Tahribat Dinozorlarından Kimler Burada?
-
benden de selamlar cumleten
-
Tüm düz dünyacılar yazıyor arada bu konuya heralde
-
-
Bende bir dinazor olarak buradayım ancak kusura bakmasın yöneticiler ve üyeler.. tahribat ilk yılllarındaki gibi değil eskisi gibi vay be dedirtecek ne program paylaşımı var ne başka bir şey .. şimdi konularıma bakıp dayı sende illegal şeyler soruyorsun diyen çıkabilir ancak ilk açıldığı yıllarda öyle değil miydi bu forum denyo launcherlar vb. birsürü programlar ..amacım hack yapmak değil ama ne bir spoofer konusunda ne de diğer sorduğum şeylerde bir cevap bile alamadım hatta spoofer ne abeey diyenler bile üye olmuş buraya, oysaki diğer forumlara göre çok farklı idi tahribat 2000 li yıların başında surçi lisan ettiysek affola ..ama durum böyle..
-
buralardayız ama boşladık ekmek kavgasından.
-
uzatmaları oynayanlardan biride benim.
-
Dinazorlar için ayrı bir grup, bölüm açılsın :D 15+ level'e sahip olanlar girebilsin/görebilsin.
-
memleket eskisi gibi değil tbt nasıl aynı kalsın çoğumuz günü çevirmekle uğraşyoruz artık ama genede her gün girer bakarım...
-
MuTReFT bunu yazdı
Dinazorlar için ayrı bir grup, bölüm açılsın :D 15+ level'e sahip olanlar girebilsin/görebilsin.
dinozorca konuşalım orda; benim hatırlayabildiğim msn messenger 7.0, icq, mirc hack falan (:
evet dinozorlar başka neler vardı? (:
-
Burdayiz gecmisimize bakip ah cekiyoruz.