folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Sabahları Zınk Diye Uykunuzu Almış Ve Dinç Olarak Uyanmak İstermisiniz ?

Sabahları Zınk Diye Uykunuzu Almış Ve Dinç Olarak Uyanmak İstermisiniz ?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mürşide
    izzmarit
    izzmarit's avatar
    Dişi
    HoLyCat bunu yazdı
    izzmarit bunu yazdı
    HoLyCat bunu yazdı
    AyTiFix bunu yazdı

hocam iyi guzel demissin ama bunlar bobreklerde ve karacigerde hasar birakmasin. yan etkilerini iyice inceledin mi?

Hocam Supradyn ilac oldugu icin zarari var. Pharmaton ise tamamen bitkisel olduğu icin Supradyn e göre zararsiz.

Uydurmayın :D ikisi de besin takviyesi ikisinin de içindeki vitaminler mineraller aynı birbirinden zerre farkı yok. Miktarı farklıdır birinde çeyrek miligram fazladır, birine ekstra bi de X vitamini Y minerali koymuşlardır o kadar. Yoksa supradyndeki B ile pharmatondaki B arasında hiçbir fark yok. Kokteyldeki miktar farklı ya da bazısının üstüne krema da sıkıyorlar, başka bir şey yok kısaca.

Yıllardır ilaç sektöründe olan birisi olarak, neyin ne olduğunu az çok biliyorum..

Hiç bir bilgin yok ise, vademecum yada Rxmediapharma tarzı yazılımları açıp etken maddelere bakabilirsin.

Lanet olsun atomuna fiziğine kimyasına, ben bırakıp gidiyorum..

Bana supradynlerden herhangi birinin içindeki kalsiyum ile pharmatonlardan herhangi birinin içindeki kalsiyumun farkını söyler misin? Kalsiyum yerine istediğin minerali vitamini koy.

sigara değil, balık olan.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    nick6
    0x656e
    0x656e's avatar
    Homo

O değilde ilaçsız felan şu 2 gündür kaçta yatarsam yatayım 8 de 9 da kalkıyorum :D 

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    tutrakan_d
    tutrakan_d's avatar
    Erkek

bende de iyi bi etkisi olduğunu söyleyebilirim. Sigara fena yorgunluk yapıyor sabahları kalkma konusunda bi ara pharmaton kullanmıştım buna benzer bi etki yaratmıştı . Bi haftadır kullanıyorum faydası olduğunu söyleyebilirim.

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HoLyCat
    HoLyCat's avatar
    Erkek
    izzmarit bunu yazdı
    HoLyCat bunu yazdı
    izzmarit bunu yazdı
    HoLyCat bunu yazdı
    AyTiFix bunu yazdı

hocam iyi guzel demissin ama bunlar bobreklerde ve karacigerde hasar birakmasin. yan etkilerini iyice inceledin mi?

Hocam Supradyn ilac oldugu icin zarari var. Pharmaton ise tamamen bitkisel olduğu icin Supradyn e göre zararsiz.

Uydurmayın :D ikisi de besin takviyesi ikisinin de içindeki vitaminler mineraller aynı birbirinden zerre farkı yok. Miktarı farklıdır birinde çeyrek miligram fazladır, birine ekstra bi de X vitamini Y minerali koymuşlardır o kadar. Yoksa supradyndeki B ile pharmatondaki B arasında hiçbir fark yok. Kokteyldeki miktar farklı ya da bazısının üstüne krema da sıkıyorlar, başka bir şey yok kısaca.

Yıllardır ilaç sektöründe olan birisi olarak, neyin ne olduğunu az çok biliyorum..

Hiç bir bilgin yok ise, vademecum yada Rxmediapharma tarzı yazılımları açıp etken maddelere bakabilirsin.

Lanet olsun atomuna fiziğine kimyasına, ben bırakıp gidiyorum..

Bana supradynlerden herhangi birinin içindeki kalsiyum ile pharmatonlardan herhangi birinin içindeki kalsiyumun farkını söyler misin? Kalsiyum yerine istediğin minerali vitamini koy.

Sendeki mantık, Araba arabadır! ister şahin e bin, istersen porche bin.

Bu mantığından sonra ben sana ne yazsam boş :)

🆃🅰🅷🆁🅸🅱🅰🆃.🅲🅾🅼
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HeYeT
    HeYeT's avatar
    Erkek
    tutrakan_d bunu yazdı

bende de iyi bi etkisi olduğunu söyleyebilirim. Sigara fena yorgunluk yapıyor sabahları kalkma konusunda bi ara pharmaton kullanmıştım buna benzer bi etki yaratmıştı . Bi haftadır kullanıyorum faydası olduğunu söyleyebilirim.

Katılıyorum  özellikle gece yatmadan önce  sigara içmeyin beyler  hele o winston yokmu uyuşturucu gibiydi iyikş bıraktım light içiyorum kafam rahat :d

matematik24.com
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mürşide
    izzmarit
    izzmarit's avatar
    Dişi
    HoLyCat bunu yazdı
    izzmarit bunu yazdı

Sendeki mantık, Araba arabadır! ister şahin e bin, istersen porche bin.

Bu mantığından sonra ben sana ne yazsam boş :)

Ne alakası var hocam :D aynı molekül aynı element. Aynı şey. Emilim hızı farklı mı, hayır. Moleküler yapısı farklı mı, hayır. Kaynağı farklı mı, hayır. Onların içindeki kalsiyumun sodanın içindeki kalsiyumdan bir farkı var mı, hayır. Vücutta işlenişi, kullanım yeri, kullanım sonrası ürünleri farklı mı, hayır. Kırmızı şahinle siyah şahin arasında fark olmamasından bahsediyorum (:

sigara değil, balık olan.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    zeybekustasi
    zeybekustasi's avatar
    Erkek

Beyler geçen 3 gün önce acile gittim göğsümde çok fena sıkışma vardı tam 3 gün sürmüştü zaten öncelerdede hafif hafif vardı göğüste acı batma filan.

Neyse ben hepten bıraktım. İlaç değil ama belli mi olur kime ne yapacağı 3 gündür kalpte bir şey yok. Bence boşverin gitsin. 

bence etkisi filan yok zaten.

https://www.youtube.com/watch?v=WC3-71NKwPw
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    JiggSaw
    JiggSaw's avatar
    Erkek

Kutu bitti , hergun baktım bib cacıga yaradıgı yok (İddea etmıyorum belkı de bende yok) ...

İmza YOK !!!
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Triumph
    Triumph's avatar
    Erkek

boşu boşuna para ve zamanınızı harcamayın. insanoğlunun belli bir yatma süresi var o'da 5 ila 8 saattir. erkenden yatağa girerseniz ve hayatınıza dikkat ederseniz aynı sonucu alacaksanız. dikkatten kastım. yatmadan önce yememek, içmemek, oda havalandırması vs..

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    KizilS
    KizilS's avatar
    Homo

hocalar bizim sülalede genetik yani kalıtsal alzheimer var , ölümü yakın olanda artıyor bu olay. ee körle yatan şaşı kalkar hesabı bende de unutkanlık had safada. b12 almayı düşünüyorum kullanan var mı?

Toplam Hit: 24231 Toplam Mesaj: 151