Yeni Tahribat.Com V10

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Meczup
    1049
    1049's avatar
    Homo

Vay ciddiye alınmaz demiştim ama yapılmış hakkaten :D http://www.tahribat.com/UserMap fikir babası olduğumdan ötürü tebrikleri itinayla kabul edebilirim :P Bir de hızlı cevap gibin bir şey olur mu şeyh? Tadından yenmez sanki öyle olsa. 

Edit: imza gitmiş site bir tuhaf olmuş. tasarım da öhh işte :D Eskisi on numara 5 yıldız idi.

Edit2: mesaj attığımız konular için mevcutta bulunan mesajlarım linki tamamen gitmiş ya da ben bulamadım. 

Konu altında ve üstünde konuyla alakalı bütün sayfaları gösteriyor olması iyi de şuanki gibi ya da http://www.tahribat.com/Forum/Forum-Agar-Io-Oyunu-Ana-Konu-206247/ buradaki gibi bir konuya girdiğimizde oradaki sayıları saymaya kalkıyoruz sanki bir süre sonra. Saymasak bile manaen zarar veriyor sanki. Onu şu şekilde değişsek daha iyi sanki  İlk - Önceki [Şuanki Sayfa] Sonraki - Son.

Hatta şuanki sayfa yazan yerde text boxt olur gitmek istediğimiz sayfa numarasını yazdığımızda oraya gideriz. Daha fonksiyonel olur sanki. Hatta mouse ile üzerine gelmedikçe yeterince belirgin olmasın. Böylece gereksiz yere gözü meşgul etmez zannedersem.

Edit3: Silinik konular konularım linkinde görülebiliyor içeriğine erişilemese de.Bu tamamen kalkacak mı yoksa sadece adminler ve konu sahibi mi görecek silinen konu ve içeriğini?

1049 tarafından 07/Haz/15 04:03 tarihinde düzenlenmiştir

dudaklarına değen yağmur bir parça rujundan çalar. dudaklarına değen yağmur bile, bir parça rujundan çalar. benim değemediğim o dudaklarına değen yağmur, bir parça rujundan çalar. // bi gün buralarda yeni bir ağaç yeşerecek ve biz gölgesinde mürekkepler tüketeceğiz //
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Th3Ultra
    Th3Ultra's avatar
    Erkek

Saygılar şeyhim :( 

Amacımız; zengin olmak. Zengin görünmek değil.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    stringcompare
    stringcompare's avatar
    Erkek

ana sayfa oldukça fazla eleştiri almış sebebi ise herkesin farklı alışkanlıkları var. Eğer div'ler sürükle bırak ile taşınabilir (son konuların en üste taşınması vb.) ve kullanıcı bilgisi olarak saklanırsa (her giriş yaptığında yeniden düzenlemeye gerek kalmaksızın) bu durum herkesi memnun edebilir. Tasarımdaki div, table vb headerlar çok kötü taşmış durumda düzeltilmeli. Başlığın başlık olduğu body nin body olduğu daha belirgin hale getirilebilir. Son olarak daha basit bir arayüz olmalı :). hayırlı olsun.

Edit: son konular listesinde tek mesajlı konularda yazan kısmı [N/A] olarak görünüyor düzeltilmeli ayrıca oradaki iconlar çok kötü. Bir de şu an farkettim bölümlerde tahribat forum yok.

stringcompare tarafından 07/Haz/15 04:46 tarihinde düzenlenmiştir
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Meczup
    1049
    1049's avatar
    Homo

