İzlediğiniz En Berbat Filmler
-
Waz,Okul,Poseidon'dan Kaçış,Mumya Evi filmleri boşa zaman kaybından başka bişi değildi.
-
"Destansı bir film" "Kraliçe Elizabeth"
Özellikle "Destansı Bir film" Filminin hepsini izleyecek bi kapasite nadir bulunan bir kapasitedir iddaa ediyorum (:
-
Karayip korsanlarinin son filmi ...
en begendigim filmlerde
recep ivedik ,sinemaya iyiki gitmisim lan dedim.Bu sabahta dvd den izledim tekrar.Ben filmlerin toplumsal mesaj vermesini siyaset yapmasini istemiyorum artik...milletin gulmeye eglenmeye ihtiyaci var,recep guldurdu eglendirdi stres attim mutlu oldum...
-
adını hatırlamıyorum bi kadının çocuğu ölüyodu sonra gidip bi robot alıyodu david die o filmde ölüyodum nerdeyse...
-
scuderia bunu yazdı:
-----------------------------
adını hatırlamıyorum bi kadının çocuğu ölüyodu sonra gidip bi robot alıyodu david die o filmde ölüyodum nerdeyse...
Yapay zeka :D çok saçmaydı -
neşeli gençlik
keloglan kara prense karşı
dunyayı kurtaran adamın oglu
+maskeli beşler ve serisi :)
-
heman sayem
RECEP İVEDİK (haytımda izledigim en b*ktan film)
Nicolas Gage in ADA die bi filmi vardı...
GAREZ (Japonlar korku filminden anlamıo amk izlerken gulmekten kırıldım :P)
Bide HALKA nın Japon versiyonu (dedimya Japonlar korku filminden anlamıo die...)
-
yarabbim dünyayı kurtaran adamın oğlu ve polis filmini sen TBT mridlerimizden uzak tut.. AMİİN
-
cengizhan
-
apache_taner bunu yazdı:
cengizhan
Bu film fena değildide hani her daim insan atraksiyon bekliyor Film başladığı gibi bitiyor (: kocaaa filmde iki savaş var birisi bi işe yaramaz diğerindede hava karanlık :D