İphone Mu HTC Mi ?
-
KaRaKuLe bunu yazdı:
-----------------------------
Bu htcnin Allah belasını versin ulan yetişemiyorum ipnelere ya bi ara en güzeli htc touchdı aldık aldığım gibi hdsi çıktı tam onu alacaktım hd2 çıktı tamam neyse bundan güzeli olamaz dedim tam alacam bu sefer desire çıktı pislik herifler ya. Ayrıca Iphone konusunda ısrarlı olan arkadaşlar bu iki telefon birbirlerine karşılaştırılamazlar çünkü kulvarları farklı ayrıca hd2 her türlü katlar işlemcisi yeter
-----------------------------hd2 isterse 10ghz olsun. bir telefona neden o kadar islemci gücü lazim olsunki? hd2 ile oyunmu oynayabiliyorsun? veya windows mobile icin cokmu müthis kaliteli yazililimlar var. bence hayir.
iphone almak icin app store basli basina bir sebepdir zaten.
-
trk bunu yazdı:
hd2 isterse 10ghz olsun. bir telefona neden o kadar islemci gücü lazim olsunki? hd2 ile oyunmu oynayabiliyorsun? veya windows mobile icin cokmu müthis kaliteli yazililimlar var. bence hayir.
iphone almak icin app store basli basina bir sebepdir zaten.
-----------------------------katılıyorum ayrıca ekran için denecek bi şey yok çok kaliteli fakat dokunmatik algılaması banada biraz sıkıntı gibi geldi camın arkasından ki bir nesneye dokunmaya çalışıyomuşsun gibi bir his veriyor. iphone da çok pahalı gerçi.
-
RhiFaT bunu yazdı:
hocam tartışmasız iphone
-----------------------------kesinlikle iphone ( even 2g )
-
pardon konu ile nekadar alakalı bilmiyorum ama bu telefonlar yurt dışında ucuzmu
almanyada falan daha uygun olurmu getirilince sorun cıkıyormu
-
Bende htc hd2 kullanıyorum. İphone hiç içim ısınmadı sevmedim o telefonu. Hd2 bence daha ii psx oyunlarını oynayabiliyorum dev ekranında iphone oyunları kabul ediyorum daha kaliteli ama bir resident evil 3 ü en basitinden ben htc de çalıştırabiliyorsam benim için iyidir. Zaman gösterecek hele bi yazılımlar çıksın. En son ps3 ümü htc hd2 ile kırıp psjailbreak olarak kullandıktan sonra vazgeçilmezim oldu. Bence htc hd2 daha üstün.
-
HTC EVO 4G vs iPhone 4
iPhone 4'ün mevcut rakipleri içersindeki en dişlilerinden biri olarak gösterilen ve hatta iPhone 4'ün şovunu baltalamak maksadıyla aynı gün piyasaya sürüldüğü konuşulan HTC EVO 4G, güçlü donanımsal özellikleri ile fark yaratan cihazlardan biri. Tam 4.3 inçlik dev bir kapasitif dokunmatik ekrana sahip olan telefonun ekranı, 480x800 piksel. Toplamda 384.000 piksele sahip cihazı iPhone 4'ün 3.5 inçlik ve 960x640 piksel çözünürlüğündeki ekranı ile kıyasladığımızda arada ciddi bir fark olduğu görülüyor. Bu da 800:1 kontrast oranına sahip iPhone 4'ün daha net ve berrak görüntüler sunacağının açık bir kanıtı.
Kamera performansı ile de bir hayli iddialı olan HTC Evo 4G'nin, önde 1.3, arkada 8.0 megapiksellik iki kamerası bulunuyor. Çift led flaşlı kamera oldukça iyi sayılabilecek bir performansa sahip. 720p HD video kaydı da yapabilen telefon, saniyede 25 kare görüntü yakalayabiliyor. iPhone'un sadece saniyede 30 kare görüntü yakalayabilmesi ile bir adım öne çıktığı kamera kıyaslamasında, netlik anlamında kafa kafaya bir sonuç ortaya çıkıyor.
HTC'nin Android'i ve iPhone 4'ün iOS 4'ü. Bu konu biraz da tüketicilerin ihtiyaç ve zevkleri doğrultusunda değişeceğinden yorum yapmak çok da mantıklı olmayacaktır. Ancak pil ömrü, bellek seçenekleri ve işlemci güçleri (A4 gerçek hayat testlerinde Snapdragon'dan %37.6 daha hızlı) kıyaslandığında iPhone'un bir adım önde olduğu görülüyor. Bunun yanında bağlantı seçeneklerine baktığımızda, HTC EVO 4G'nin tartışmasız bir üstünlüğünün olduğu açık. -
iphone ile htc hd2 yi karşılaştırırsak windows yüklü olduğu için htc hd 2 kaybeden taraf olur. lakin htc desire hd denildiğinde önünde dünyadaki hiçbir telefon duramaz. her yönden donanımsal ve yazılımsal olarak desire hd üstündür. android market de apple store u ezip geçecek. istatistikler bunu gösteriyor. android store un gelişim grafiklerine google dan göz atınız, ne demek istediğimi anlarsınız. desire hd dünyanın en iyi telefonudur. iphone isterki 10 milyar olsun desire hd nin eline su dökemez. iphone reklam gücü ile bir yere varmaya çalışıyor, oysaki onlarca eksisi var.
-
balik_ bunu yazdı:
iphone ile htc hd2 yi karşılaştırırsak windows yüklü olduğu için htc hd 2 kaybeden taraf olur. lakin htc desire hd denildiğinde önünde dünyadaki hiçbir telefon duramaz. her yönden donanımsal ve yazılımsal olarak desire hd üstündür. android market de apple store u ezip geçecek. istatistikler bunu gösteriyor. android store un gelişim grafiklerine google dan göz atınız, ne demek istediğimi anlarsınız. desire hd dünyanın en iyi telefonudur. iphone isterki 10 milyar olsun desire hd nin eline su dökemez. iphone reklam gücü ile bir yere varmaya çalışıyor, oysaki onlarca eksisi var.
-----------------------------desire hd en üstün android telefonu olmaya aday, ama her kullaniciya hitap etmeyen bir telefon. telefon 4.3' ekrana sahip. bence cok büyük. keske iphone ekrani büyüklügünde olabilseydi desire hd. ayrica ekranin daha büyük olmasina ragmen, cözünürlük daha kücük.
-
iphone 4 son osde kırılma çıktımı bilmiyorum ama
-
şiddetle desire hd diyorum başka birşey demiyorum. yada iphone 4 :|