Tahribat Dinozorlarından Kimler Burada?
-
Dinazor sayılır mıyım acaba :D
-
Hepimize maşallah.
-
sqlmappentester bunu yazdı
Bruteforce uygulamasi demissin bir zamanlar.buldunmu birseyler. Tool var uygulama apk olur onlarda viruslu givenilmez
Denyo Launch arıyormuşum heralde 🤷♂️
şu an yeri geliyor imalatını... sjfkf
-
d3lete bunu yazdı
kullanıcı adını şifreni nasıl hatırladın , şifreni hatırlamadınsa üye olduğun maili hala kullanıyormusun ki şifreni sıfırladın , ben bunları merak ediyorum.
Mailden evet. Maili aldığımda Türkiye'de internet yoktu sanırım 🚬
-
ERERESEL bunu yazdı
🧿
-
THT2005 bunu yazdı
20 yıl oldu.
Masallah 🔥
-
güzel zamanlardı. Yaş kemale erdi. Burada artık cinsi bozukların kancıklıklarıyla uğraşıyoruz. Eminemim tatminkarsızlık dan kaburgasını aldırıp kendine sakso çekmesi gibi. Burada da bazı müridler vurdurmaya, erkek erkeğe sempati duymaya başladı zamanla. Ama onlar da forumun tadı tuzu :)) Tekrar hoşgeldin.
-
wordros bunu yazdı
güzel zamanlardı. Yaş kemale erdi. Burada artık cinsi bozukların kancıklıklarıyla uğraşıyoruz. Eminemim tatminkarsızlık dan kaburgasını aldırıp kendine sakso çekmesi gibi. Burada da bazı müridler vurdurmaya, erkek erkeğe sempati duymaya başladı zamanla. Ama onlar da forumun tadı tuzu :)) Tekrar hoşgeldin.
Eminem değil be o :D Marilyn Manson yaptı diyolar o naneyi yüzyıldır, da kendide evet yaptım dedimi demedimi bilmiyorum.
Eminem reise yakışmaz :P
-
eskiden burası çok güzeldi. heyecanlı olurdu girmek
-
Artık yaşlandık arada giriyoruz eski heyecan yok neredeyse