Tahribat Dinozorlarından Kimler Burada?
-
garga bunu yazdıwordros bunu yazdı
güzel zamanlardı. Yaş kemale erdi. Burada artık cinsi bozukların kancıklıklarıyla uğraşıyoruz. Eminemim tatminkarsızlık dan kaburgasını aldırıp kendine sakso çekmesi gibi. Burada da bazı müridler vurdurmaya, erkek erkeğe sempati duymaya başladı zamanla. Ama onlar da forumun tadı tuzu :)) Tekrar hoşgeldin.
Eminem değil be o :D Marilyn Manson yaptı diyolar o naneyi yüzyıldır, da kendide evet yaptım dedimi demedimi bilmiyorum.
Eminem reise yakışmaz :P
ne alakaysa hep eminem için demişlerdi onu 20 yılı rahat vardır o mevzunun. sosyal medya da yok ozaman :d kulaktan kulağa yayılıyodu
-
Selam .d
-
Dötünü kaldırmaya üşenen ama davul zurna duyunca halaya kalkan bütün dedeler gelmiş
-
qötumuzun kılı ağardı aq. eski tadı olmasada alışkanlık işte hala geliyoruz.
-
birisi dede mi dedi
-
FOXXLY bunu yazdıgarga bunu yazdıwordros bunu yazdı
güzel zamanlardı. Yaş kemale erdi. Burada artık cinsi bozukların kancıklıklarıyla uğraşıyoruz. Eminemim tatminkarsızlık dan kaburgasını aldırıp kendine sakso çekmesi gibi. Burada da bazı müridler vurdurmaya, erkek erkeğe sempati duymaya başladı zamanla. Ama onlar da forumun tadı tuzu :)) Tekrar hoşgeldin.
Eminem değil be o :D Marilyn Manson yaptı diyolar o naneyi yüzyıldır, da kendide evet yaptım dedimi demedimi bilmiyorum.
ne alakaysa hep eminem için demişlerdi onu 20 yılı rahat vardır o mevzunun. sosyal medya da yok ozaman :d kulaktan kulağa yayılıyodu
Marilyn Manson addamdır
Demeyin öyle
-
https://www.youtube.com/watch?v=dCJ-73JYxoQ
Pç kurusu bir sunucuyu çok guzel savusturuyor nazikce
-
2003 yillariydi. O zaman misafir takilirdim. 2005 gibi üye oldum. Güzel zamanlardi.
youtube kanalıma beklerim :)
-
biri huzurevi açsada TBT diye orayamı geçsek :)
-
garga bunu yazdıwordros bunu yazdı
Kendine sakso çeken bize neler yapar çok bozmuş çok.
Hoşbulduk :)