Yeni Tahribat.Com V10
-
profil düzenlemesinde eğitim durumunu seçiyorum,
eğitim durumunu seçtiren selectmenu bir türlü kapanmıyor.
Browserim Firefox
-
Peki hocam açtığımız konulara gelenler de siteye getirdiği ziyaretçi alanında sayılsa hoş olmaz mı :)
-
Başlık bulunamadı
207513 ID'li bir başlık bulunamadı
Bu konu sonradan silinmiş olabilir
Kurallarımıza aykırı olduğu için bir yetkili tarafından silinmiş olabilir
Belki de hiç varolmamıştır.
Yukarıdakinin yerine direk aşağıdaki gibi olsa daha kullanışlı olur:
Başlık bulunamadı
207513 ID'li bir başlık bulunamadı
Konusu silinen mağdur Konu İçerik Bilgi Tarih angels_demos Davutoğlu istifa etti
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Başbakan Ahmet Davutoğlu ta... More anormal birşey yok 4 dakika 16 saniye önce -
SerYolcu bunu yazdı
profil düzenlemesinde eğitim durumunu seçiyorum,
eğitim durumunu seçtiren selectmenu bir türlü kapanmıyor.
Browserim Firefox
geçici bir sorun varmış, düzeltildi
-
-
vay anasını konu kilitle nedir? moderatör oldum sandım bir an :D
bu haklar kaç dk sonra alınıyor elimizden?
Bu arada konu başlığı için etiket sistemi gelse ve çözüm odaklı konularda etiket sistemi sayesinde çözüldü, cevap bulunamadı, cevap aranıyor diye etiketleyebilsek ve çözüldü diye işaretlediğimiz konular otomatik kilitlense foruma değişik bir hava gelir sanki.
edit2: holyone hocam haberler ve dökümanlardaki oy şeysi hakkında mail atmıştım da heralde maili görmedin buradan da yazayım. İletişim kutusunu engelleyince seri bir şekilde oy verilebilir hale geliyor haberlerde ve dökümanlarda
edit3: 339x68 px çözünürlüğe sahip resim attım ne kadar büyük çıkmış o öyle. 2 katı olaraktan gösteriyor.
edit4: bir konuya her baktığımızda konu tekrar tekrar hit alıyor. önceki scriptte de böyleydi. böyle göstermese keşke. bir kullanıcı birden fazla defa görüntülediğinde her seferinde değil de yalnızca bir kere sayılsa daha iyi gibi. yapacak adm var mıdır bilmiyorum da sırf konu hitini yükseltmek için F5 e abanılabilir ya da script yardımıyla otomatik sayfa yenilemesi yaptırılabilir arka planda.
-
Site içi mesajlaşma "gönderilen mesajlar" "gelen mesajlar" olmak yerine artık çok yerde kullanılan ikili dialog olarak olsa çok zor mu olur?
-
holü şu ana sayfadaki aktif konular bölümünü ajax bişey yap hocam, yeni konu geldimi, var olan konuya cevap geldi mi, gibi şeyler için sürekli eli f5 te gözü ekranda bir kuşak eridi bitti bir sonraki nesil için durum farklı olsun hiç değilse.
Ha bu arada insan ötesi çok acayip bir windows phone uygulaması bekliyorum ben senden tahribat için.
-
whoobay bunu yazdı
Site içi mesajlaşma "gönderilen mesajlar" "gelen mesajlar" olmak yerine artık çok yerde kullanılan ikili dialog olarak olsa çok zor mu olur?
Aynen bu konuda dh'nin mesajlasma sistemi gercekten cok guzel. Ayrica seyh mesaj ve konuya cevap alinti gibi seylere bir bildirim getirecektir diye dusunuyorum su an icin heyecan yaratiyor :/
-
Ayrıca mesaj vs geldiğinde nickimiz kızartılacak mı? Mesajları kaçırıyorum.