Sabahları Zınk Diye Uykunuzu Almış Ve Dinç Olarak Uyanmak İstermisiniz ?
-
sorun kafada beyler.
kafa bozuk oldumu isterseniz mazot için sabah kalkamıyorsunuz.
ilaç olsun piskolojik olsun bitkisel ilaç olsun iş değişikliği olsun ne olursa olsun benim halsizlik uykusuzluk bıkkınlık gitmedi yıllardıdr.
yaşam sevincim yok.
offffffff nasıl olsa yarın birgün Öleceğim kim uğraşacak kafasındayım yıllardır. :(
-
@sencer
hocam verdiğin bilgiler için teşekkürler. bu saatte burda olmamdan belli olduğu üzere uyku problemi mevcut bende de. dün sabaha karşı(sabah yani) 8de yatıp 12 30 da kalktım. bana mısın demiyor. tiroid veya demir olabilir bendeki sıkıntı en kısa sürede bi dahiliyeye gidicem. zaten ne yersem yiyeyim kilo alamıyorum. parazit ve b12 tedavilerini aldım ne olur ne olmaz diye ama onlar boş çıktı. sırada hormonlar var :)
-
zalimadam bunu yazdı
sorun kafada beyler.
kafa bozuk oldumu isterseniz mazot için sabah kalkamıyorsunuz.
ilaç olsun piskolojik olsun bitkisel ilaç olsun iş değişikliği olsun ne olursa olsun benim halsizlik uykusuzluk bıkkınlık gitmedi yıllardıdr.
yaşam sevincim yok.
offffffff nasıl olsa yarın birgün Öleceğim kim uğraşacak kafasındayım yıllardır. :(
katılıyorum, eğer bu sene üniversite kazanamazsam sonsuza kadar yas tutmaya mahkum edileceğim tanrılar tarafından
-
bünyeyi alıstırabilmenin yanında kaldıgın odanın sıcaklıgı, nemi, stres gibi faktörler de etkiliyor.
lisede 4 sene boyunca her ramazan'da odadakileri ben kaldırdım sahura, sabah da aynı sekilde kahvaltıya. o zamanlar 1-2 gibi uyuyup sabahları da 7 bucuk gibi kalkardım, kalkmada sorun yoktu da 8 saat ders + aksam etütleri derken beynimiz sikiliyordu, yoruluyorduk. liseden sonra alıstıramadım kendimi aynı sekilde, simdi sabah herhangi bir isim yoksa öglene kadar uyuyorum, önemli bir mevzu varsa da (bu sabah olacagı gibi) hic uyumadan evden cıkıyorum, gelince 2-3 saat uyuyup yine aynı sisteme devam.
bazen erken yatayım da düzenim olsun diyorum ama yok, illa ki bir sey oluyor, ya bir önceki gece uyumamıs olsam bile yine de uykum gelmiyor veya uykum gelse araya baska isler giriyor falan filan, sıkıntı.
-
@zalimadam hocam, birak simdi
yazilarindan cikardigim, en pozitif adamsin.. ;D
-
HoLyCat bunu yazdıtelekom bunu yazdıDogru duzgun yemek yeseniz?
sabah 4 tane poaca peynirli, oglen 2 porsion adana, akşam duble iskender yiyorum.
Acaba açmı kalıyorum?
Doğru düzgün yemiş oldun mu gerçekten? :D
-
Uzun yıllar kullandığım sentetik uuyşturucular ve doğal uyuşturucular yüzünden bunlardan tek seferde tüm kutuyu içsem bana etki etmez, geçen aylarda diş doktorumun yanındaydım dişimle ilgili ufak bir tadilat yapılacaktı, doktor 2 tane uyuşturu iğne vurduğu halde uyuşma olmadı adam allah allah neden etki etmiyor diye sorgulamaya başladı kendi kendine, ayrıca bu tip sentetik şeyler böbrerkleri çok yoğruyor ve çişinizin pis kokulu ve renkli olmasını sağlıyor, Sabahları dinç uyanmak için gece yemeğinizi erken yiyin güzel bir spor yapın ve erken yatmaya özen gösterin görün bakın hayat kaliteniz nasıl artıyor sabahları nasıl erken kalkıyorsunuz,
-
solgar bu vitaminlerin kralidir.
ama bence vitamin kullanmaya alistirmayin bunyeyi.
1 ay falan kullanirsin birakirsin anlarimda.
bunye alisirsa bu sefer normal kullanmadigin zaman eksik hissedersin kendini..
-
beyler bu gün aldım birtane pharmaton.
öğlen aç karına içtim.
sonra kahvaltı yaptım üstüne.
fiyatı 39 tl evlat acısı gibi koydu.
bakayım nasıl etkisi olacak yazarım buraya.
Jilet_Boris umarım kazanırsın usta çok sevinirim sık dişini iyi bir adamsın seni seviyorum :)
5Agustos1921 vallahi öyle göründüğüme bakma benim yaşadığım depresyonu eşşek yaşasa intihar eder.
küçüklüğümden bu yana hiç mi mutlu olmam arkadaş.
yıllardır aklımdan hiç çıkmayan tek şey var.
offfff salla gitsin toplasan 25 yıl daha yaşarım zaten sonunda ne olacakki ?
hep bu cümle ile yaşadım. son yıllarda hayatı değiştirecek ilaç bitki ne varsa denemeye karadar verdim hepsini deniyorum.
sonuc alamadam daha .ama sonuç alırsam yazarım buraya.
saygılar.
edit: kazık yemedim değilmi 39 tl dedi eczane ? pharmaton adı.
cam şişede içinde sıvı olan pis kokan kahverengi ilaç. ?
-
Bu hayatta erken kalkıp geç geleceksin...