Sapiii tarafından 16/Tem/15 01:45 tarihinde düzenlenmiştir -
Yazık yavrucağıza Allah uzun ömürler verir inşallah. Banka hesap numarası felan var mı hocam?
-
DrKill bunu yazdı
Yazık yavrucağıza Allah uzun ömürler verir inşallah. Banka hesap numarası felan var mı hocam?
Hocam yazıda da belirttiğim gibi Azerbaycan 'lı olduğu için Resmi Yardım hesap Numarasını ancak Ankara Valiliği izni ile alabiliyorlarmış oda 2 haftadır oyalıyormuş.
-
Çok üzüldüm umarım sağlığına kavuşur. Up olsun
-
nasıl yapıcaz yardım?
-
Hocam ne yapın edin resmi bir hesap no alın. Yoksa kimse yardım etmez.
Kardeşimizin gözleri çok güzel bu arada
-
bu tür durumlarda güvenilir kimselere ihtiyacımız var parayı aramızda o arkadasa atarız o da gider aileye verir...
-
JustRulz bunu yazdıbu tür durumlarda güvenilir kimselere ihtiyacımız var parayı aramızda o arkadasa atarız o da gider aileye verir...
Hocalar Ankara'da olan ve sitede güvenilirliği kazanmış olan birisi ( eski üye ) ye hepimiz yollayalım nolursunuz bu yavrumuzu kurtaralım dün öğlenden beridir 100 lerce yerlere bildirim yaptım ata demirer'in resmi sayfasıda dahil
-
Ne tatlı o.
Up olsun.. Bi şeyleri yapalım
-
Dün ateşler içinde kavruldu yavrumuz çaresizce minicik kanatlarına ne çok acı yüklendi daha o 3 yaşındaydi oysa...
-
Tariqat_Sapiii bunu yazdıJustRulz bunu yazdıbu tür durumlarda güvenilir kimselere ihtiyacımız var parayı aramızda o arkadasa atarız o da gider aileye verir...
Hocalar Ankara'da olan ve sitede güvenilirliği kazanmış olan birisi ( eski üye ) ye hepimiz yollayalım nolursunuz bu yavrumuzu kurtaralım dün öğlenden beridir 100 lerce yerlere bildirim yaptım ata demirer'in resmi sayfasıda dahil
hocam sen ankaradaysan sana gönderelim? niye illa birini arıyoruz. böyle bir şeyde ibnelik yapacak bir şerefsiz yoktur herhalde aramızda.
paypal var mı?