Evrime Karşı Savunulan Yaratık: TRİLOBİT
-
sayın 1 tane kitap okumuşmusunuz diyen arkadaş ben darwinin bikaç kitabını ve bu tarzda olan birkaç makale okudum araformlardan bana 1 tane göster amk dünyasında kambriyen patlamasını açıkla birden bire aynı dönemde yaşamış canlılar göZ(T)ünüze parmak sokuyo resmen ilk hücre nasıl var oldu ?ilk canlı nasıl var oldu ilk enzimler ilk proteinler ? vs vs vs vs soru(n)lar çok evrim var diyebilmeniz için bu sorulara yanıt vermeniz gerekiyor!....
-
alexfarrow bunu yazdı:
-----------------------------evrim safsatadan ibaret bence.herhangi bir ilmi yada ilahi etki olmadıkça dna nın
değişmesi imkansız.
-----------------------------evet hocam virüsler ilahi yardım alıp dk başı dna değiştiriyorlar. Sana katılıyorum.
-
Tengri bunu yazdı:
-----------------------------alexfarrow bunu yazdı:
-----------------------------evrim safsatadan ibaret bence.herhangi bir ilmi yada ilahi etki olmadıkça dna nın
değişmesi imkansız.
-----------------------------evet hocam virüsler ilahi yardım alıp dk başı dna değiştiriyorlar. Sana katılıyorum.
-----------------------------milyonlarca yıldır viruslerin dna sı değişti de hamam böceği seviyesine gelen virus duymadım hiç sen duyduysan bilmiyorum.. hele hele yarım dakikada bir dnası değişiyorsa milyonlarca yıl beklemeye gerek yok, onun çoktan aşama kaydedip uzaya insanlardan önce çıkması gerekliydi :)
bahsettiğin dönüşüm alt tür dönümüşümüdür, tıpkı seninle afrikada yaşayan insanlar arasındaki farkların olduğu gibi. akciğeri büyük, burun delikleri büyük, bazı kemiklerinin daha uzun ve kas yapılarının farklı olması (o yüzden zenci yüzücü pek görünmüyor da koşucular çok fazla) ten renkleri gibi.. bu afrikadaki insanı başka bir canlı yapmaz. hepimiz homo grubu içinde yer alırız ama farklı alt türlere de sahip olabiliriz. evrim türlerin kendi aralarında çeşitliliğini sağlar, türden türe dönüşümü değil. benim inancım bu şekilde..
-
bilmiyom.. orda değildim.. evrilirken de .. yartılırken de...
-
ooo Adnan Oktar baba diyorsa doğrudur :D
-
EVRİMCİLERİ BUNALIMA SOKAN BÖCEK
bu yeterli sanırım. :D
-
hadi ateyistler bunuda Açıklayın hadi hadi nasıl oluyo bu hadi ateyişstler bunuda açıklayın
-
Bu adamlar SALAK! gerizekalı bunlar ya..:D "kusursuz" neye gore kıyaslanıyor amına koym ya :D kusursuz demekki evrim yok dio, ee zaten tanrının yarattıgı hersey kusursuz degil miydi? ee niye bi tek bunu buldunuz amk :d salak bunlar ya, mantıken evrim iyi yonde oluyorsa zaten en iyiye ulasması da normal degil mi :) atası yokmus, nasıl olmaz canlılar ortak bir atadan gelmedi mi zaten. tek hucreli canlıya kadar vardır atası. Yani yıllardır butun teistler çrutmeye çalısırken bulamadı harun yahya mı buldu. Amına kodumun salagı :D
-
Evet ya.. madem kusursuz yaratıldık.. ne bu insanlığın durumu?..
-
ltcelik bunu yazdı:
-----------------------------Evet ya.. madem kusursuz yaratıldık.. ne bu insanlığın durumu?..
-----------------------------Onunla bunun ne alakası var insanları bu duruma sokan yine insanların kendsi. Atomun da kusursuz bir yapısı vardır ama onu da kusursuz bir şekilde patlatıp bi kaç saniyede 300binden fazla insann yok olmasına neden olan da yine insanın kendisidir.