İphone Mu HTC Mi ?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    balik_
    balik_'s avatar
    Erkek
    desire hd nin ekran büyük diyenler galaxy s tercih edebilirler. video sitelerinden galaxy s in marifetlerini inceleyebilirsiniz. desire hd türkiyede piayasaya çıkmadı, avrupada bir ay ıcinde cıkar. bu nedenle ben samsung galaxy s alacam. bekleyecek zamanım olsaydı desire hd yüz üzerinden yüz verilecek telefondur onu alırdım. bana göre galaxy s yüz uzerinden 90 alır, iphone yüz üzerinden 75 alır.

Ben yüzmeyi ördeklerden öğrendim.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    thundershock
    thundershock's avatar
    Erkek

HTC.

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Böcüklerin Efendisi
    krypt
    krypt's avatar
    Erkek

Ben de bir secim yapmaliyim, bu hafta alacam telefon. Ayfon 4'e 450 yuro, 3'e 230 yuro istiyorlar; HTC'ler icin fiyat bicmediler, sonra belli olacak. 450 yuro veresim yok. Ayfon 3'un de tarihi gecti gibi geliyor, gerci 32 gb, uygun bir HTC bulamazlarsa 3'u alacam galiba. HD 2 ve Desire arattiriyorum. Apple'ida hic sevmem amk ama adamlar yapiyor.

while (1<2)
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RETRET
    RETRET's avatar
    Erkek

Heryerde wireless kullanacağım wireless'i affetmem diyorsan HTC yada başka bir Windows Telefonu... Teknik serviste kullanacaksan yada uzaktan bakım vereceksen yine Windows Mobile olan bir telefon, Çatır çatır divx seyredeceksen yine güçlü bir WM telefonu, Ofisi süper şekilde senkron kullanacaksan yine wm, emulatörlerle dos oyun oynarım sega vs oyunlarının hastasıyım diyorsan yine WM, aynı anda bütün programlarım çalışacak diyorsan yine WM tlefonu. Fakat ben uğraşamam hepsi dört dörtlük hazır gelsin diyorsan iphone. WM telefonu alacaksan yatay klavyeli olan modellere bakmanı tavsiye ederim. Androidi hiç beğenmedim bir boka benzemiyor.

ulan hepiniz yaşlanmışlınız size inat ben yaşlanmayacam saç da ektirecem pilates de yapacam, götümü yiyin.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ummeti_bela
    ummeti_bela's avatar
    Erkek

bence samsung galaxy S :/ kullaniyorum bir onceki tel hTc idi. ikisini kiyaslarsan dokunmatik olayinda eline su dokemez:/

yok biSi
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    TnGu
    TnGu's avatar
    Erkek

motorola droid x

http://www.motorola.com/Consumers/US-EN/Consumer-Product-and-Services/Mobile-Phones/Motorola-DROID-X-US-EN

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Conquer
    Conquer's avatar
    Erkek

iphone ile htc yi kiyaslarmiyim?

kiyaslamam :D tabiki iphone üstün gelir.

apple bu,boru degil :)

Hiçbir gerçek,bir şizofrenin yalanıyla başa çıkamaz.
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ★★★★
    Genki
    Genki's avatar
    Erkek

nesiyle üstün geliyor açıklarmısın

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Conquer
    Conquer's avatar
    Erkek

Genki bunu yazdı:
    -----------------------------

Conquer bunu yazdı:

iphone ile htc yi kiyaslarmiyim?

kiyaslamam :D tabiki iphone üstün gelir.

apple bu,boru degil :)

nesiyle üstün geliyor açıklarmısın

aciklayayim :)

aslinda en güzeli,iki telefonuda eline alip bakman olacaktir.

yapilmis olan en güzel dokunmatik özellige sahip telefondur.gerek görünüsü,kullanimi,oyunlar,programlar v.s kesinlikle iphone Htc'den daha üstündür.

Htc'de üstün gördügüm tek özellik,bataryasinin daha uzun gitmesi.baska bir üstünlügü yok.

iki telefonuda karsilastirdigim icin,kesin yorum yapiyorum :)

Hiçbir gerçek,bir şizofrenin yalanıyla başa çıkamaz.
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ★★★★
    Genki
    Genki's avatar
    Erkek

acayip kararsız kaldım.

Telefon özelliklerinden değilde işletim sistemlerinin sunduklarından

Deside hd mi beklesem(satışda olsa direk alıcam) iphone 4 mü alsam bir türlü karar veremedim.

Ha 5 mp kamera yada 8 mp kamera olmuş olmamış benim için pek sorun değil. Oturup telden film izleyecek de değilim.

Cihaz seri olsun kullanabileceğim uygulamalar düzgün calıssın, birde düzgün müzik dinleyebileyim yeter.Sokarım 30 dk müzik dinleyince biten bataryaya. Şarj konusunda bende iphone 4 daha iyi sanıyordum

Toplam Hit: 10026 Toplam Mesaj: 53