folder Tahribat.com Forumları
linefolder Tahribat.Com - Sosyal Etkinlikler
linefolder Yardım Yapacağız Tahribat, Toplan ! (Güncelleme Tarihi 21.12.2013) Toplanan 3188.13

Yardım Yapacağız Tahribat, Toplan ! (Güncelleme Tarihi 21.12.2013) Toplanan 3188.13

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mfatihbodur
    mfatihbodur's avatar
    Erkek
    telekom bunu yazdı
    Guzel olmus bu, musait zamanda bir seyler yollarim.

Birde okulun internet baglantisi var mi?
    Hani MEB internetsiz okul kalmadi vs. diyordu o yuzden sordum. Eger yoksa bireysel kullanim icin ucretli egitim sitelerinden birinin ders anlatim videolarini somurecegim (matematik), duzgun kategorize edip paylasabilirim.

Var Hocam Internet Konusunda problem yok okulda. Fazla mal göz çıkarmaz ama her türlü yardıma açığız :)

Yeryüzünün öğretmeni olmak için, gökyüzünün öğrencisi olmak gerekir. - Aliya İzzetbegoviç / mfatihbodur@tahribat.com
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    recobaba
    recobaba's avatar
    Erkek

Alınacak ürün/ürünler ve fiyatları belli mi ne kadara ihtiyaç var toplam da?

Batılı ülkelere oranla top, ipne ve homoseksüel sayısı daha az bir milletiz o yüzden biz daha delikanlıyız:)
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mfatihbodur
    mfatihbodur's avatar
    Erkek
    recobaba bunu yazdı

Alınacak ürün/ürünler ve fiyatları belli mi ne kadara ihtiyaç var toplam da?

Ürünlerin temin edileceği bir kaç fikir mutlaka vardır, ama toplanan yardıma göre marka model belirlenecektir. 

1 Adet Laptop, 1 Adet Projeksiyon.. 

Hesap No isim mevcut ilk Postta hocalar, rene yazmış;

Güçlühan Kuzyaka

mfatihbodur tarafından 07/Ara/13 12:59 tarihinde düzenlenmiştir

Yeryüzünün öğretmeni olmak için, gökyüzünün öğrencisi olmak gerekir. - Aliya İzzetbegoviç / mfatihbodur@tahribat.com
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    hatayi
    hatayi's avatar
    Erkek

Allah 1 kuruş dahi gönderecek olandan razı olsun. Allah Yar ve yardımcıları olsun.

Tarikat-ı Aliyyeyi Tahribadiyye
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    nickalti
    Lightsaber
    Lightsaber's avatar
    Erkek

işte budur, tahribat ruhu !çok güzel bir proje, elimden geldiğince destek olurum, kitap vs. yollayabilirim, arkadaşlarıma bile iletebilirim ..

İnsan; insan olsaydı,insan olmazdı..
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    u235
    u235's avatar
    Erkek

Çok güzel bir proje.

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    opensource2009
    opensource2009's avatar
    Erkek

Güzel proje. Projeksiyon fiyatları için genel bir mesaj yazarsan veya konu açarsan çok iyi olur reyiz.

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Zalimcocuq
    Zalimcocuq's avatar
    Erkek

Hocam elimde hiç kullanılmamış tahta ve uçlu kalem var gazete alan müşterilerin alamdığı için artan hediye kalemler sizin adresiniz yada okulun adresini PM atın kalemlerin hepsini kargolayıp yollıyım

Edit  saydım şuan 70 adet Kalem var kırmızı kalem,tahta kalem ve uçlu kalem

Zalimcocuq tarafından 07/Ara/13 14:19 tarihinde düzenlenmiştir

http://tahribat.com/Forum-Djarum-Geldi-191190/
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DrKill
    DrKill's avatar
    Erkek

07.12.2013 14:56 da havale geçtim hocam umarım gelmiştir. Açıklama: "DRKILL - TBT OKUL ICIN" diye...

Bu imzayı her gördüğünüzde 4gb kotanızın 0,00000358559191226959228515625 azalmaktadır. Bilerek ve istenerek bu imza yapılmıştır. Amaç kotanızı sömürmektir
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SerYolcu
    SerYolcu's avatar
    Erkek

16 Aralıkta az miktar bir şey havale gönderebilirim..

Eğer kampanyamız 16 Ocak a kadar sürerse, o tarihte de bir miktar havale yapabilirim..

Ondan çocuk olmamıştır (Kimsenin babası değildir). Kendisi de doğmamıştır (kimsenin çocuğu değildir). İhlas Suresi 3 üncü ayette bunlar yazar.
Toplam Hit: 42204 Toplam Mesaj: 188