Yaz Geldi - Counter Strike | Red Alert 2 | AOF 2 | COD 2-3 Turnuvaları Yapalım...
-
FAYDALI bunu yazdı:
-----------------------------
Arkadaşlar, şunu da belirtmek isterim. Organizasyonu ben yapıyorum fakat bu oyunları nasıl oynayacağımız hakkında bir bilgim yok. Counter'in SXE İNJECTED programı ile bağlanıldığını biliyorum sadece ama RED ALERT yada CALL OF DUTY oyunlarının hangi oyunlara ya da yazılımlara ihtiyacı olduğunu bilen arkadaşlar varsa ayrıntılı bir şekilde anlatsınlar. Kesin bir yükleme ile oyunlara bağlanalım....
la dengesiz hamachi ile tabiki de. googleden az araştır saatlerce pc basındasın :) msn e gel konusak az... -
DestinatioN bunu yazdı:
ugur0 bunu yazdı:
-----------------------------DestinatioN bunu yazdı:
CS 1.6 server açın bişi yapın oynayalım ne zamandır kasmıyorum..
-----------------------------bah olum alirim silahini elinden(=
uğurum senin hesap yenilen pehliven olmuş bul bi server 1.6 teke tek kapışalım :D
-----------------------------..l.. xD la inanirmisin cd yi kaybettim oyun yoq(=
-
cod: waw (5) - warcraft 3: tft
her türlü olur.
-
Red Alert 2 hocam :) counter Strike de bu ikisini 8-9 senedır oynuorm :) Red Alert 2 de en son 8 brutalı yendım hocam daha ıysı yok zaten maksimum sevıyedeyım :P
-
Ben oraya CS mi yazdıydım :|
-
Arkadaşlar
Ben gerekli organizasyonu yapıyorum. Biriside tarihi zamanı belirlerse, nasıl oynanacağını belirlerse oynarız ben anlamıyorum çünki
Fakat yine turnuvalardan gündeme gelirse ben bu listedeki kişilere tek tek ulaşıp oyuna davet edeceğim...
-
FAYDALI bunu yazdı:
-----------------------------Arkadaşlar
Ben gerekli organizasyonu yapıyorum. Biriside tarihi zamanı belirlerse, nasıl oynanacağını belirlerse oynarız ben anlamıyorum çünki
Fakat yine turnuvalardan gündeme gelirse ben bu listedeki kişilere tek tek ulaşıp oyuna davet edeceğim...
-----------------------------ben cs mi oynicam :|
-
HeadBanger bunu yazdı:
-----------------------------FAYDALI bunu yazdı:
-----------------------------Arkadaşlar
-----------------------------ben cs mi oynicam :|
-----------------------------Tamam arkadaş hangisini istiyosan tam söyle oraya yazalım
CS istemiyorsan bi ara silelim
-
silersen sevinirim emmi :F
-
Arkadaşlar CS VE RA2 de oynarım ben benide yazın oralara ama ilk önce indirmem lazım onları. :D