Yerde Bulduğum Flash Disc Ve İçindekiler!
-
az tirajlı bi gazeteye ver tiraji artsın
sevinsin garibanlar
-
Polise verme :) Biçimlendirir kendileri kullanılır:D
Sağlam bi savcıya ver Cemaatci olmayan
veya Para lazım paraaa :) bi gazeteye sat gitsin :D:D -
HannibALgan bunu yazdı:
-----------------------------Aslında Cumhuriyet Savcısına göndermeyi düşünmüştüm ama adına Ergenekon denen davayı yürütenlerinde Cumhuriyet savcısı olduğunu anımsayıp vazgeçtim... Polise götürsem flashı benden alır birde beni suçlarlar sonrada sahibine götürüp ''abiler dikkaet edin yahu'' derler... Askeri savcılığa göndersem onların görev ve yetkilerinin dışında diye biliyorum... her yönü boklu deynek a.q!
-----------------------------Haber Merkezlerine Vermemelisin, Gladyo benzeri oluşumlar Ülkede biraz daha karışıklık istiyorlar, Ülke yeterince karışmış, Bari biz Karıştırmayalım mantığı ile, Götür Ver Cumhuriyet Savcısına, Cumhuriyet Savcısı Olayı, Haber Manşetlere Taşırmaz merak etme. Belkide Çok Önemli Bir Oluşumla ilgilidir o Belgeler, Sen başlamadan Bitirmiş olan Kişide olabilirsin....
Kendini Deşifre edecek tavır ve tutumlardan vzgeçmelisin. Dikkatli ol... Cumhuriyet Savcısı Ergenekonu Yargılıyor diyede Bok atma. Cumhuriyet savcısı ihanet etmez, İhanet edenleri Araştırır Görevi işi bu...
-
Abi yeter ki ve bana yarın manşette görmezseniz ben de ne isterseniz o olayım :|
-
polise verme sakın (:
Mit'e, Başbakanlığa ve Genelkurmay'a ayrı ayrı postala :D
-
Hoca bu kadar insanı meraklandırma ya burda paylaş yada tırsıyorsan ver ben paylaşayım burdan yada kargoyla bana yolla o belleği ver de biraz eğlenelim
-
Kesinlikle genelkurmay başta olmak üzere üstdüzey makamlara postala (: Bu iş o kadar kolay bi iş değil.
-
Ne zoru ne genel kurmayı hacı burda paylaş
-
altı üstü 2 satırlık yazı bulmuş bu kadar abartıyo gibi geldi bana. yeni oluşum fln gladyo benzeri gruplarmış fazla amerikan sineması filmleri izlemişsiniz. öyle bişi olsa bu tür bilgiler flash disktemi taşınır.
-
konunun içeriğini okumak için sabırsızlıkla bekliyorum. kesinlikle gülmekomasına gireceğime eminim.