Sabahları Zınk Diye Uykunuzu Almış Ve Dinç Olarak Uyanmak İstermisiniz ?
-
pharmaton kullandım bende bi ara. Harbiden iyiydi. Etkisi çok oldu.
-
ee herkes farklı yorum yapmış. Bende de tam dediğin gibi sabah zor kalkma kalksam da 2-3 saat gözlerimin kapanması başımı kaldıramama vs çok kötü oluyorum hepsi var. Sanki yer çekimi bir tek bana var gibi. Kullanayım mı ve kullan diyorsanız hangisini kullanayım
-
Bir arkadaşım kullanıyordu daha önce supradyn o da söylüyordu daha dinç olduğunu uykulu dolaşmadığını. Ama ben bir fark görmedim gerçi 2-3 kere ondan almıştım uykulu hissettiğimde düzenli kullanmadım. Ayrıca idrarn sarı olması bildiğim kadarıyla fazla c vitamininin vucutdan atılmasından kaynaklı.
Benim tavsiyem balıkyağı, c vitamini, antioksidan alınması yeterli. Ama sabah dinç uyanır mısınız bilemem.
-
Ben ne kadar erken yatarsam sabah o kadar gec uyanıyorum , ya da uyanamıyorum. Ama ne kadar geç yatarsam sabah o kadar güzel uyanıyorum hatta ve hatta hiç uyumassam hayat daha güzel , :D
-
Bi aydır kullanıyorum hiç öyle zımba gibi kalktığımı hatırlamıyorum :). fiyatı da 20 idi 23. Olmuş
-
ya da elma yeşil elma
her sabah bir tatlı kaşığı
HeadBanger tarafından 04/May/14 15:54 tarihinde düzenlenmiştir -
daha da ayrıntı için
masturbasyonu azaltın
alkolu azaltın
sigarayı bırakın
uyuşturucu vs vs vs kullanıyorsanız kesin bırakın.
haftasonları fazla uyumamaya calısın.
spor yapmaya calısın yapamıyorsanız bilr günde 5 6 km yürüyebilirsiniz. eşşek değilsiniz ya arada 10 km e çıkartın.
fazla şekere de abanmayın. ( abur cubur )
HeadBanger tarafından 04/May/14 15:57 tarihinde düzenlenmiştir -
Ben türk kahvesi tercih ediyorum. 30 sn içinde yapıyo valla.
-
HolyOne bunu yazdı
cihazın yaptıgı gerçekten çok iyi ama bekle hocam
lakin bir de elma yemeyi düşün. sabahları fazla kafein metabolizmaya zarar verebilir.
-
HolyOne bunu yazdı
ben bu cihazda nescafe yapmaya çalıştımda :D yapmadı şeref makina :D kokusunu mu alıyor artık neyse? ısıtmadı yavşak makina :D