İphone Mu HTC Mi ?
-
iphone da tek gicik kaptigim sey,sarj meselesi..yoksa harika telefon ;)
ama iphone 4 de bu konuyu birazda olsa düzelttiler.
ben iphone 3 ve 4 kullandim :)
iphone 4de sarj,1 gün gidiyor,sürekli müzik dinlersen.
-
iphone 4G deki şebeke sorunu göze alacak olursak tabiki HTC daha iyi. Hatta göze almasak bile HTC iyi :D
-
Tabiki HTC EVO.
-
IPhone kullanıyorum ama HTC öneririm ;) eğer şekil diyorsan IPhone özellik diyorsan HTC
-
3 yıldır iphone 3g kullanan birisi olarak kesinlikle iphone almanı öneririm bu arada iphone 4 ü de inceledım gerçekten harika olmuş...batarya konusuna gelirsek iphone 4 te baya bir iyileştirme yapılmış batarya konusunda özellikleri zaten süper ayrıca app store gibi bir yazılım dükkanına sahipken kaçırılmayacak bir şey bence iphone...bu arada işletim (iOS4) sistemide harika olmuş..
HTC yi uzun süreli kullanmadım ama bir kaç saatlikte olsa inceleme şansım oldu..İphonun yerını tutmaz kanımca.
Bana göre yazılım geliştirme işi ile uğraşanların çogunlugu windows cu oldugundan dolayı alacakları telefonunda windows yüklü olması avantaj gibi görünebilir...ama bende delphiciyken kendımı bir anda İphona yazılım geliştirirken buldum.
iphone için yazılım geliştirmek çok zevkli gerçekten başlarda çok zor ama derleyicinin sistemini kavradıktan sonra Obj-C yi birazcık kavradıktan sonra olay artık çok basitleşiyor...
Kısaca her türlü İphone 4 derim :)
-
Bu konuyu zirt pirt hortlatmak hic hos degil farkindayim da, genelde karsilastirmalar butce goz onune alinmadan yapilmis. Bir kac gune alacam telefon, butcem 250 yuro ile sinirli. Bu yuzden, Iphone 4, HTC Desire HD falan gelmez bana. Ben 3 telefon arasinda kararsiz kaldim; HTC Desire, HTC HD2 ve iPhone 3 32gb. Aslinda kararim HTC'lerin birinden yana olacak gibi Apple'a olan antipatim yuzunden. HTC Desire'da multi touch yok bildigim kadari ile ve Android isletim sistemi yuklu, ilk kez touchscreen telefon alacak birisi olarak bana dezavantaj gibi geliyor multi touch olmamasi. HD2'nin bir avantaji WM7 upgrade'i alacak tek telefon olmasi. Ama duyumlarima gore WM7 Android kadar klas degilmis, ve pek cok ozellik ilerleyen zamanlarda guncellemer ile gelecekmis 2011'i bulur diyorlar. Bu 3 telefon arasinda bir tavsiyesi olan var mi? Yeterince ikna olursam iPhone 3 de alabilirim, yani yaris disi degil su an planlarimda.
-
iphone+cydia Sınırısız mutluluk fılm oyun + pc ıcın avantajları uzaktan kontrol etme seceneklerı helekı air mouse ıcın bıle ıphone alınabılır
-
HolyOne bunu yazdı:
-----------------------------
HTC HD2 var bende video falan izleyeceksen muhteşem fakat parmağı iyi algılamıyor. kalemle de çalışmıyor. ekranı iphonedan çok daha büyük fakat ekrandaki klavyeyi iphone çok daha iyi algılıyor. Oyunları iphone kadar kaliteli değil. ekranı çok güzel ve windows olması avantajı başka bi numarası yok yani.
-----------------------------windowsun amelelliğidir o
-
tagext bunu yazdı:
HolyOne bunu yazdı:
HTC HD2 var bende video falan izleyeceksen muhteşem fakat parmağı iyi algılamıyor. kalemle de çalışmıyor. ekranı iphonedan çok daha büyük fakat ekrandaki klavyeyi iphone çok daha iyi algılıyor. Oyunları iphone kadar kaliteli değil. ekranı çok güzel ve windows olması avantajı başka bi numarası yok yani.
-----------------------------windowsun amelelliğidir o
-----------------------------benim bildigim hd2 nin ekranı kapasitif yani oyüzden kalem ile çalısmıyor kapasitif ise iphone gibi algılaması ve multi touch desteklemesi lazım
benim wave de aynı amoled kapasitif çok iyi (iphone den iyi ) , hd 2 nin kötü yanı windows mobile ama android kurabiliyoruz ölümsüz bir telefon denebilir ekran boyutu saolsun
-
7 gün sonra geliyo iphone um sayılı gün çabuk geçermiş :d