Yardım Yapacağız Tahribat, Toplan ! (Güncelleme Tarihi 21.12.2013) Toplanan 3188.13
-
Süre ne kadar? Ay sonu çorba tuzumuz olsun misali göndereyim bende. Hadi hep birşeyler yapalım diyorduk iste fırsat.
-
Rene :) adamin dibisiniz siz tbt yoneticileri ve muritleri.
mfatihbodur@tahribat.com bilgi destek soru icin bana da mail atabilirsiniz.
-
Sadece Yardım Amaçlı bu fiyatlardan satışım yoktur
lazz tarafından 07/Ara/13 11:26 tarihinde düzenlenmiştir -
5 kuruş param kalmadı, 2 aylık maaşım bloke oldu malesef, ama yakındır kredi çekicem ev için, ordan tırtıklayabilirim. ne zamana kadar durucak bu konu, yani ne zamana kadar yollayabiliriz ? bide nişan-düğün hazırlıkları arasında zamanı uyarsa gelebilirim kırıkkala ye bende.
topluca elinize sağlık ağalar -
rene hesap kimin adına abi kabul etmiyor eft yi isim lazım :D
-
paypal yoluyla göndermemiz mümkün mü?
-
yunusdogan bunu yazdı
Hazır ayın 7si burslar krediler yattı bi ayar çekelim beyler inş..
edit: iş bankası minimum 5 lira havale ücreti kesiyor diye biliyorum. bu projeyi o öğretmen veya müdür arkadaşımız il, ilçe milli eğitime taşısa bankayla görüşseler o hesaba yapılan havalelerden işlem ücreti alınmasa ??
edit2: www.facebook.com/dicle.arapdili sayfasında kampanyayı paylaştım umarım oradanda bişiler çıkar katkımız olur inş.. 1 projeksiyon + notebookla kalmaz okula tam kapsamlı bişiler yaparız..Bence bilyoner misli nesine tarzı bi sitede hesabı varsa renenin herkes ona yatırsın daha sonra o hesaptan banka hesabına geçirsin parayı hem böyle olursa her bankadan para yatırabilirler ve internet bankacılığından havale ücreti kesmiyorlar atm den yapılan işlem için 1,5 tl alıyolar
-
archille bunu yazdı
rene hesap kimin adına abi kabul etmiyor eft yi isim lazım :D
Bugün cumartesi eft yapılamıyor diye biliyorum.
-
OOO süper konu..
eft için isim konusu çözülebilirse bağışları hemen yapalım..
Bilimum oem parça temin edebilirim aslında. Bir kurcalayayım bakayım eğitim ile ilgili materyalleri..
rappermcs tarafından 07/Ara/13 11:51 tarihinde düzenlenmiştir -
beyler gidin herhangi bir iş bankası atm sinden gönderin yani havale olarak sıkıntı yaşanıyorsa haftasonu eft de