Yaz Geldi - Counter Strike | Red Alert 2 | AOF 2 | COD 2-3 Turnuvaları Yapalım...
-
Arkadaşlar Yaz Geldi - Counter Strike | Red Alert 2 | AOF 2 | COD 2-3 Turnuvaları yapalım...
Bir serveri açalım ya da internetten herhangi bir servere katılalım ortak mücadeleler edelim, burada tartışalım ne dersiniz?
Yaz geldi ders yok fels yok biraz oyunlarda güreşelim ne dersiniz?
En çok RED ALERT 2 bilenleri bulmak istiyorum çok severim o oyunu. Diğerlerinde de bilen arkadaşlar varsa kapışalım hep birlikte...
Ne dersiniz? Yorumlarınızı bekliyorum
-
>>> Counter 1.5 TURNUVASI nı başlatıyorum arkadaşlar! <<<
Arkadaşlar bomboş 32 kişilik bir server buldum. Birinci turnuva COUNTER STRIKE 1.5 turnuvası. Daha sonra 1.6 oynamak isteyenlerle turnuvamız başlayacak..
katılacağınız server >>>>>> cs22.oyunsen.net
Saati belirleyelim artık!
Nasıl Katılacaksınız? SXE INJECTED 7.8 veya herhangi bir sürümü internetten ücretsiz indireceksiniz. CS'ye girmeden bu programın aktif olması gerekiyor. Oyuna girdiğinizde CONSOLE menüsüne tıklayıp aynen>>>> connect cs22.oyunsen.net yazacaksınız... Pat oyuna girdiniz
Kurallar = tahribattaki nickinizle oyuna katılınız ama başında TBT | olacak. ÖRN: ben >> TBT | FAYDALI
Duyuru = arkadaşlar malesef boş serverin yöneticisi tahribattan birisi değil yani istediğimiz bölümü açmak için 3 dakika geçmesi gerekiyor. 3 dakika geçtikten sonra konsolları indirip VOTEMAP şifresini yazarak bölüm oylaması başlatacağız. Bunu turnuva günü ayarlarız pekte önemli değil
Saati ayarlayalım arkadaşlar 1.5'e katılacak arkadaşlar hadi az kaldı turnuvaya...
-----------------------------------------------
RED ALERT OYNAMAK İSTEYENLER (YURİ VERSİYONU DEĞİLDİR NORMAL RED ALERT 2) =
SilenC3
ugur0
FAYDALI
gVeR
Sarper
kuytul
TheLastWar
xz
Yigit
geberlanxD
Tranceport
1011010
EWELANCHE
mc_rapier
---------------------------------------------------------------------
COUNTER OYNAMAK İSTEYENLER =
SilenC3
TekBuluT (CS 1.6)
FAYDALI
TheLastWar
Yigit
SeYFi25
DestinatioN
ats30
tolker
geberlanxD
Boyfromsmyrna
EWELANCHE
WooPeRHacK (CS 1.6)
mc_rapier (CS 1.6)
PyramiD
Razorback
CureShooT
Genki
Pc-ErrOr
RootB (CS 1.6)
1011010
cimbomlu_15 (CS 1.5 - CS 1.6
ats30 (CS 1,6
r10aldinho (CS 1,6)
JUSTICEtr (CS 1.5 - CS 1.6
itfaiyeciTBT
qaMbLer
DarkFall
----------------------------------------------------------------------
CALL OF DUTY SERİSİ OYNAMAK İSTEYENLER =
JohnD
EWELANCHE
FAYDALI
Sarper
TheLastWar
SeYFi25
HeroiquE
------------------------------------------------------------------------
NOT : ARKADAŞLAR organizasyon bitince counter oynamak isteyenleri iki gruba ayırırız CS 1.5 ve CS 1.6 diye ben şuan organizasyon yapıyorum elimizde bir liste olsunda sonra kararları veririz...
------------------------------------------------------------------------
-
COD2 ye hiç bir zaman hayır demem.
-
red alert 2 yi oynamayali nerdeyse 2 yil oldu yaf cok seferdim baya da iddaliydim o zmnlar tabi(= gecenlerde pc ye karsi oyniyim bi dedim brutal a yenildim amk(=
-
cod 5 olur
-
""
Ortalama Yaş: 27
""
yılın en iyi programı gibi bi yarışma yapsak (organik yazılım)
-
aof2 - red alert cod serileri hepsi uygundur turnuvalar olacağı aman konu güncellenirse daha sağlıklı olur
-
cs 1.5 oynayan kalmadı artık 1.6 olsun
-
Arkadaşlar şu olsun bu olsun demeyelim kesin bir karar alalım o oyuna girelim zaman belirleyip
-
Warcraft 3 TFT yapalim =), Footy olur, dota olur. Red alert fln olursada gelirim, ra3 daa mantikli.Hamachide ayarlamasi iskence bu red alert 2 nin falan solemedi demeyin.
-
gVeR bunu yazdı:
-----------------------------
Warcraft 3 TFT yapalim =), Footy olur, dota olur. Red alert fln olursada gelirim, ra3 daa mantikli.Hamachide ayarlamasi iskence bu red alert 2 nin falan solemedi demeyin.
-----------------------------Usta RA3 daha herkeste yok RA2 daha iyi.
Oylamamı yapsak her kafadan bir ses çıkıyor...