Atatürk Büstüne Teröristbaşının Posterini Yapıştırdılar
-
yarım saattir nası bi küfür etsem diye düşünüyorum ama ne desem boş maglesef...
-
gokcan bunu yazdı:
-----------------------------
BosphorusPasha bunu yazdı:
-----------------------------salladım, Kafamdan uydurdum hocam,
bir de bak Zaman gazetesi ne diyor:
http://www.zaman.com.tr/haber.do?haberno=1031466&title=anayasa-degisikligi-yururluge-girdi-yargida-demokratik-secim-sureci-basladi
-----------------------------burda çoğunlukla anayasa ve hsyk üyelerinden abhsediliyor, demekki benim bildiğim yanlış mış bazı kesimi yürürlüğe grmiş,
-
gokcan bunu yazdı:
-----------------------------salladım, Kafamdan uydurdum hocam,
bir de bak Zaman gazetesi ne diyor:
http://www.zaman.com.tr/haber.do?haberno=1031466&title=anayasa-degisikligi-yururluge-girdi-yargida-demokratik-secim-sureci-basladi
-----------------------------burda çoğunlukla anayasa ve hsyk üyelerinden abhsediliyor, demekki benim bildiğim yanlış mış bazı kesimi yürürlüğe grmiş,
Eğer birşey Resmi gazateye çıkarsa bilki o artık yürürlüktedir.Kısmı,belli noktaları yoktur bu işin.Yani sahip olduğun o bilgi komple yanlış.
Ama önemli değil bilmemek değil öğrenmemek ayıp derler ya bu sayede öğrenmiş oldun.Başka yerde biri sana böyle birşey söylerse gönül rahatlığı ile karşı çıkabilirsin.Sağlıcakla kal. -
bugun de şans eseri bunların taksimdeki eylemine denk geldim. içim acıdı. poliste kedi gibi izliyodu. orda ben eylem yapsam copu götüme sokarlar. alayı şerefsiz.
-
aLcoLiq bunu yazdı:
-----------------------------yarım saattir nası bi küfür etsem diye düşünüyorum ama ne desem boş maglesef...
vatandaş olarak elimizden bir şey gelmiyor, bu oç pkklı, bdpli ve destekçi kürtlerin hepsinin aq.
zumsuk sonuna kadar haklısın ama artık küçük çözümlerle kurtuluş gözükmüyor ! -
ultrAsker bunu yazdı:
bugun de şans eseri bunların taksimdeki eylemine denk geldim. içim acıdı. poliste kedi gibi izliyodu. orda ben eylem yapsam copu götüme sokarlar. alayı şerefsiz.
-----------------------------Hocam onların devlete bir zararı yok ki birşey yapsınlar.
1 Mayısta eylem yapan işçi
Devleti protesto eden üniversiteliler
Sınavda olan kopya ya karşı olanlar
İthal öğretmene ve atamaların olmamasına karşı çıkan Öğretmenler
Şehit aileleri
Maden ocaklarında evinin reisleri ölen bireyler vs vs vs.
Asıl suçlu bunlardır.Ne haddine bunların sorgulamak.Halkmı ki bunlar sorgulasın.
Ama Sayın Abdullah Öcalan'ı savunan, TRT de programda Sayın denilmesine izin veren programcı ve bunu söyleyen kişiler onur madalyasına hak kazanmış insanlardır. -
banlanmayı göze alıyorum...
oraya o posteri asan kişilerin;
o türk bayrağını indirenin;
o partiye oy verenin taa analarını sikeyim. alenen devletin bütünlüğüne kasıt var yaa. ya ne demek türk bayrağını indirmek. orospu çocuğu bunlar amk. bizim vatandaşımız olamaz bunlar.
anasını siktiğimin yerinde başka bi ülkede bayrağımızı indiremezler. öyle bişey olsa savaş sebebi olur yaa. kendi topraklarımızda adamlar neler yapıyor. ve kimse çıkıp bişey demiyor.bide üzerine o parti olacak piçler destekliyorlar. allah belalarını versin yaa. saddam gibi kaddafi gibi bi diktatör gelsede başa haritadan silse bu piçleri.
be O PARTİYE İNANAN salak aptal kürtler. asırlardır kandırılıyorsunuz. hala aynısınız. bi bok bildiğiniz yok. farkında değil misiniz özerklik olunca bi tarafınızı belleyecekler sizin. şuan sizden vergi alınmıyo. elektrik su parası yok. bunlar özerklik yapınca çatır çatır sikecekler sizi farkında değisiniz...
ohh be. bu durumlar dahada ilerlerse;
bi müdahele olağan üstü hal askerliğe çağırılma filan olursa gönüllü olarak en başta gitmezsem ne olayım. zaten bixi ciyim. o mermilerin tekini bile ziyan etmem...
-
ajan1111 e
Banlanman sorun değilde hocam ergenekondan içeri girersin diye korkarım. -
Obayrağı indirmeye kimsenin gücü yetmez. Ama gel görki ne hallere düştük.
-
gokcan bunu yazdı:
ajan1111 e
Banlanman sorun değilde hocam ergenekondan içeri girersin diye korkarım.
-----------------------------hiç bişey ollmaz. geçmişim belli. askerliğimi batmanda terörist kovalayarak yapmışım.
bu kadar korkmayın yaa. çıkın sesinizi yükseltin. bu adamlar böyle bişey yapacak kadar cüret ediyorlarda biz bişey diyemeyecek miyiz. bu vatan benim. benim vatanımda böyle bişey yapmaya hakları yok...