Yerde Bulduğum Flash Disc Ve İçindekiler!
-
DeepiMpaCt bunu yazdı:
-----------------------------
G.. ünüzden element uydurmayın bence.
-----------------------------1.ve 2.ordu komutanlarının özel verileri ve yapılan toplantılarla ilgili yazılar bulunan bir flash disc :) istihbarat alınan bir olay ve bunun bulunması götten uydurma olamaz bence..
-
Kardeşim ya bu işi ergenekon planladı.eğer böyleyse bunun habere çıkması lazım birkaç gün içinde.Yada sen uyduruyorsun.Eğer gerçekse bu olay polis e götürmek vatandaşlık görevindir.Eğer bunu da yapmıyorsan sorun sende ? Hayal dünyasında yaşıyorsun galiba.. :D
-
ats30 bunu yazdı:
-----------------------------
Kardeşim ya bu işi ergenekon planladı.eğer böyleyse bunun habere çıkması lazım birkaç gün içinde.Yada sen uyduruyorsun.Eğer gerçekse bu olay polis e götürmek vatandaşlık görevindir.Eğer bunu da yapmıyorsan sorun sende ? Hayal dünyasında yaşıyorsun galiba.. :D
-----------------------------polis böyle bir olayı açığa cıkarmaz korkar bakınız Ergenekon..
-
stolz bunu yazdı:
-----------------------------yalnizturk bunu yazdı:
-----------------------------onu bana içindekilerle 100 liraya satarmısın hoca
-----------------------------yok artık :D ciddi misin?
-----------------------------tabi ciddiyim dediği nitelikteki belgeye ihtiyacım var zaten
-
adamlar çok özel bişeyi kaybettilerse o flash ı fellik fellik arıyolardır. Seni mutlaka ama mutlaka bulurlar çünkü
etraftakilere sormuşsun kaybeden var mı diye onlarda seni gösterir bulurlar :)) sen en iyisi bi kopyasını başka bi flasha
kydet ve sakla bi hafta bekle bişe olmazsa zaten sorun yok.ama eğer gelip seni bulup flashı elinden alırlarsa gider
diğer flashı Cumhuriyet savcılıına verirsin. bence :D
-
Ben şu an inceliyorum beyler.
Gerçekten çok tuhaf-entersan bilgiler var.
Azım açık kaldı resmen.
-
livane bunu yazdı:
-----------------------------adamlar çok özel bişeyi kaybettilerse o flash ı fellik fellik arıyolardır. Seni mutlaka ama mutlaka bulurlar çünkü
etraftakilere sormuşsun kaybeden var mı diye onlarda seni gösterir bulurlar :)) sen en iyisi bi kopyasını başka bi flasha
kydet ve sakla bi hafta bekle bişe olmazsa zaten sorun yok.ama eğer gelip seni bulup flashı elinden alırlarsa gider
diğer flashı Cumhuriyet savcılıına verirsin. bence :D
-----------------------------aynı marka aynı model flash belleğe kopyalasın plastik kasa kısımlarını değiştirsin anlaşılmaz, tırsıtmayın elemanı.
-
YaSevYaTerkEt bunu yazdı:
-----------------------------Ben şu an inceliyorum beyler.
Gerçekten çok tuhaf-entersan bilgiler var.
Azım açık kaldı resmen.
-----------------------------Ugh Sen Şu an İnceliyormusun..? Ciddimisin.
Neler Var Özetle yazsana sana zahmet...
-
et YaSevYaTerkEt
ufak atta id si 35 binden yüksek mürid , mürideler ve müritcanlar yesin ;) güldürme adamı
-
narkozMRT bunu yazdı:
-----------------------------et YaSevYaTerkEt
ufak atta id si 35 binden yüksek mürid , mürideler ve müritcanlar yesin ;) güldürme adamı
-----------------------------Hacı bak içinde Senin İZMİRLİ değil de, aslen ÇORUM'lu olduğun yazıyor :)