Yardım Yapacağız Tahribat, Toplan ! (Güncelleme Tarihi 21.12.2013) Toplanan 3188.13
-
iş bankası kullanmayan arkadaşlar bu konudaki kişiye ulaşarak komisyonsuz bir şekilde halledebilir. arkadaşa güvenebilirsiniz ben kefilim. http://www.r10.net/webmoney-paypal-2co-internet-bankacilik-islemleri/827101-yurtici-yurtdisi-odemeleriniz-icin-ucretsiz-komisyonsuz-vcc-sanal-kredi-karti.html
hesapta olan parayı gönderdim ben de. ayrıca kıyafet, mont ve benzeri şeylerin gönderimini nasıl yapabiliriz istanbuldan?
-
bu forumu sewiorum amk, bazıları en azından gurur yapmıor kendi için olmasada bunun için bişiler düşünmek bile harikadır. destek olan veren maddi manevi herkese teşekkür ederim olayın benlen alakasıda olmasa böyle şeyler insan olduğumuzu hatırlatır hepiniz saolun lan :|
-
benden 100 çalışır eft talimatı verdim p.tesi hesapta olur hacı
-
Para yardımı yapamam ama elimde Pentium D 2.8 işlemci ve 1 gb ddr2 ram var işlemci fanıda var bunları gönderebilirim olursa ?
-
Unutmazsam para gonderecegim hafta ici ama evde giymedigim kucuk gelen iyi durumda bir suru esyam var,
Cocuklar kac yas araliginda esyalari, bir de eger uygunsa A4 kagit gondereyim kargoyla ?
Kim bu okulun ogretmeni ulassin bana lutfen.
-
20 lira göndereceğim pazartesi inşallah.
-
param olsa 200 tlde veririm ama anakarttan sonra param bitti.
kitaplara falan bakayim cocuklar icin ingilizce kitaplar 2. 3. sinif seviyesinde okuma kitaplari var ise yarar mi?
-
-
ETRoot bunu yazdı
Evet hacim ortaokul 4 + 4 +4 ten once hepsi varmis ama
-
ben öğrenci adamım ayın sonunu pek getiremem ama 10 TL ateşledim sabah havale ile şuan hesapta. Umarım alınacak kadar para toplanır.
Yigit tarafından 07/Ara/13 23:23 tarihinde düzenlenmiştir
Tahribat'ın gelmiş geçmiş en güzel projesidir gurur duydum :)