Yandex, Microsoft, Cocacola Vb. Türkiye Siteleri Hacklenmiş
-
cc işi ne abi 10 tanesi 3 dolar zaten piyasası sdfjsad kullanmıyo musun hiç
deepwebte marianna captain planet fln girmedin mi andrei hiç
zamanında efsanelerdi kapandılar sonra aah ah
-
Nicki gecenlerin hepsini iyi bilirim ve azcok bilgi sahibiyimdir. BlackApple bizim BlackApple degil. Nic.tr, natro, vodafone gibi sistemlere girmis birisidir bu BlackApple :) Cw'nin Akincilar olusumunu basariya goturen yine BlackApple'dir. Ayrica BlackApple ve Fortyseven bilisim uzmanlari olarak bg.org.tr de gorev aliyorlar diye biliyorum cunku seminerler veriyolar universitelerde. Cw'nin bilgisi var mi diye baktim; evet bilgileri var. Fakat hepsi turk sitelerine ellemeyiz diye dolaniyorlardi. Neden veya neye guvenerek boyle bisi yaptilar supheliyim. Bu elemanlar ceza almazsa arkalarinda bg.org.tr'nin oldugunu belirteyim. Redhack'in son zamanlarda yaptigi eylemlere nitelik yapilan bir sey diye dusunuyorum. Ddosla olmaz dns spofla olur der gibi :)
-
hic kullanmadım, kullanmaya da niyetim yok.
deep web meraklısı degilim arada bakınırım o kadar.
benim kızdıgım nokta bu islere bakan bilisim sucları sube elemanları ne bok yiyor ?
hani tahribat'ta meshurdur ya, neden eskisi gibi hack konuları acılmıyor, neden aksiyon yasamıyoruz diye soranlar oluyor, cevap olarak da genellikle su an bilisim suclarının cezalarının agır oldugundan bahsediyoruz, hani nerede ?
önce redhack, simdi bu olay ki nic'in ilk hacklenisi degil bu, istese sabotaqe de basardı bu sitelere zamanında, eleman cesaret etmis oynamıs ns'lerle.
yani ceza almayacaksa komik bir durum gercekten.
bu eleman üniversitelerde seminerler veriyor, bir de redhack'e kızıyor Türk sitelerini ellemeyin diye, e bu cok mu farklı ak.
yanlıs anlasılmasın, sonuna kadar tebrik ediyorum yaptıgı isi ama bir noktada celiskili geliyor bana.
-
marifet o siteleri hacklemekte değil o siteleri hackleyip rahat rahat olmakta vardır dayıları amcaları ondan rahatlardır :)
-
Gövde gösterisi arkadaş bunlar ayyıldız vardı anonumus a kafa tutuyordu turkgüvenligi çaktı bunlarada :D türkiyede herkez biliyor geçiniyor herkez hacker oldu bilişim sistemine girme ve orada kalma :D nic.tr karizma yerlerde yandex e üzüldüm adamlar okadar para harcadı reklam yaptı sen gel adamın ekmegi ile oyna bunlar sonuçta hizmet veren siteler bu siteleri hacklemek ayagına kurşun sıkmak gibi The bekir amcam vardı bir ara Botnetci çok zıpladı zıplattırlar çok zıplamıycaksın bunlarıda zıplatırlar yandex avukatı vardır herhalde prestij kaybı var burada benim en üzüldügüm yandex gerisinin taaa... izleyelim görelim neler oluyor
-
EcHoLL bunu yazdı:
-----------------------------Gövde gösterisi arkadaş bunlar ayyıldız vardı anonumus a kafa tutuyordu turkgüvenligi çaktı bunlarada :D türkiyede herkez biliyor geçiniyor herkez hacker oldu bilişim sistemine girme ve orada kalma :D nic.tr karizma yerlerde yandex e üzüldüm adamlar okadar para harcadı reklam yaptı sen gel adamın ekmegi ile oyna bunlar sonuçta hizmet veren siteler bu siteleri hacklemek ayagına kurşun sıkmak gibi The bekir amcam vardı bir ara Botnetci çok zıpladı zıplattırlar çok zıplamıycaksın bunlarıda zıplatırlar yandex avukatı vardır herhalde prestij kaybı var burada benim en üzüldügüm yandex gerisinin taaa... izleyelim görelim neler oluyor
-----------------------------bukadar cahil olacaklarını sanmıyorum boğaz köprüsünden atlanınca nasıl öleceğini biliyorsan bu sitelere vereceğin zarar burnunda fitil fitil geleceğinide biliyorlardır bunların elbet güvendikleri bir dal varki çok rahatlıkla okadar sitenin dns lerini yönlendirebiliyorlar...
-
nic.tr bir değil iki değil...
-
Önce kendi sitesinin güvenliğine baksın ns kayıtları temizlendi :)
emrullahakdemir.com
-
cw mu?
onlar sıkıntı yaşamaz :D
-
Power-Hacker bunu yazdı:
-----------------------------Önce kendi sitesinin güvenliğine baksın ns kayıtları temizlendi :)
emrullahakdemir.com
-----------------------------:)