Yaz Geldi - Counter Strike | Red Alert 2 | AOF 2 | COD 2-3 Turnuvaları Yapalım...
-
bende istemediğiniz kadar 1.5 server var. Saat söyleyin 32 kişilik ayarlayım
-
ismimi 2kere yazmisn la ra2 ye (=
-
ugur0 bunu yazdı:
-----------------------------
ismimi 2kere yazmisn la ra2 ye (=
-----------------------------arkadaşlar 1.5 yada 1.6 diyin..cogu kısı 1.6 oynuyor suanda
-
Ya 1.5 oynanır mı? onayan kaldımı hala? :D CS 1.6 Rulz 1.5 olacaksa yokum.
-
Kafanız mı basmıyor yoksa marjinal olmaya mı çalışıyorsunuz ? Eleman diyor ki CS grupları 1.5 ve 1.6 ayrılacak.. Bizim de 1.6 serverımız var, ama 2 aydır kapanmasını bekliyoruz :) Para ödemiyoruz ama hala açık :)
Beni CS 1.5 ve 1.6'ya yaz hoca
SyspioniC bunu yazdı:
-----------------------------gVeR bunu yazdı:
Warcraft 3 TFT yapalim =), Footy olur, dota olur. Red alert fln olursada gelirim, ra3 daa mantikli.Hamachide ayarlamasi iskence bu red alert 2 nin falan solemedi demeyin.
yok hocam abartıyosun ra2 nin hamachiden ayarıyını. udp patch yapıcan ipx e gerek kalmıyobu arada Sven Co-op'u bilen varmı?
Hoca Sven Co-op sarmaz çok kişili :)
-
arkadaslar saati 11 gibi ayarlayın turnuvaları.. İşten 8:30 da çıkıyorum,bu saatten sonraya ayarlayın yoksa gelemem.
-
cimbomlu_15 bunu yazdı:
(....)
Hoca Sven Co-op sarmaz çok kişili :)
iyimisin hocam ? asıl cok kişili sarar sven co-cop. ben ve arkadaşım 2 kişi oynuyoz 1 saatte bi haritayı bitiremiyoz :D kaldıki binlerce harita var :|
-
hocalar isteyen gelsin ben 212.68.45.10 bu serverdayım 1.6 da. nickimde HolyOne :D muhaha
hadi gelin head atıyım size :D
-
Genki bunu yazdı:
bende istemediğiniz kadar 1.5 server var. Saat söyleyin 32 kişilik ayarlayım
-----------------------------genki siber densin demi sen ?
-
bende cs 1.6 bulup gelirim..