Yandex, Microsoft, Cocacola Vb. Türkiye Siteleri Hacklenmiş
-
Andrei bunu yazdı:
-----------------------------cw temiz is yapmıs bu sefer.
dns'den girmisler.
-----------------------------nic.tr de açık var domainlerin alayını transfer edip aq muşlar.
-
bunların türk siteleriyle işleri ney hocalar alıp veremedikleri ?
İslamcı birlik değilmi bunlar niye milletin ekmeğiyle oynamışlar ?
yaptıkları iş on numara diyecek birşey yok zaten ona.
-
Eğer arkalarında kimse yoksa götüne sondaj açarlar...
-
bir sıkıntı yok şuan bende :|
-
PyramiD bunu yazdı:
-----------------------------bunların türk siteleriyle işleri ney hocalar alıp veremedikleri ?
İslamcı birlik değilmi bunlar niye milletin ekmeğiyle oynamışlar ?
yaptıkları iş on numara diyecek birşey yok zaten ona.
-----------------------------hackladıkları birçok site islam din vs vs düşmanlığı yapan firmalar. da yandex ne alaka. man ne alaka dedim de en son man başı kapalı bi kadınla bi olayı olmuştu. ne varsa piyasada yapmışlar.
-
Şeyh bence bu cw harflerini fln yasaklasın
gelmişiniz burda cw yi övüyorsunuz hoca
niye burda cw fantezisi yapıyorsunuz ki şimdi...
birde helal on numara iş yazmışınız
ulan bu adamlar bir canlı yayına çıktıklarında daha 2 lafı bir araya getiripte cümle kuramayan barzolar...
hackermış...
sanki googleın serverına girdide dosya sistemini çözdü a.k... -
bilgi sıfır balşarı sıfır benim gözümde ama sorarsan bu bir hacktir
nic.tr ye garanti sahte bir fax gönderdiler değiştirttiler ne olacak nic.tr yi başkasına sattılar güya ama sistem aynı sistem
bu arada bu ne biçim iştir ya hergün yeni bir bebe türüyor şu isismlere baktımda ne la bunlar kim bunlar böyle benmi çok yaşlandım nedir -
gerisini sittiet de ulan yandexe üzüldüm ..
-
abicim adam gidip bahamalarda yaşayıp çalıntı bir telefondan bu işi yapıp telefonu okyanusa atıp, mavi tura çıkıyor ise sen bu adamı nasıl yakalıcaksın bana bunu anlatın yeter
türk bilişim polisi nereden bulacak bu adamı ahah
birde diyorsunuz ki adamın adı belli adresi belli ona rağmen kan almıyorlarsa biyerinden önlem alan birisinden nasıl kan alsınlar
-
sanırım nic.tr geçenlerde turkguvenliği grubuda girdi. çünkü bdp.org.tr ilk olarak onlar hacklemiş zone-h kayıtlarından baktım. heralde onlar bu tarz bir eyleme gotleri yemedi :D ama eminimki bu susaktan önce o sitelere erişen ve ellemeyen insanlar oldu :D