Hadi Tahribat #Haticeyeumutolalım
-
eksisozluk de okudum. Yakında yardım hesabı açılacakmış ailesi söylemiş. Açıldığında o hesabı burada paylaşırız ve yardımcı oluruz hocam.
Şimdilik konu dursun hesap açılır açılmaz konuyu yükseltir haber veririz herkese. Bende takipteyim.
Bu arada Ankara'ya bu sabah geldim. Vaktim olursa bir gitmeye çalışacağım kızı görmeye.
-
Gerçekten çok üzüldüm daha hayatının başlangıcında küçücük ellerine kocaman yükler binmiş.Allah yardımcısı olsun.Şu öğrenci halimle ben bile destek olmak istedim.
-
twitter bu konularda çok etkili ayrıc top twit yapılabilse resimler yüklenebilse çok daha fazla yardım edilir.
-
Eğer bir hesap no açılırsa bende yardımcı olurum. Zaten bi kaç güne kyk kredisi yatacak, oradan atarım bişiler.
Çocuğun fotoğraflarını görünce tüylerim diken diken oldu. Allah yardım etsin..
-
+++++++++++++
-
Bende etrafimdaki herkese söylüyorum fitre paralarını yaptırmayı düşünüyor herkes. Hesap açılınca inşallah destekte bulunucaz
-
Tbt den güvenilebilir biri teslim etsin hesabı beklemeyelim.
-
Sürekli yanına giden ve güvenilir bir kâdim dostum var. Eğer isterseniz benim hesaba yollayabilirsiniz oradan aktarım yaparız. Tabii eğer ki uygun görürseniz.
-
Tariqat_Sapiii bunu yazdı
Sürekli yanına giden ve güvenilir bir kâdim dostum var. Eğer isterseniz benim hesaba yollayabilirsiniz oradan aktarım yaparız. Tabii eğer ki uygun görürseniz.
hocam bulunduğun ilde valiliğe bağlı dernekler müdürlüğü olması lazım. oraya gidip durumu onlara bildirirsen, sana yasal olarak nasıl yardım toplayabileceğin konusunda yardımcı olurlar. 3 kişi + sen birleşip, belli tarihler aralığında belli yerlerde (internet de olabiliyor) yardım toplayabiliyor, makbuz kesebiliyorsunuz vs.. onlar daha iyi bilirler. hesap numarası mevzuu çok önemli, bu olmadan kolay değil, paylaşımların yarısı boşa gider.
sevgilerle..
-
-- ŞUBE KODU : 682
ŞUBE ADI: 682-DIŞKAPI ANKARA/GDİŞ
İBAN : TR 380001000682429215265003
HESAP NO : 42921526 5003 / ZİRAAT BANKASI
HESAP ADI : AİDA GANBAROVA ( YARDIM KOMİSYONU ÜYESİ )Kaynak : https://www.facebook.com/pages/Haticeye-bir-umut-olal%C4%B1m/921918811187913?fref=ts