Yandex, Microsoft, Cocacola Vb. Türkiye Siteleri Hacklenmiş
-
simdi benim anlamadıgım, bu adamlar cw'den orası kesin.
gökhan sanlı benim bildigim kadarıyla bilisim suclarıyla mücadele tarzı bir yerde calısıyor.
bu adamın sitesinin üyesi nic'e girip ns'leri degistirmis, yaptıgı tereddütsüz bir suc.
kimse bunlara dokunmayacak mı simdi ? gökhan sanlı devlette calıstıgı icin dokunulmaz mı ?
biz ankara'daki bir serverı rootladıgımızda okuldayken karakoldan cagırılıyoruz, bu elemanın yaptıgına herhangi bir ceza verilmeyecekse sikeyim böyle adalet sistemini.
yaptıgına bir sey demiyorum helal olsun da.
-
Andrei bunu yazdı:
-----------------------------simdi benim anlamadıgım, bu adamlar cw'den orası kesin.
gökhan sanlı benim bildigim kadarıyla bilisim suclarıyla mücadele tarzı bir yerde calısıyor.
bu adamın sitesinin üyesi nic'e girip ns'leri degistirmis, yaptıgı tereddütsüz bir suc.
kimse bunlara dokunmayacak mı simdi ? gökhan sanlı devlette calıstıgı icin dokunulmaz mı ?
biz ankara'daki bir serverı rootladıgımızda okuldayken karakoldan cagırılıyoruz, bu elemanın yaptıgına herhangi bir ceza verilmeyecekse sikeyim böyle adalet sistemini.
yaptıgına bir sey demiyorum helal olsun da.
-----------------------------ondan önce anon ve redhacki bi durdursunlar hacı. ha sana da hak veriyorum o ayrı.
-
yuhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh helalll ne olursa olsun
-
o bu degilde salla alayini :)
olan yandex e oldu okadar reklam yapti ugrasti
index yedi karizma gitti :)
-
internet elden gitmiş :)
-
gogılada index atsınlar valalhi elini öpcem o indexi basanın
götü çok kalktı çok... bu gogılın
-
Zuhahah bu ne bee yandex'e bak zibillah reklama karşılık site offline (yabancı ip ile giriliyo)
Helal olsun yapanlara :) -
Paypal, cocacola, gmail de falan index hala duruyor.
-
elemana birşey olmaz. çünkü sadece google dnsleri hacklemişler...
şimdi 8.8.8.8 ve 8.8.4.4 dnslerini ttnetin veya başka dnslerle değiştirin. www.microsoft.com.tr düzgün açılıyor. ama google dnsleriyle erişmeye çalıştığınızda indexe yönlendiriyor.
-
Nic.tr de acik bulmuslar anlasila dns attack bu ya da nic.tr ye sosyal muhendislik