folder Tahribat.com Forumları
linefolder Tahribat.Com - Sosyal Etkinlikler
linefolder Yardım Yapacağız Tahribat, Toplan ! (Güncelleme Tarihi 21.12.2013) Toplanan 3188.13

Yardım Yapacağız Tahribat, Toplan ! (Güncelleme Tarihi 21.12.2013) Toplanan 3188.13

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    itfaiyeci
    itfaiyeci's avatar
    Erkek

iş bankası kullanmayan arkadaşlar bu konudaki kişiye ulaşarak komisyonsuz bir şekilde halledebilir. arkadaşa güvenebilirsiniz ben kefilim. http://www.r10.net/webmoney-paypal-2co-internet-bankacilik-islemleri/827101-yurtici-yurtdisi-odemeleriniz-icin-ucretsiz-komisyonsuz-vcc-sanal-kredi-karti.html

hesapta olan parayı gönderdim ben de. ayrıca kıyafet, mont ve benzeri şeylerin gönderimini nasıl yapabiliriz istanbuldan?

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ArmadA
    ArmadA's avatar
    Erkek

bu forumu sewiorum amk, bazıları en azından gurur yapmıor kendi için olmasada bunun için bişiler düşünmek bile harikadır. destek olan veren maddi manevi herkese teşekkür ederim olayın benlen alakasıda olmasa böyle şeyler insan olduğumuzu hatırlatır hepiniz saolun lan :| 

Living Death
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    EnableTurk
    EnableTurk's avatar
    Erkek

benden 100 çalışır eft talimatı verdim p.tesi hesapta olur hacı

yolun açık ve aydınlık olsun ferdi baba.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Kazekage
    Kazekage's avatar
    Erkek

Para yardımı yapamam ama elimde Pentium D 2.8 işlemci ve 1 gb ddr2 ram var işlemci fanıda var bunları gönderebilirim olursa ?

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Smirnoff
    Smirnoff's avatar
    Erkek

Unutmazsam para gonderecegim hafta ici ama evde giymedigim kucuk gelen iyi durumda bir suru esyam var,

Cocuklar kac yas araliginda esyalari, bir de eger uygunsa A4 kagit gondereyim kargoyla ?

Kim bu okulun ogretmeni ulassin bana lutfen.

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tabela Fatihi
    kaygusuz
    kaygusuz's avatar
    Erkek

20 lira göndereceğim pazartesi inşallah.

Türkiye’deki emekli yaşlı insanları sevmiyorum. Ailemde emekli olanlarda dahil. Geleceğimizin çalınmasına izin verdiler. Umarım ızdırap dolu bir çileli hayat çekip elveda deyip bu dünyadan gidersiniz. Siz gençleri zırnık düşünmediniz hayallerini mahvettiniz.14.500TL ile hiçbirşey almadan karnınızı doyurun gelecek nesili düşünmeden yaşadığınızı sanıp gidin bu dünyadan.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    c0nverse
    c0nverse's avatar
    Erkek

param olsa 200 tlde veririm ama anakarttan sonra param bitti.

kitaplara falan bakayim cocuklar icin ingilizce kitaplar  2. 3. sinif seviyesinde okuma kitaplari var ise yarar mi?

Converse giyen uzaylı
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mfatihbodur
    mfatihbodur's avatar
    Erkek

Evet hacim ortaokul 4 + 4 +4 ten once hepsi varmis ama

Yeryüzünün öğretmeni olmak için, gökyüzünün öğrencisi olmak gerekir. - Aliya İzzetbegoviç / mfatihbodur@tahribat.com
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Yigit
    Yigit's avatar
    Erkek

ben öğrenci adamım ayın sonunu pek getiremem ama 10 TL ateşledim sabah havale ile şuan hesapta. Umarım alınacak kadar para toplanır.

Tahribat'ın gelmiş geçmiş en güzel projesidir gurur duydum :)

Yigit tarafından 07/Ara/13 23:23 tarihinde düzenlenmiştir
Toplam Hit: 42268 Toplam Mesaj: 188