Türk Mucit Mummer Yıldız Ve Sonsuz Enerji İcadı
-
-
her sene bundan bi tane buluyolar anasını satim.
-
nessaj bunu yazdı
her sene bundan bi tane buluyolar anasını satim.
bir tane olsa iyi :D
bu iş yapılacak ama bakalım ne zaman.
PanxeR tarafından 27/Ağu/12 19:10 tarihinde düzenlenmiştir -
Gün gelicek pezevengin biri harbiden bulucak. Ama bu seferde biz inanmıcaz. Yalancı çoban enstantenesi olucak. Ortalık sahte peygamber kaynıyor hıaamınaa..
-
Ne kullanıyosa bu dayı bana da aynından.
%20 kendi kullanyormuşta %80 dışarı veriyomuş,ulan azcık beyni olan bi adamın zaten günümüz şartlarında hiç bi makinanın kayıpsız çalışmacağını bilir.
Bi bu akıllı amk o kadar mühendis,bilim adamı mal hiç biri %100 verimle çalışan cihaz bulamamış çünkü.
Şu adamlara biri azıcak termodinamik bilgisi verse ne kadar salak göründüklerini anlıyacaklar.
-
PathfindeR00 bunu yazdı
Gün gelicek pezevengin biri harbiden bulucak. Ama bu seferde biz inanmıcaz. Yalancı çoban enstantenesi olucak. Ortalık sahte peygamber kaynıyor hıaamınaa..
Çekim kuvveti kullanmak şart, fakat mıknatıslar gücünü kaybediyor o zaman doğal çekim alanlarını kullanmak lazım mesela dünya her gün kendi etrafında dönüyor biraz uçuk ama koyalım abi kutuplara bir devir daim :D
-
bence bu yıllandıkca verim düşer ki öyle termodinamikçe nasıl açıklanır bilinmez
-
Aman tanrım. yakın çağın bittiği, uzay çağının başladığı an bu olmalı. Türkler yine termodinamiğe meydan okumuş. Ne mutlu türküm diyene
-
Bir makine mühendisi olarak bakıyorum olaya,
Önce diyorum ki termodinamiğe tamamen ters, cart curt bilimsel açıklamarı geçtim,
böyle birşey olsaydı;
Newton bulurdu,
Tesla bulurdu,
Einstein anasını bellerdi,
Enerji için birbirini ziken dünya ülkeleri olmazdı,
Amerikanın ırak'a girmek için ne zoru olabilirdi mesela? Koyardı iki tane emniyet amiri, milyon tane yapardı bundan,
oh mis gibi bilmem kaç milyon kwatt enerji..
Ayrıca not:
lütfen bunu biraz düşünün,
tv'de gördüğünüz mucitler hep,
ilkokul mezunu!! , memur emeklisi, çiftçi, marangoz..
Bu adamlar bilimle ilgili hiçbirşey bilmediği için birşeyler bildiğini sanıyor ve yapıyor, onu haber yapan gazeteci de konuyla ilgili
bir bok bilmediği için onu haber yapıyor.
Kaaaaç yıl önce ilkokul mezunu usta sulu araba yaptıydı ne oldu?? Mit koruyacaktı adamı :D
Tamam hadi bunları geçtim, aq bu kadar mühendis bilim adamı gerizekalı mı? tamam hadi biri ikisi gerizekalı, hepsi mi gerizekalı..
Bizim milleti kandırmak çok kolay arkadaş,
https://www.youtube.com/watch?v=6pEGs8keYTY
bak mesela bu mümkün mü? değil!.. indüksiyonla metal olmayan birşeyi uyaramazsın, adam alta ledi takmış zikiyo milleti..
Buna inanan mühendislere gerizekalı diyebilirsiniz hak veririm ;)
neyse, yok öyle sonsuz enerji arkadaş..
Yunus Çengel'i tanımayan adam, sonsuz enerjiyi arar..
-
elektroniğe meraklıyım(bilgili değil meraklı) böyle şeyler duyunca elektrik-enerji sektörüne mi atlasam ilerde diye düşünüyorum :D