folder Tahribat.com Forumları
linefolder Bilim Teknik Teknoloji
linefolder Türk Mucit Mummer Yıldız Ve Sonsuz Enerji İcadı

Türk Mucit Mummer Yıldız Ve Sonsuz Enerji İcadı

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Kaan
    Kaan's avatar
    Erkek
    rushOut bunu yazdı

hala kibirlenip böbürlenip nara atmaya devam ediyorumsun değindiğim nokta

kara cahil bir emekli  adamın azmi ve başarısı 

senin gibi bir eğitim almamış okullar okumamış

adam gayret etmiş başarmış

değindiğim noktayı anlayamayıp kibirine yenilmeye devam etmişsin benim için tartışma burda bitmiştir.

good jop sana bilim insanı tebrik ederim.

Birincisi bunun kibirle alakası yok, önceki sayfada açıklamalarını yapmıştım.

İkincisi, halen anlamıyorsunuz, bu haberleri görüp mühendislik fakültesinde sonsuz enerji arayan arkadaşlarım var, jawa motorunu söküp araba yapmaya çalışan bunu yapınca da icat yaptım diye geçinen mühendislik öğrencileri var. Türk insanı kolay kanıyor arkadaş.

Madem bilim adamı olmak istiyorlardı, olsalardı.

Kibirime de gelince, karşıdakine attığın laflara dikkat edeceksin, sen söylemedin mi nara atma diye, atmadığımı gösterdim işte. Bu ülkede bir makale çıkarabilmek için günlerce okuldaki odasında uyuyan, fabrikadan çıkmayan mühendisler biliyorum, onlar yok tv'lerde. neden yok? 

Birgün padişahın huzuruna bir adam getirmişler..
    Adamın bir hüneri varmış.. 100 adım öteden fırlattığı ipliği,100 adim ötedeki iğnenin deliğine geçiriyormuş..
    Bunu başarmak tam 40 yılını almış..
    Padişah 'göster bakalim hünerini' demis..
    adam iğneyi bir sehpaya saplamış, sonra 100 adım geri gitmiş ve ipliği fırlatmış.. iplik iğnenin deliğinden geçmiş..
    Padişah 'tekrarla, tesadüf olmasın yoksa' demiş..
    Adam tekrarlamış, gene isabet..
    Padişah tam 10 kere tekrarlatmış, 10'unda da iplik hedefi bulmuş..
    Padisah veziri çağırmış, 'şu adamı ödüllendirin.. 100 altın verin, 100 de sopa vurun'
    Adam 'aman padişahım bu nasıl ödül' demiş..
    Padişah da ' 100 altın hünerin için, 100 sopa da böyle lüzumsuz bir işe yıllarını harcadığın için' demiş.

Zamanımızı iyi kullanalım

edit: murit wert ben yazarken aynı hikayeyi eklemişsin ;) kalplerimiz birmiş

Kaan tarafından 27/Ağu/12 22:04 tarihinde düzenlenmiştir
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    piskopatix
    piskopatix's avatar
    Erkek

padişah fıkrasıda baya ünlüymüş buarada :)

instagram.com/macrlz
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Kaan
    Kaan's avatar
    Erkek
    piskopatix bunu yazdı

padişah fıkrasıda baya ünlüymüş buarada :)

işte çoğunluk biliyor, bilmeyen de mucit oluyor :D

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    hallederi_55
    hallederi_55's avatar
    Erkek
    rushOut bunu yazdı

mühendislik adı altında konuşan arkadaşlara söylüyorum evet o karacahil bir emniyet amiri sırf inancı doğrulutsunda bi işin peşini bırakmayıp uğraşmış didinmiş ve kendince bir çalışma meydana getirmiş. O kara achil gerizekalı adamın yaptığını düşündüğünü yada idealini ve o gaye ye ulaşmak çin sarfettiği akıl ve zamanı hiçe sayan siz moranlara soruyorum nara atmayı bırakta madem mühendissin hakkını ver işin elin kara cahil emniyet amirleri bile en azından bişiler yapıyor. 

Anlatmak istediğim olay sadece şudur yapılmaya çalışılan şeyin kim ve ne şekilde yapıldığına değilde sarfettiği gayret azim ve emelleri dorultusunda yapmış ve amacına ulaşmış kara cahil bir emniyet amiri olarak düşünün ve bunu saygı duyarak veyahut hakaret etmeyerek dile getirin.

Birincisi nerden biliyosun boş durduğumuzu fal mı açtın.

İkincisi demek istediğini anladım,birde şöyle bak bu kadar adam okullarda boşuna mı uzmanlaşıyor?

