folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Hadi Tahribat #Haticeyeumutolalım

Hadi Tahribat #Haticeyeumutolalım

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tariqat_Sapiii
    Tariqat_Sapiii's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    attackatak bunu yazdı
    Tariqat_Sapiii bunu yazdı
    JustRulz bunu yazdı
    bu tür durumlarda güvenilir kimselere ihtiyacımız var parayı aramızda o arkadasa atarız o da gider aileye verir...

Hocalar Ankara'da olan ve sitede güvenilirliği kazanmış olan birisi ( eski üye ) ye hepimiz yollayalım nolursunuz bu yavrumuzu kurtaralım dün öğlenden beridir 100 lerce yerlere bildirim yaptım ata demirer'in resmi sayfasıda dahil 

hocam sen ankaradaysan sana gönderelim? niye illa birini arıyoruz. böyle bir şeyde ibnelik yapacak bir şerefsiz yoktur herhalde aramızda.

paypal var mı?

Hocam ben ADANA'DAYIM. Sorun değil ankara'ya da giderim hiç problem değil yeter ki şu kızımız kurtulsun. Söylediğin " şerefsiz yoktur herhalde aramızda " kelimesine gelince , Sayfalarca konu açıldı şu beni dolandırdı , şu beni çarptı vs.vs. diye ne bileyim insanın güveni kalmıyor. Zaten ben yukarıda ANKARA HACETTEPE ONKOLOJİ HASTANESİ 2. KAT' IN TELEFON NUMARASINI VERDİM DİLEYEN ARAYIP DURUMU TEYİT EDİP ÖĞRENEBİLİR.

Evli,Mutlu,Çocuklu (H) 70 Milyonda 1... Yapıcak Bişi Yok !
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Daniel-Koo
    Daniel-Koo's avatar
    Erkek

abi müthiş tatlı kızcağız ya.. kolu yüzü her yeri iğneden falan morarıyor güzeller güzeli. Allah şifa versin vallahi üzülüyorum her gördüğümde..

ekşi sözlükte başlığı var mı? oradan ilerleyebiliriz eğer hesabı olan varsa aktif hale getirelim şunu 

Daniel-Koo tarafından 01/Tem/15 15:04 tarihinde düzenlenmiştir

ne diyon?
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    seagate189
    seagate189's avatar
    Erkek

Hocam nasıl yardim edecez

Bu kız iyilesmeli maşallah 

seagate189 tarafından 01/Tem/15 15:07 tarihinde düzenlenmiştir

Safir T-14 -- Sarsılmaz Kılınç 2000 light -- Browning Hp Mk3-- Derya Mk-12 --------
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tariqat_Sapiii
    Tariqat_Sapiii's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

RABBİM RAZI OLSUN DUYARLILIĞINIZDAN. TÜM TAHRİBATTAKİ ARKADAŞLARIMI BEKLİYORUM BUYURUN AN BE AN GELİŞMELER ŞU DAKİKA İTİBARİ İLE BİR İLAÇ LAZIM OLMUŞ ANKARADA'DA YOKMUŞ O İLAÇ ŞİMDİ TÜM ADANA'DAKİ ECZANELER VE ECZA DEPOLARINI ARAYIP BULUP YOLLAYACAĞIM İNŞALLAH.

https://www.facebook.com/pages/Haticeye-bir-umut-olal%C4%B1m/921918811187913?fref=ts

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    LNAU
    LNAU's avatar
    Erkek

Kollarındaki iğne izine baksana küçük bir çocuk nasıl dayanıyor...

Hocam hesap filan hal olduğunda p.m filan ulaştırın elimizden geldiğince çorbada tuzumuz bulunsun. ALLAH Yardımcısı olsun küçük kızımızın.

Yakında Güncelenecektır...
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    LuCiFeR
    LuCiFeR's avatar
    Erkek

hesap no olduktan sonra ekşidede paylaşılırsa yararlı olur

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    janni
    janni's avatar
    Erkek

face grubumda paylaştım. 

Hesap numarasınıda açtırırsanız bende dahil şimdiden baya kişi sormaya başladı onuda iletirim.

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tariqat_Sapiii
    Tariqat_Sapiii's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Rabbim Razı olsun hepinizden. Lâkin anlamadığım nokta şu ; bunca tbt deki arkadaşlarım , dostlarıma ne oldu ? Nerede o 1000 - 2000 - 3000 tl lik telefon , pc , ev aletleri alacak olanlar ? Yahu 50-100 yollasanız ne olur ? 

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    NoToLeRaNcE
    NoToLeRaNcE's avatar
    Erkek

Rabbim Razı olsun hepinizden. Lâkin anlamadığım nokta şu ; bunca tbt deki arkadaşlarım , dostlarıma ne oldu ? Nerede o 1000 - 2000 - 3000 tl lik telefon , pc , ev aletleri alacak olanlar ? Yahu 50-100 yollasanız ne olur ? 

konusuyon boylede kas yapayim derken goz cikartiyosun. Hesap numarasi olsa zaten sana bisey demeye gerek kalmaz herkes uc bes atar. Ben ankaradayim isimden gucumden gideyim desem gidecek durumda degilim. Ankarada olan bi avuc insan var bu forumda.

Hesap numarasi ciksin gereken yapilir zaten. Onun harici elden verecek varsa yollayalim ona elimizden geldigince.

Asosyal hayatta yaşanan, Yasal bir masalım ..
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SkynetX
    SkynetX's avatar
    Erkek

Daha önce demiştim hocam. Acilen hesap no açılmalı bir tane. Ankarada olanlar toplanıp valiliğe baskı yapsınlar. Zaman kaybetmeden açılmalı. Ondan sonra yardımler gelir inşallah.

SkynetX tarafından 02/Tem/15 00:33 tarihinde düzenlenmiştir
Toplam Hit: 6175 Toplam Mesaj: 44
haticeyeumutolalım haticeyebirumutolalım