folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Hadi Tahribat #Haticeyeumutolalım

Hadi Tahribat #Haticeyeumutolalım

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DrKill
    DrKill's avatar
    Erkek

eksisozluk de okudum. Yakında yardım hesabı açılacakmış ailesi söylemiş. Açıldığında o hesabı burada paylaşırız ve yardımcı oluruz hocam.

Şimdilik konu dursun hesap açılır açılmaz konuyu yükseltir haber veririz herkese. Bende takipteyim.

Bu arada Ankara'ya bu sabah geldim. Vaktim olursa bir gitmeye çalışacağım kızı görmeye.

Bu imzayı her gördüğünüzde 4gb kotanızın 0,00000358559191226959228515625 azalmaktadır. Bilerek ve istenerek bu imza yapılmıştır. Amaç kotanızı sömürmektir
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    enesshn18
    enesshn18's avatar
    Erkek

Gerçekten çok üzüldüm daha hayatının başlangıcında küçücük ellerine kocaman yükler binmiş.Allah yardımcısı olsun.Şu öğrenci halimle ben bile destek olmak istedim.

enesshn18 tarafından 02/Tem/15 02:12 tarihinde düzenlenmiştir

barmak bassak olurmu gadasını aldığım :D
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    baron_27
    baron_27's avatar
    Erkek

twitter bu konularda çok etkili ayrıc top twit yapılabilse resimler yüklenebilse çok daha fazla yardım edilir.

///______________
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    cuneyd
    cuneyd's avatar
    Erkek

Eğer bir hesap no açılırsa bende yardımcı olurum. Zaten bi kaç güne kyk kredisi yatacak, oradan atarım bişiler.

Çocuğun fotoğraflarını görünce tüylerim diken diken oldu. Allah yardım etsin..

Siz cebit"e gidin Tayyip sizi yakalicak :B adama o kadar laf sölediniz,küfrettiniz :P sizi tahribat.com t-shirtleri ile yakalicak,böle kıcınıza kıcınıza sopaylan vuracak :B Tayyip sizi ağaca vurduracak :B sonra da cemil cicek"e vericek :B / yeah Cemil cicekkk :B
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tariqat_Sapiii
    Tariqat_Sapiii's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

+++++++++++++

Evli,Mutlu,Çocuklu (H) 70 Milyonda 1... Yapıcak Bişi Yok !
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    enesshn18
    enesshn18's avatar
    Erkek

Bende etrafimdaki herkese söylüyorum fitre paralarını yaptırmayı düşünüyor herkes. Hesap açılınca inşallah destekte bulunucaz

barmak bassak olurmu gadasını aldığım :D
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    bychaos
    bychaos's avatar
    Erkek

Tbt den güvenilebilir biri teslim etsin hesabı beklemeyelim.

İyi bir kalça sahibi olmanın, iyi bir kafa sahibi olmaktan daha fazla prim yaptığı bir ülkede, hiçbir şey daha ileriye gitmez. . Can Dündar.
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tariqat_Sapiii
    Tariqat_Sapiii's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Sürekli yanına giden ve güvenilir bir kâdim dostum var. Eğer isterseniz benim hesaba yollayabilirsiniz oradan aktarım yaparız. Tabii eğer ki uygun görürseniz.

Evli,Mutlu,Çocuklu (H) 70 Milyonda 1... Yapıcak Bişi Yok !
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RockZs
    RockZs's avatar
    Erkek
    Tariqat_Sapiii bunu yazdı

Sürekli yanına giden ve güvenilir bir kâdim dostum var. Eğer isterseniz benim hesaba yollayabilirsiniz oradan aktarım yaparız. Tabii eğer ki uygun görürseniz.

hocam bulunduğun ilde valiliğe bağlı dernekler müdürlüğü olması lazım. oraya gidip durumu onlara bildirirsen, sana yasal olarak nasıl yardım toplayabileceğin konusunda yardımcı olurlar. 3 kişi + sen birleşip, belli tarihler aralığında belli yerlerde (internet de olabiliyor) yardım toplayabiliyor, makbuz kesebiliyorsunuz vs.. onlar daha iyi bilirler. hesap numarası mevzuu çok önemli, bu olmadan kolay değil, paylaşımların yarısı boşa gider.

sevgilerle..

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    attackatak
    attackatak's avatar
    Erkek

-- ŞUBE KODU : 682
    ŞUBE ADI: 682-DIŞKAPI ANKARA/GDİŞ
    İBAN : TR 380001000682429215265003
    HESAP NO : 42921526 5003 / ZİRAAT BANKASI
    HESAP ADI : AİDA GANBAROVA ( YARDIM KOMİSYONU ÜYESİ )

Kaynak : https://www.facebook.com/pages/Haticeye-bir-umut-olal%C4%B1m/921918811187913?fref=ts

attackatak tarafından 10/Tem/15 09:41 tarihinde düzenlenmiştir
Toplam Hit: 6174 Toplam Mesaj: 44
haticeyeumutolalım haticeyebirumutolalım