TBT İstanbul Taksim Buluşması / Gamex(Compex) Fuar Ziyareti - 4 Aralık
-
Durqrimast bunu yazdı:
-----------------------------paintball' a zaman yok ama bulusmaya varmı ?
-----------------------------paintball için artık cok geç. rezervasyon yatırmadık :|
ayrıca zaman yok değil katılım yok dedim ben :|
gameX iyi fikirmiş gidelim o zaman :)
lutfi kırdar taksimden yürüyerek 15dk
-
taksime yaz beni büyük bir sorunum olmazsa ordayım saat 3 te
-
beni de yaz.
-
paintball olmaması daha güzel olmuş.. beni yazıver Ali.. geliyorum ben..
-
SyspioniC bunu yazdı:
-----------------------------Durqrimast bunu yazdı:
-----------------------------paintball' a zaman yok ama bulusmaya varmı ?
-----------------------------paintball için artık cok geç. rezervasyon yatırmadık :|
ayrıca zaman yok değil katılım yok dedim ben :|
gameX iyi fikirmiş gidelim o zaman :)
lutfi kırdar taksimden yürüyerek 15dk
-----------------------------ulan bensiz 10 kisi toplamışın ben +2 getircektim seve seve yapiyoruk.
-
HeadBanger bunu yazdı:
-----------------------------3 gün sonra için plan mı yapılıyor :) haftaya yap bence herkes detaylıca görsümn günü tarihi
-----------------------------
yok kardeşim tam öyle değil :P
buluşmaya hazırlık konusu acıldı ayın 26sında, orda konuşuldu paintball olmazsa taksimde buluşulcak diye.
Andrei bunu yazdı: -----------------------------
aslında GameX'e gidebilirdik. oradan taksim'e gecilirdi vs..
Lütfi Kırdar yakın mı bilmiyorum da.
söz vermemekle beraber gelmeye calısırım.
uuu iyi fikir. bi saat erken buluşup orda takılabilirz. zamanında konuşmuştuk buna da gideriz filan diye. iyi hatırlattın :)
HoLyCat bunu yazdı:
-----------------------------ali beni yaz yine gelicem yemek üstü nargile takılırız :)
aynen hocam :)
Durqrimast bunu yazdı:
-----------------------------ulan bensiz 10 kisi toplamışın ben +2 getircektim seve seve yapiyoruk.
iyi de abi önceki paintballa 15 + 4(belki) kişi adını yazdırdı. gele gele 12 kişi geldi. bunu da hesaba katarak hareket ettim.
-
planı değişti. saat 14 de buluşup önce GameX fuarına gidiyoruz. ordan cafeye geccez.
+liste güncel.
-
taksimde oturuyorum gelebilirim isim olmazsa olmadı dırek sadabad a gecerım bulurum sızı :D
EDİT : Sadabadda bira icemeyiz dayı kızıyo :D
-
Benide yaz hocam o gun calisiyorum erken cikarsam araniza katilabilirim saat kaca kadar takilcaksiniz?
-
paintball şehvet sömürüsü :B artı bu soğuk havada o kadar yol çekilmez + o soğukta oynanmaz.allah göstermeye bi de yağmur yağdımı çamuruynan boku püsürüyle uğraşılmaz. bence en ideali taksim amk gideriz sıcak sıcak fuarı gezeriz eşantionları toplarız kızlara sararız vesaire