Bu adam azcık termodinamik bilse şu yaptıklarının ne kadar saçma olduğunu bilicekti.

Türkiye'nin bu kadar az ilerlemiş olmasının sebeplerinden biride insanların uzman olduğu alana değilde her alanla ilgili bilsede bilmesede sallaması.Bir konu bilirsin ama adam gibi bilirsin bilmediklerinide bilenlere bırakırsın.

Hani teyzeler doktorculuk oynar ya o hesap,benimde şuram ağrımıştı al sen bu ilacı iç geçer,nerden biliyosun doktor musun,yok onunda orası ağrımıştı ordan biliyor.

Böyle bi dünya yok hacı,herkez bildiğini yapsın bilmediği konuda götünden element uydurmasın.

_ICEMAN_
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ltcelik
    ltcelik's avatar
    Erkek

Boş verin.. Bi adam ne demişti. Cahille sohbet etmeyin sizi de cahil sanırlar..

Din Kitaplarını Okuyup Anlayana Ateist, Okuyup Anlamayanlara "dindar" denir... Nikola TESLA.. ben mi? Ne okurum ne anlarım... Kendi kendime de uyuz oluyorum ama olamıyorum.. "Ama efsaneyi çıkarıp atarsan ve yaptıkları eylemlere bakarsan... ..Jedi'ların mirası başarısızlıktır. İkiyüzlülüktür, kibirdir."
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sittinsene
    sittinsene's avatar
    Erkek

adam patentini almış siz hala neyin kafasını yaşıyorsunuz isminin önünde prof. muammer yıldız olsaydı yine bir kılıf bulurdunuz

VERENDE..."O" ALANDA..."O" NEDİR SENDEN GİDECEK?,TELAŞINI GÖRENDE "CAN" SENİN ZANNEDECEK!!!
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Kaan
    Kaan's avatar
    Erkek
    sittinsene bunu yazdı

adam patentini almış siz hala neyin kafasını yaşıyorsunuz isminin önünde prof. muammer yıldız olsaydı yine bir kılıf bulurdunuz

ben lise 1'deyken  "herkese dahiyane gelen, üniv'e geçince bu ne amk" dediğim birşey icat edip patent almıştım.. Patent almak öyle zor iş değil, o zaman 1200liram gitmişti sanırım toplam, Anka Patent'ten kaan bey sağolsun yardımcı olmuştu.

Bak burda seni beni cebinden çıkaracak yüzlerce murit var, onun için sallarken dikkatli sallayalım bilip bilmediğimiz konularda insanları yanıltmayalım.

Onun önünde prof. ünvanı olsaydı öyle birşeyle vakit kaybetmezdi.

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sittinsene
    sittinsene's avatar
    Erkek
    kaanstain bunu yazdı
    sittinsene bunu yazdı

ben lise 1'deyken  "herkese dahiyane gelen, üniv'e geçince bu ne amk" dediğim birşey icat edip patent almıştım.. Patent almak öyle zor iş değil, o zaman 1200liram gitmişti sanırım toplam, Anka Patent'ten kaan bey sağolsun yardımcı olmuştu.

Bak burda seni beni cebinden çıkaracak yüzlerce murit var, onun için sallarken dikkatli sallayalım bilip bilmediğimiz konularda insanları yanıltmayalım.

Onun önünde prof. ünvanı olsaydı öyle birşeyle vakit kaybetmezdi.

yaptığın bir iş elinde patladı diye yapılan icatlara ön yargılı davranman gerekmez  bu arada merak ettim lisede dahiyane gelen şey neydi :)

VERENDE..."O" ALANDA..."O" NEDİR SENDEN GİDECEK?,TELAŞINI GÖRENDE "CAN" SENİN ZANNEDECEK!!!
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    warlife
    warlife's avatar
    Erkek

mümkün değil =) kanunlara aykırı

diyalektik için kesin, mutlak hiç bir şey yoktur..Her şeyin bir geçmişi vardir ve bir geleceği olacaktır. Her şey bir kez bulunduğu yerde her zaman icin kesin olarak bulunmaz, ve o bugünki o,kesin ve son değildir
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    anarsistherif
    anarsistherif's avatar
    Erkek

volt üretiyoda amperler nereye gidiyo? bi süre sonra durucak o sonsuz değil ki anasını satıyım güç azalarak biticek. ürettiği mantıkla "imkansız" böyle bir şeyi yapması. bütün elektrikciler, fizikcilerde maldı zaten bu kadar basit bi şeyi yapamadılar dimi.

=)
Toplam Hit: 11241 Toplam Mesaj: 66