Yardım Yapacağız Tahribat, Toplan ! (Güncelleme Tarihi 21.12.2013) Toplanan 3188.13
-
telekom bunu yazdıGuzel olmus bu, musait zamanda bir seyler yollarim.
Birde okulun internet baglantisi var mi?
Hani MEB internetsiz okul kalmadi vs. diyordu o yuzden sordum. Eger yoksa bireysel kullanim icin ucretli egitim sitelerinden birinin ders anlatim videolarini somurecegim (matematik), duzgun kategorize edip paylasabilirim.Var Hocam Internet Konusunda problem yok okulda. Fazla mal göz çıkarmaz ama her türlü yardıma açığız :)
-
Alınacak ürün/ürünler ve fiyatları belli mi ne kadara ihtiyaç var toplam da?
-
recobaba bunu yazdı
Alınacak ürün/ürünler ve fiyatları belli mi ne kadara ihtiyaç var toplam da?
Ürünlerin temin edileceği bir kaç fikir mutlaka vardır, ama toplanan yardıma göre marka model belirlenecektir.
1 Adet Laptop, 1 Adet Projeksiyon..
Hesap No isim mevcut ilk Postta hocalar, rene yazmış;
Güçlühan Kuzyaka
mfatihbodur tarafından 07/Ara/13 12:59 tarihinde düzenlenmiştir -
Allah 1 kuruş dahi gönderecek olandan razı olsun. Allah Yar ve yardımcıları olsun.
-
işte budur, tahribat ruhu !çok güzel bir proje, elimden geldiğince destek olurum, kitap vs. yollayabilirim, arkadaşlarıma bile iletebilirim ..
-
Çok güzel bir proje.
-
Güzel proje. Projeksiyon fiyatları için genel bir mesaj yazarsan veya konu açarsan çok iyi olur reyiz.
-
Hocam elimde hiç kullanılmamış tahta ve uçlu kalem var gazete alan müşterilerin alamdığı için artan hediye kalemler sizin adresiniz yada okulun adresini PM atın kalemlerin hepsini kargolayıp yollıyım
Zalimcocuq tarafından 07/Ara/13 14:19 tarihinde düzenlenmiştir
Edit saydım şuan 70 adet Kalem var kırmızı kalem,tahta kalem ve uçlu kalem -
07.12.2013 14:56 da havale geçtim hocam umarım gelmiştir. Açıklama: "DRKILL - TBT OKUL ICIN" diye...
-
16 Aralıkta az miktar bir şey havale gönderebilirim..
Eğer kampanyamız 16 Ocak a kadar sürerse, o tarihte de bir miktar havale yapabilirim..