Yeni Tahribat.Com V10
-
Hayırlı olsun daha gelişecektir ancak şu uyuz navbar yerleşiminden hala kurtulamadık. Daha önce söylediğim gibi aktif konular aşağıda kalmış ve hala aktif konularda direk son mesaja git linki eklenmemiş. Çok eksik var. Sırf aspxe geçmek için bunca seneyi heba etmemek gerekirdi gayet asp üzerine şu yapılanların daha da kralı yapılabilirdi.
-
Tarikata hayırlı olsun
-
seyh, bu dokümanları ortada bırakmasan olmuyor mu ya ? sahsen beni en cok rahatsız eden o oldu, alısmısız konuları girer girmez görmeye, simdi sayfayı asagıya cekiyoruz, he zor bir olay mı hayır degil ama tuhaf geldi.
gerci üstteki bildirim seysi gecici olarak orada duruyor, onu ortadan kaldırınca bu problem de bir nebze giderilmis olur sanıyorum.
Andrei tarafından 05/Haz/15 23:18 tarihinde düzenlenmiştir -
usermap iyi olmuş yalnız
-
-
Feedback:
[+] Tasarım fazla karmaşık geldi, daha sade olabilir. Ama galiba beta süreci gibi bir durumda zaten, dolayısıyla çok daha iyi olacağını düşünüyorum.
[+] Dökümanlar üstte çok yer kaplıyor, aylarca yenisi eklenmeyen şeyleri, siteye her girişte görmek ve her seferinde 1 sayfa aşağı inmek pek etkili bir çözüm gibi durmuyor.
Daha yeni giriş yaptım ve henüz hiçbir şeyi incelemedim, sadece ilk açılışta gözüme bunlar çarptı. Ayrıca şeyhe emekleri için teşekkürler :P
Edit:
[+] Profilde 2 tane "profil görüntülenme" sayacı var.
pcdoktor636 tarafından 05/Haz/15 23:28 tarihinde düzenlenmiştir -
mkyb bunu yazdı
Beyaz kısımlar gözü rahatsız ediyor.
doğru artı beğen butonu yok
artı adamsın =)
-
çok hoş olmuş
-
Beyler şimdi ilk gelen yorumlara göre bişey yapmıyorum. bi 10 gün fln böyle dursun ondan sonra en çok gelen şikayet sırasına göre hepsini elden geçiricem merak etmeyin. Şu ana kadar en çok söylenenler beyaz rahatsız ediyor. Sitenin çoğu yerinde beyaz arkaplan güzel bence ama forum sayfalarında biraz göz yoruyor gerçekten. bunun sebebi fontun küçüklüğü de olabilir. Biraz kullanılsın grafik tasarım bölümünde danışıcam zaten
-
Holy hiç ummuyordum yeni birşey yapacağını ama yapmışsın. Tebrik ederim. O kadar laf söyledim bi poh yapmazsın üşengeçsin diye. Lafımı yutturdun sonunda. :D
Ama sevindim. Şimdi gördüm siteyi bakalım ne tür özellikleri var bi keşfedelim. Yalnız tasarımdaki renk kalabalığı adamın gözünü yoruyor söyleyeyim.