Atatürk Büstüne Teröristbaşının Posterini Yapıştırdılar
-
...
-
Ekerci bunu yazdı:
-----------------------------
hakkatten aradaş gzl demiş.bayrağımızı indirmeye calısan yunanı vurabiliyoruzda içimizdekini neden vuramıyoruz.içimizdekinin o yunandan farkı ne ?
bravo evetçiler..evet dediniz nooldu ? kimi yargılayabildiniz ? darbecilere nooldu ? göremediniz mi bu evetin aldatmaca oldugunu ? hak ediyoruz gercekten.ülkenin yüzde 80 i aptal olursa herşey hak bize..
-----------------------------Boşuna konuşuyoruz bizim millet alışmı artık Kardeşim bu kadar fakir bu kadar işsiz bu kadar yoksul olursa bir millete bunları kimse iktidardan alamaz.
beyler bu vatan size neyledi.
http://www.youtube.com/watch?v=r9jewQXHcOg
-
cordelian bunu yazdı:
-----------------------------ben de sana diyorum ki ortada ülkücülükle ilgili birşey yokken laf atman neden?
-
zumsuk bunu yazdı:
-----------------------------
yok arkadaş hazmedemiyorum ya, giricem şimdi çıkıp burdaki pkklılara kimlerin olduğunuda biliyorum.
Şerefsiz herifler.Hukuk'un üstünlüğümüş.Nerde lan hukuk, nerde üstünlük ? Darbeciler yargılancakmış.Sen önce namusun dediğin bayrağına sahip çık.Götün gitti hukuk üstünlüğü şeriat diyorsun.
O evetle dolu olan oy sandıkları götünüze sokun.
-----------------------------Bu ve buna benzer yorum yapanlar. Kimin iktidarda olduğu muhim değil arkadaşlar. Herşeyi devletten beklememek gerek.Madem öyle atiyosunuz, gidin sıkın pkklılara sonunda ölümde dahi olsa hepsinin yeri yurduda belli yani, yakın çevrenizde dahi vardır ama niye sıkamıyosunuz? Senin hayatın Türk bayrağından dahamı değerli?Türk bayrağı daha değerli diyosun ama bi bok yapamıyosun? Yani öldürcem kescem diye bol keseden kuru sıkı atmaya, burda nara basmaya gerek yok.Zumsuk sözüm şahsına değil yanlış anlama fakat Bu şekilde atan arkadaşlar doğrusu hala gerikafalılıktan kurtulamamış mantıksız beyinler.. Madem hepimiz Türk Evladıyız kuru sıkı atmadan konuşağız. Teknolojimizle, Kültürümüzle, Eğitimimizle, kendini bizlerden üstün sanan devletleri kanla değil, Zeki beynimizle Altedeceğiz, bunu ülkemizdeki herkes bi anlayabilse..
-
bu ülke bitmiştir arkadaşlar sonumuz hayırlı olsun bu ülkeyi bu hale getirenlerin ta anasını...
-
Kendini çok aydın zanneden kesim,solculukla bölücülüğü ayıramadığı sürece bu olaylar artarak devam eder.Sezgin tanrıkulu kimdir nedir bir inceleyin.Bulduğu her fırsatta ülkücülere sövmeyi iyi bilen kesim bu olaylara sessiz kalan ülkücülere laf söyleyince gerçekten gülüyorum,ülkücüler artık sokaklarda olmayacak tepki göstermek isteyen,cesareti olan arkadaşlar toplansın göstersin tepkisini,hrant dink için 10 bin kişi toplanabiliyorsa,bu durum için çok daha fazlasının toplanması lazım.
-
flassy bunu yazdı:
-----------------------------
Kendini çok aydın zanneden kesim,solculukla bölücülüğü ayıramadığı sürece bu olaylar artarak devam eder.Sezgin tanrıkulu kimdir nedir bir inceleyin.Bulduğu her fırsatta ülkücülere sövmeyi iyi bilen kesim bu olaylara sessiz kalan ülkücülere laf söyleyince gerçekten gülüyorum,ülkücüler artık sokaklarda olmayacak tepki göstermek isteyen,cesareti olan arkadaşlar toplansın göstersin tepkisini,hrant dink için 10 bin kişi toplanabiliyorsa,bu durum için çok daha fazlasının toplanması lazım.
-----------------------------bravo sana.iktidarın suçu değil bu,aydın geçinenlerin suçu.aydın geçinenler iktidarda zaten.sezgin tanrıkulu başbakan oldu sanki hayret ya.
ayrıca aydın geçinen dediğin tam olarak kimdir söyle bilelim?
her partinin daha fazla oy toplaması için bi takım manevraları olur.sezgin tanrıkuluda,kürtlerin oylarını azda olsa alabilmek için yapılan bi manevradır.daha fazlası değil.
olay artık aydın solcu sağcı ülkücü olayını çoktan aştı.görmüyomusun?
-
Şimdi ben bunlara analarından kaynaklanan orospu çocukluğu dolayısı ile orospu çocuğu desem şimdiye kadar orospu çocuğu dediğim insanların hakkına girmiş olurmuyum?
+
"Ülkücüler nerede" diyen orospu çocuklarına söylüyorum sizin bu orospu çocuklarından farkınız yok.
Ne yaptıysak yaranamadık arkadaş.
-
Normal şeyler, alışın, güneydoğunun ayrılış takvimi 2015, artarak devam edecek bu gibi şeyler. İşinize gücünüze bakın, uğraşmaya değmez.
-
2020 Türkiye'nin işgali. ABD tarafından. Depremden sonra.