Atatürk Büstüne Teröristbaşının Posterini Yapıştırdılar
-
ricin bunu yazdı:
-----------------------------
iç savaş çıkartacaklar...
nasılmı büyük ihtimalle dtp yi meclise almıcaklar..nedenmi başa chp de akp de gelse amerikanın dayattığı heyalet sistemi muhabetine ikiside yeşil ışık yaktı.yani ikiside zükecek belamızı.şimdi ne olacak derseniz benim kestirebildiğim kadarı ile seçimlerden sonra anayasa ve bu heyalet sistemi muhabetini adı altında kürtlere özerklik vermeye kalkacaklar bunuda bizimkiler istiyolar diye değil amerika oralardaki petrolü himayesi altına almak istediği için.Bu özerklik muhabeti ne yapıp ne edip kabul edilecek göreceksiniz bdp de bunu dışarıdan izlicek ona dokunan konularda tepkisini bugünki gibi gösterecek bi şekilde bu özerklik verilirken meclisteki tansiyonu düşürmek için büyük ihtimalle almıcaklar bdp yi meclise kafalarına göre bişi yapıcaklar sonrasında da bdp biz bunu istemiyoruz diyip daha fazlasının arayısı içine girecek böylece iç savaşa sürüklenecez...zaten özerklik verildiği anda bu millet kopar gider...
-----------------------------seneryo mantıklı gibi geliyor ancak bu kadar kolay olacağını zannetmiyorum en kötü askeri darbeyle bi kaç pkk kafası kesilir tekrar eski haline döner ama ülke yine senelerce geriye döner :S
-
diamonique bunu yazdı:
Aferin yetmez ama evetçiler mi? Vay amk ne alaka moruk. Git hava al biraz.
-----------------------------kafan güzel sanıyorum ayılmak için koyu bir kahveye ne dersin ? belki de suçluluk psikolojisi bilemedim artık neden böyle bir çıkış yaptın ki ?
Ben mi yanlış hatırlıyorum acaba ?
Demokratik açılım safsatasını çıkartan Alman Yeşiller partisi miydi ?
Referandumu daha çok demokraaaasi ve özgürlük diye pazarlayan Fransız Liberalleri miydi ?
8 yıldır bu ülkeyi yöneten Greenpeace mi?
2000 yılında terörün ve Terörist başının durumu neydi şimdi ne ?
köpek soyu cezaevinden örgüt ve parti yönetiyor, köpekleri memleketi yakıp yıkıyor, Değerlerimize saldırıyor. Hesabını sorması gereken yöneticiler yeni anayasada daha fazla demokraaasiii yalanı ile halkı uyutur.
Bu masala kananlar kandırıldıklarını yediremez gururlarına '' bizle ne alakası var '' der...
Pardon oy verirken, her gün yeni bir gündemle uyutulur ve ateşli birer parti holiganına dönüşürken de '' ne alaka moruk '' der geçersin.
-
Kürtlere böyle çok kızmamızın nedeni onların bize ihanet ettiklerini düşünmemiz. Oysa onlar bize ihanet etmiyorlar. İhanet, içteki, dayanışmadaki tarafından görülür. Biz onları bizden görsek de onlar bunu asla yapmadılar. O yüzden de her ilde ayrı sorun çıkarıp suç işlediler. Belediyenin lambalarını kırıp, otobüsleri, dükkanları yaktılar. İnsanları öldürdüler. Şartlı turist vizesi verip vatandaşlıktan çıkartmak ve sürmek atılabilecek en doğru adım olur. AKP bu ayrılığı gayrılığı yasallaştırdı ve derinleştirdi.
Yazacak çok şey var ama şeriatçıların ve pkklıların aynı düşüncede olduğunu özetleyen bir NECİP FAZIL KISAKÜREK şiiriyle özetleyelim:
Necip Fazıl'ın Cumhuriyet ve Atatürk'e itafen yazdığı şiiri:
Ah küçük hokkabazlık, sefil aynalı dolap,
Bir şapka, bir eldiven, bir maymun ve inkilap!Necip Fazıl Kısakürek
-
Pisibaliqi bunu yazdı:
mal mal konuşmaktan öteye geçemeyen bi milletiz buna bende dahilim
-----------------------------burada söylenebilecek kelimeleri özetlenmiş. artık diyecek birşey bulamıyorum
-
Mukan bunu yazdı:
Kürtlere böyle çok kızmamızın nedeni onların bize ihanet ettiklerini düşünmemiz. Oysa onlar bize ihanet etmiyorlar. İhanet, içteki, dayanışmadaki tarafından görülür. Biz onları bizden görsek de onlar bunu asla yapmadılar. O yüzden de her ilde ayrı sorun çıkarıp suç işlediler. Belediyenin lambalarını kırıp, otobüsleri, dükkanları yaktılar. İnsanları öldürdüler. Şartlı turist vizesi verip vatandaşlıktan çıkartmak ve sürmek atılabilecek en doğru adım olur. AKP bu ayrılığı gayrılığı yasallaştırdı ve derinleştirdi.
