TBT İstanbul Taksim Buluşması / Gamex(Compex) Fuar Ziyareti - 4 Aralık
-
PyramiD bunu yazdı:
-----------------------------rEsimlerimi VErin......................................... :D
-----------------------------ilk kez bu kadar az foto çektik he :D
-
sarılamadım :'(
Kol yok.. dedi :( (sadece sarılcaktım. beni yanlış anladı)
-
PyramiD bunu yazdı:
-----------------------------rEsimlerimi VErin......................................... :D
-----------------------------
Al hayrını gör yukarıdaki resimde PyramiD arkadaşımız :D Bayan olan değil tabi.. bazen karıştırıyosunuz önelem amaçlı yazıyım dedim.
=) -
Eyw sonunda aldım resmimi :D
-
irwa bunu yazdı:
-----------------------------PyramiD bunu yazdı:
-----------------------------ilk kez bu kadar az foto çektik he :D
-----------------------------hiç çekilmedikki birlikte :D
-
-
yukarıda ki ünlü kim :D ?
-
ExcaliburTBT bunu yazdı:
-----------------------------
-----------------------------burger'dan kovuldunuz mu merak ediyorum :D bu arada resimde ki arkadaşın nick'i nedir
-
Ercab bunu yazdı:
-----------------------------ExcaliburTBT bunu yazdı:
----------------------------
-----------------------------burger'dan kovuldunuz mu merak ediyorum :D bu arada resimde ki arkadaşın nick'i nedir
----------------------------
Ali yaa karasuzanu :) -
SyspioniC bunu yazdı:
-----------------------------vuuhuu buluşma her zamanki gibi süper gecti :F
ama fuar biraz dandikti. daha da gitmem oraya :| yiğit bizi bi esnaf lokantasına götürdü. abi fiyatlar o kadar ucuz ki yemeye korktum :D ama güzeldi yemekler sıkıntı yok hayattayız hala :D öte yandan bowling olayı süperdi. ibretlik keyif aldım iyiki gitmişiz :D
gelen arkadaşların ayağına sağlık :)
ha bide satışlar var evet,
kayıp bu adamlar. haber alamadık :|
bide g2k var. o ufak bi sakatlık gecirmiş o yüzden gelemedi.
-----------------------------işi ayarlayabilirsem gelicem demiştim o gün işi ayarlayamadığımdan gelemedim :( aranızda olmk isteridm baya eğlenceli geçmiş resmlere baktığım kadaryla bir dahakine denk gelirim umarım