Yerde Bulduğum Flash Disc Ve İçindekiler!
-
HannibALgan bunu yazdı:
-----------------------------Bulduğum flash disci dün itibarı ile kopyalayarak Özel Yetkili Cumhuriyet Savcısına, İzmir Jandarma Komutanlığına teslim etmiş bulunmaktayım.Biraz buralardan uzakllaşmak ve kafamı dinlemek istiyorum.Fikirleriniz için teşekkürler.
Saygılarımla
-----------------------------
hadi canım -
La hala inanıonuzmu :)
Konuyu geyiğe açmış adam...
-
HannibALgan bunu yazdı:
-----------------------------Külliyen Yalan Bence
-
hannibalgan tanıdığım kadarıyla yalan söyleyecek bir insan değil, ayrıca neden böyle birşey yapsınki?
bu arada konu geyiğe açılmamıştı, müridlerin laubali cevaplarından dolayı taşınmış sanırım.
-
burda paylaş
-
inanmadım pekkk
-
banakomaonako bunu yazdı:
inanmadım pekkk
-----------------------------seni inandırmak için açmıştı, tüh bak üzüldü şimdi..
-
Sessiz kalmayı tercih ediyordum ama arkamdan edilen lafların üzerine 2 çift laf söyleme ve cevap hakkım doğmuştur!
1)Bazıları olayın gerçek olup olmadığını sorup duruyor, kimseye inandırmak gibi bir zorunluluğum yok.
2)Bazı sivri akıllılar pm yoluyla atıp tuttular.Bazıları o kadar ileri gitti ki kendini MİT'de görevli olarak tanıttı ve ''bana ver ilgilenelim'' dedi.Barı yalan söyleyeceksin profilinde ki yaş bölümünü düzelt de 16 olarak kalmasın!
3)Bir arkadaş da ''bu olay düzmece aklınca sitede ki cemaat yanlılarını fişliyor'' dedi.Kişi işi kendinden bilirmiş.Ben sitede ''Atatürkçü,Laiklik yanlısı ve AntiFetullahçıların'' fişlendiği yönünde bilgiler alıyordum.Şimdi o arkadaşa diyorum ki;Listenin başına beni eklemezsen NAMERTSİN!...
4)Toplasan 2-3 kişi olan bir güruhda sürekli PAYLAŞ diye avazları çıktığı kadar diretti.En başta eğer paylaşacak olsam önce rapidshare'e yükler sonrada linkini atardım.Yalnız bu güruh şunu düşünmekden aciz olduklarını unutmaktadırlar.Ergenekon diye geçen davada sitenin adı geçtiği için aylarca kapatıldı.Türk Ceza Kanunu'na göre kişişsel bilgilerin 3 kişilerce paylaşılması suç teşkil eder.Diyelim ki paylaştım.Ben suçlu olacağım.İndirenler ve bu işleme izin verdiği için sitede suçlu durumda olacaktı...
5)Beni gerek yakinen gerek gıyabında tanıyan ve desteklerini esirgemeyen müritlerimize teşekkürü bir borç biliyorum.
6)Hala merak edenler için söylüyorum.İlgili makamlarca soruşturma devam etmektedir.
7)Bu konuda kendimi savunmak için yazdığım tek ve son mesaj olacağı için modlar veya yöneticiler tarafından konunun kilitlenmesini rica ediyorum...
Saygılarımla