Yazacak çok şey var ama şeriatçıların ve pkklıların aynı düşüncede olduğunu özetleyen bir NECİP FAZIL KISAKÜREK şiiriyle özetleyelim:
-----------------------------şiirle yazdıkların alakasız ayrıca şiirin tamamını oku
gerçekler acıdır NFK doğru söylüyor
-
Mukan bunu yazdı:
----------------------------
Tabi ya. Zaten Necip Fazıl eski komünistlerdendi.
-
uguryazici bunu yazdı:
Pisibaliqi bunu yazdı:
-----------------------------burada söylenebilecek kelimeleri özetlenmiş. artık diyecek birşey bulamıyorum
-----------------------------ek olarak adamlar molotof atabılecek kadar yaklasıyor ınsanlara.bız bunlara karsı koyacak kadar yureklı degılmıyız.Neden susuluyor.Nerede Ulku ocakları? Youtubeta Yeminler ederken şehitlerimiz,gazilerimiz diye bagırırken kolaydı.Nerede mıllıyetcılık? Nerede 68liler? Yoksa tesbih sallama kurtlar vadisi izlemekmi oldu ülkücülük?
-
bunu yazdı:
uguryazici bunu yazdı:
Pisibaliqi bunu yazdı:
-----------------------------ek olarak adamlar molotof atabılecek kadar yaklasıyor ınsanlara.bız bunlara karsı koyacak kadar yureklı degılmıyız.Neden susuluyor.Nerede Ulku ocakları? Youtubeta Yeminler ederken şehitlerimiz,gazilerimiz diye bagırırken kolaydı.Nerede mıllıyetcılık? Nerede 68liler? Yoksa tesbih sallama kurtlar vadisi izlemekmi oldu ülkücülük?
-----------------------------ulan her olay olduğunda götünüzü ülkücüler mi kurtaracak? 3 gün önce ankara ziraatte kafatası pkklılar tarafından parçalanan , komaya giren genci duydun mu medyada? sen burada internetinin başında oturacaksın , cemaatçi polisler karışmayacak, ondan sonra ülkücüler böyle yaptı,şunun oyununa geldi,bunun oyununa geldi diye ahkam keseceksin. en nihayetinde de senin gibiler çıkıp suya sabuna dokunmadıkları halde mağdur edebiyatı yapacak. iyi iş valla.
-
mataramasuko bunu yazdı:
bunu yazdı:
uguryazici bunu yazdı:
Pisibaliqi bunu yazdı:
-----------------------------ulan her olay olduğunda götünüzü ülkücüler mi kurtaracak? 3 gün önce ankara ziraatte kafatası pkklılar tarafından parçalanan , komaya giren genci duydun mu medyada? sen burada internetinin başında oturacaksın , cemaatçi polisler karışmayacak, ondan sonra ülkücüler böyle yaptı,şunun oyununa geldi,bunun oyununa geldi diye ahkam keseceksin. en nihayetinde de senin gibiler çıkıp suya sabuna dokunmadıkları halde mağdur edebiyatı yapacak. iyi iş valla.
-----------------------------komiksin:) ülkücüler bagırır anca dıyorum:) bu işin tek cozumu adam olup okumak ve insanları okumaya tesvik etmektir:) tekbir getirmek degil youtubeta arkadas:)
-
cordelian bunu yazdı:
mataramasuko bunu yazdı:
bunu yazdı:
uguryazici bunu yazdı:
Pisibaliqi bunu yazdı:
-----------------------------komiksin:) ülkücüler bagırır anca dıyorum:) bu işin tek cozumu adam olup okumak ve insanları okumaya tesvik etmektir:) tekbir getirmek degil youtubeta arkadas:)
-----------------------------onlarda en azından bağıracak cesaret var.sen ne yapıyorsun peki? vatanını tahribatta mı koruyorsun? okuyup da adam oldun mu?