İzlediğiniz En Berbat Filmler
-
İzlediğinize pişman olduğunuz veya en izle nmeyecek filmler sizce hangileri?
benim aklıma ilk gelen;
Dünyayı kurtaran adamın oğlu,saçma sapan espriler,dandik Türkler uzayda mizahı ile tam felaketti filmin sonunun gelmesi için dua ettim :|
Ayrıca vanila sky o kadar saat izledim bi bok anlamadım açıkçası,çok karışık gelmişti -
doom 3 tatlı bela sinama parası evlat acısı gibi koyduydu ha bide organize işler
-
Kedi kadın irençti bide Keloğlan kara prense karşı :B hayatımda izlediğim en mantıksız saçma sapan filmler..
-
yaşamın kıyısında,genç hitler
-
Sinemada izleme hatasında bulundugum tek film ve sonra çok pişman oldum Recep ivedik yok böyle aptal bir film arkadaş.
-
Tanrı'dan gelen
Plajda
-
HiTLeRFaN bunu yazdı:
-----------------------------
Recep Ivedik, Beyinsiz(Amerikan Filmi)..
-----------------------------+1
-
teksas katliamını 2. filmiydi sanırım çok iğrençti, tavsiye etmem ama diğer süper.. iki film arasında dünyalar var..
plajda - timsah filmleri vardı bi kaç tane dandikti hepside
-
fredy jason'a karşı mıydı neydi filmde ne jason'ın bi raconu kalmış nede freddynin
-
yawuz bunu yazdı:
doom 3 tatlı bela sinama parası evlat acısı gibi koyduydu ha bide organize işler
doom un 3 bölümü çıktımı vaybe.ben sadece ilkini izledim o da güzeldiberbatlara gelince son zamanlarda izlediklerimden rambo 4 ve lanetli tepeye dönüş
-
scorpus bunu yazdı:
-----------------------------yawuz bunu yazdı:
doom un 3 bölümü çıktımı vaybe.ben sadece ilkini izledim o da güzeldiberbatlara gelince son zamanlarda izlediklerimden rambo 4 ve lanetli tepeye dönüş
doom 3 değil doom, 3 tatlı bela