Vay anasını attığım mesajın düzenlenme hakkı ne çabuk alınmış elimden 

Neyse şunu da ekleyeyim dedim. Takip ettiğimiz, daha önce incelediğimiz bir konuya gelen en son mesajı görebilmek için önce konu linkine tıklıyor ilk sayfayı görüntülüyoruz. Sonrasında yukardaki ya da aşağıdaki Son ibaresine tıklayıp son sayfaya ilerliyor ve en son mesajı öyle görüntülüyoruz. En iyi gününde ortalama bir müridin ortalama 2 saniyesini çalıyor bu yöntem. Günde 10 konunun son mesajına göz gezdirmek isteyen birisi bunun için ortalama 20 saniye vakit harcarken göze her ne kadar zararsız görünse de bir ayda ortalama 10 dakikalık vakit kaybı oluşturuyor. Bu yüzden konu listelenirken ekstra bir buton yardımıyla en son yoruma ya da sayfaya gidebilirsek daha kullanışlı olabilir gibi.

Not: Ortalama sayfa yüklenme hızı + mouse sürükleme + tıklama + sayfa yüklenme hızı + sayfa kaydırmayı baz alaraktan 2 saniyelik absürt bir rakam buldum ancak arada benim gibi dalıp daha önce okuduğu satırları okuyan insanlar da elbette var. Bu gibi müritlerde oluşan aylık vakit kaybının ortalama 30 dakika civarında olduğu kanısındayım. Bence dikkate değer bir süre.

Edit: Bir de bu dakika hesabını günlük 10 konu üzerinden yaptık. Biliyoruz ki çoğu mürit günde 10 konudan daha fazla konu inceliyor ya da herhangi bir bildirim sistemi olmadığından aynı konuya günde onlarca defa bakabiliyor. Bu ciddi vakit kaybının önüne geçilmesi dileğiyle.

1049 tarafından 07/Haz/15 04:45 tarihinde düzenlenmiştir

dudaklarına değen yağmur bir parça rujundan çalar. dudaklarına değen yağmur bile, bir parça rujundan çalar. benim değemediğim o dudaklarına değen yağmur, bir parça rujundan çalar. // bi gün buralarda yeni bir ağaç yeşerecek ve biz gölgesinde mürekkepler tüketeceğiz //
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    anubisx
    anubisx's avatar
    Erkek

Soyle sade bisiler olsa...

http://yigitdemirag.com
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    stringcompare
    stringcompare's avatar
    Erkek

Şöyle bir sadeliği arıyoruz. :)

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    koray
    koray's avatar
    Erkek

Hep sade de olmuyor =)) şu bazı sayfalarda iconlar görünmüyor sorun operadan mı kaynaklanıyor yoksa siteden mi 

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    yunusdogan
    yunusdogan's avatar
    Erkek

eski tasarımda sayfada gösterilen mesaj sayısı diye bişi vardı.. ya ben şimdi bunu göremedim :(
    eskiden siteye her girişte bi kere yapıyorduk ona bile uyuz olurken şimdi ise onu bile yoketmişin şeyh.. :/

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    renegadealien
    renegadealien's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası Savaş Madalyası Başarı Madalyası Üstün Hizmet Madalyası Developer Madalyası
    Erkek

Beyler bayanlar, 

Adamın iki eli iki kolu var, istekleriniz zaman içerisinde uygulanacaktır.

Tasarım mevzusunda ise, temalı altyapıya geçilecek, müritler tarafından yapılan güzel bir tema sisteme eklenecektir.

Eksiklik ve güncellemelerin hepsini not alıyoruz zaten.

10.05.2013 tarihli google arama sonucu : Aradığınız - "herşeyin hayırlısı rampanın bayırlısı" - ile ilgili hiçbir arama sonucu mevcut değil. Kendi özlü sözümdür, kaynak belirterek kullanınız.
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SpoofU
    SpoofU's avatar
    Erkek

Ana sayfa çok beyaz olmuş. TBT ye daha koyu renkler yakışıyor. Ayrıca ben de sadelikten yanayım.

SpoofU tarafından 07/Haz/15 10:22 tarihinde düzenlenmiştir

Sevmem yazmayı, okumayı sevdiğim kadar.
Toplam Hit: 89013 Toplam Mesaj: 573
tbtv10 tahribatv10