İzlediğiniz En Berbat Filmler
-
Da Vinci'nin şifresi ve LOTR serisi aşırı saçma filimlerdi uyudum...
-
Blair Witch felaket boktandı the incredible hulk beklediğim kadar iyi cıkmadı bilimum taklit türk filmleri kötüdür şu neşeli gençlik felan
LOTR saçma demiş :) Tamamen Fantastik olan bir filme nasıl saçma denebilir ki? sevmedin dersiniz saçma diyemessiniz
-
okadar fantazi bizi bozar hocam bana çok saçma geldi...yani ben öyle düşünüyorum kimseye de dayatma falan yapamam öyle herkesin zevki farklıdır.
-
bi tane daha ekleyim Chuck Norris'in filmlerinde hep amerikan askerleri bi ise yaramaz ama kendisi tek basina düsmanlarinin üsttesinden gelir, hele birde filmin birinde motorunun üzerinde otururken arka egsozundan araplara 2 füze firlartir ve hepsini öldürür, bende o anda bitmistim :)))
-
"yumurta" isimli film :S adam film boyunca 2 kelime laf edio a.q filmin bitmesi için wallahada billahada dua ettim :S
-
epic movie kadar sıkıcı bir film daha izlemedim
musallat, dabbe, dünyayı kurtaran adamın oğlu
-
amerikalılar karadenizde 2 yi arkadaş zoruyla seyretmiştim o kadar saçma bi film olmas. izliyeceğim filmleri imdb den kontrol ederim puanlarını ona göre izlerim.vakit kaybına gerek yok bnce (H)
-
nickneyime bunu yazdı:
-----------------------------
amerikalılar karadenizde 2 yi arkadaş zoruyla seyretmiştim o kadar saçma bi film olmas. izliyeceğim filmleri imdb den kontrol ederim puanlarını ona göre izlerim.vakit kaybına gerek yok bnce (H)
-----------------------------aynen imdb top250 den bakarak 40-50 film indirip izledim ve yüzde 95 beğendim filmleri
-
8 mil
-
recep ivedik.kotu film.