TBT İstanbul Taksim Buluşması / Gamex(Compex) Fuar Ziyareti - 4 Aralık
-
Selam hocalar,
Görüşmedik uzun zamandır. N'apıyonuz? n'ediyonuz? Buluşalım, sohbet edelim, özledim sizi :)
paintball yapalım demiştik, görmüşsünüzdür konuyu. katılım yetersiz oldugu icin şimdilik erteledim. ara tatilde yani ocak sonu gibi yapma planım var haberiniz olsun :F
madem buluşcaz o zaman taksimde buluşalım yemek yiyelim sonra sadabad e gecer herzamanki gibi takılırız. tavla, bira, nargile vs. :)
Saygılarımla, ali kaan
nurkan düzenledi,
bi sıkıntı olursa pm at ali.
-
not: buluşmadan 3 gün önce buluşma konusu acmış gibi oldu ama, buluşmaya hazırlık konusu acıldı ayın 26sında, orda konuşuldu paintball olmazsa taksimde buluşulcak diye. yoksa yani bende yanlış olmaz, yanlış olsa bile yanlışlıkla olmuştur :D
TARİH 4 Aralık 2011 Pazar BULUŞMA YERİ Taksim Meydanı Metro çıkışı SAATİ 14:00 14:00'da buluşup önce GameX fuarına gidicez. Yürüme mesafesi ile 15dk uzağımızda. orayı 2-3 saat gezdikden sonra bi yerde oturur yemek yeriz. sonra da sadabad'e geceriz.
GameX fuarı için siteden kayıt yaptırmalısınız. (katılım ücretsiz): http://www.compex.com.tr/davetiye.php
biri fotoğraf makinesi getirebilirse cok makbule geçer.
GELENLER
- syspionic
- Andrei (belki)
- HoLyCat
- ExcaliburTBT
- NaZi_
- Cosmic
- g2k
- SpyBreaK
- Jigsaw (belki)
- archair23
- Baracuda (belki)
- MMB
- irwa
- ulquiorra
- ilyas208 (belki)
- KarasuZanu
- MezrealiM (belki)
- YasamaK (belki)
- DarkFall (belki)
- PyramiD
- DioNYsoS
-
3 gün sonra için plan mı yapılıyor :) haftaya yap bence herkes detaylıca görsümn günü tarihi
-
aslında GameX'e gidebilirdik. oradan taksim'e gecilirdi vs..
Lütfi Kırdar yakın mı bilmiyorum da.
söz vermemekle beraber gelmeye calısırım.
-
ayrıca gelemiyorum dershanem var size iyi eğlenceler
-
ali beni yaz yine gelicem yemek üstü nargile takılırız :)
-
Andrei bunu yazdı:
-----------------------------aslında GameX'e gidebilirdik. oradan taksim'e gecilirdi vs..
Lütfi Kırdar yakın mı bilmiyorum da.
söz vermemekle beraber gelmeye calısırım.
-----------------------------taksime 1 otobüs aga
-
gelmek isterimde çalışıyorum :(
-
geym iks e falan gitsek lan aslında :B ben gelirim yüksek ihtimal.
-
Gelebilitem var. İlgili arkadaşlar pm ile telefon numarası bırakabilir mi acaba ? internet kullanmıyorum. Sürekli girmek sorun oluyor.
-
paintball' a zaman yok ama bulusmaya varmı ?