folder Tahribat.com Forumları
linefolder Derin Konular
linefolder Atatürk Büstüne Teröristbaşının Posterini Yapıştırdılar

Atatürk Büstüne Teröristbaşının Posterini Yapıştırdılar

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SoloTurk
    SoloTurk's avatar
    Erkek

Pisibaliqi bunu yazdı:
    -----------------------------

mal mal konuşmaktan öteye geçemeyen bi milletiz buna bende dahilim

Oksijen, belki de yavaş yavaş öldüren bir zehirdir...
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ayro
    Ayro's avatar
    Erkek

dtpye oy verenler aileleri falna filan desen en fazla 2 milyon.Hadi fazla diyelim pkklı piçlere 5 milyon olsun.Ülke nüfusu 73 milyon.

NAsıl oluyorda %6 lık bir nüfus Türkiye'nin mna koyarken diğerleri sessiz kalıyor.Anlamak imkansız.

Ama yokk libya, ırakta bile modern geçinen avrupalılar, amerikalılar sessiz kaldı, dünya sessiz kaldı be.Önceden ülke bölünmez diyorduk, şimdi böl yönet diye başkanlık sistemine geçelim mi diyoruz.

Ne vurdum duymaz, ne yavşak, ne bencil bu insan evladı.

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Reksona
    Reksona's avatar
    Erkek

Bu bastakiler  oldugu sürece R ye mahkumuz.

Yeşili sev çünkü o bize verilen en doğal mutluluktur...
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Caliber
    Caliber's avatar
    Erkek

Kurunun yanında yaş da yanmalı. Eğer birileri sahibini unutacak kadar köpekleşmişse, sahibinin torunları olarak hatırlatmak farzdır, o köpeğe.

Tedbirsiz abdest bozmaya oturan, domala domala taş arar.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    musty28
    musty28's avatar
    Erkek
    bi de bu var adam Atatürk 'e hakaret eden şerefsiz pkk lıyı savunuyor !!! http://www.youtube.com/watch?v=cLLChbb3bFs

Ses Etme Hallederiz
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    XCoder
    XCoder's avatar
    Erkek
    Caliber bunu yazdı:

Kurunun yanında yaş da yanmalı. Eğer birileri sahibini unutacak kadar köpekleşmişse, sahibinin torunları olarak hatırlatmak farzdır, o köpeğe.

İyisi kötüsü kalmadı bu işin hepsi köpek. İyi olanlar zaten kürdüm demiyor Türküm diyor.

The ability to destroy a planet is insignificant next to the power of the force.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    k2ankaya
    k2ankaya's avatar
    Erkek

Ben hatırlıyorum burda neler tartışıldı yok ipnenin  hücresi büyütüldü, büst yıkıldı,polis tokatlandı  buda öyle gelip geçer bişeyler yapmak lazım ama ne işte artık demokrasi kelimesine alerji oluştu herkesde, bütün ipnelikleri demokrasi diye yutturdular millete

Everybody has a plan.Till they get punched in the mouth. MT
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    expert
    expert's avatar
    Erkek

iLLuMiNaTi bunu yazdı:

içim nasıl sızlıyor anlatamam hale bakın buna kadar vardık gerçektende..

aynenn katılıyorum

la bi git xD çoğu konuyu okurum. çok azına post atarım :D çok önemliyse pm at.. kaanabak kardeşimm, seni unutmayacağım.. :(
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    u235
    u235's avatar
    Erkek

Harbiden artık sessiz kalmamak lazım ataya saygısızlık yapılmaya bayrağa saygısızlık yapılmaya başlandı.Benim ülkemde beni esir etmeye çalışanın anasını sikerim herkez haddini bilsin.Türk milleti artık masaya yumruğunu vurmayı ciddi ciddi düşünmeli.Bu yumruğu ne piyon olmuş ve ülkeyi s*kmekden baska bir işe yaramayan iktidar nede muhalefet yapıcak.Ordu ve halk birlikde olmalı.

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ricin
    ricin's avatar
    Erkek

iç savaş çıkartacaklar...

nasılmı büyük ihtimalle dtp yi meclise almıcaklar..nedenmi başa chp de akp de gelse amerikanın dayattığı heyalet sistemi muhabetine ikiside yeşil ışık yaktı.yani ikiside zükecek belamızı.şimdi ne olacak derseniz benim kestirebildiğim kadarı ile seçimlerden sonra anayasa ve bu heyalet sistemi muhabetini adı altında kürtlere özerklik vermeye kalkacaklar bunuda bizimkiler istiyolar diye değil amerika oralardaki petrolü himayesi altına almak istediği için.Bu özerklik muhabeti ne yapıp ne edip kabul edilecek göreceksiniz bdp de bunu dışarıdan izlicek ona dokunan konularda tepkisini bugünki gibi gösterecek bi şekilde bu özerklik verilirken meclisteki tansiyonu düşürmek için büyük ihtimalle almıcaklar bdp yi meclise kafalarına göre bişi yapıcaklar sonrasında da bdp biz bunu istemiyoruz diyip daha fazlasının arayısı içine girecek böylece iç savaşa sürüklenecez...zaten özerklik verildiği anda bu millet kopar gider...

üniversite öğrencilerine devre tasarımı yapılır...! tekdag-elektronik.blogspot.com/
Toplam Hit: 13468 Toplam Mesaj: 104